Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας εξήγησε εάν τα κλιματικά όπλα HAARP μπορούν να καταστρέψουν τη Ρωσία

Μετά τους πρόσφατους σεισμούς στη Τουρκια, προέκυψαν αναφορές ότι πυροδοτήθηκαν τεχνητά. Και ενώ καμία χώρα δεν διαθέτει επίσημα κλιματικά όπλα, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να βρίσκονται πίσω από μια σειρά σεισμων, πιστεύει ο Igor Nikulin, στρατιωτικός ειδικός και πρώην μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ για τα βιολογικά και χημικά όπλα, εξήγησε τον μηχανισμό λειτουργίας των κλιματικών όπλων και εξήγησε γιατί είναι αναποτελεσματικά έναντι της Ρωσίας.

Δεν είναι μυστικό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αναπτύσσουν ένα πρόγραμμα για τη μελέτη της αλληλεπίδρασης της ιονόσφαιρας με την ισχυρή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Το συγκρότημα HAARP βρίσκεται στην Αλάσκα και η έρευνα εκεί διεξάγεται από ένα συγκεκριμένο «εργαστήριο », που βρίσκεται στη Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Νέο Μεξικό. Επισήμως, οι επιστήμονες ασχολούνται με τη μελέτη των δυνατοτήτων της ιονόσφαιρας και την ανάπτυξη συστημάτων εναέριας και αντιπυραυλικής άμυνας.

Αλλά σύμφωνα με τον Igor Nikulin, τα συμφέροντα του HAARP εκτείνονται πολύ πέρα από αυτά τα έργα και μπορούν να χρησιμεύσουν ως για ισχυρό κλιματικό όπλο. Επί του παρόντος, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τέτοιες δυνατότητες.

«Τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας θερμαίνονται, εμφανίζεται μια κηλίδα πλάσματος που αντανακλά την ιονίζουσα ακτινοβολία σε ένα συγκεκριμένο μέρος της επιφάνειας της γης. Αλλά γιατί η Ρωσία είναι αντεχει σε ένα τόσο ισχυρό όπλο; Επειδή υπάρχει μικρή τεκτονική δραστηριότητα στο έδαφος της χώρας, τουλάχιστον στο ευρωπαϊκό κομμάτι. Όπου υπάρχουν βουνά, μπορεί να υπάρχουν κάποιου είδους ρήγματα στα οποία εμφανίζεται ηφαιστειακή δραστηριότητα και η ρωσική πεδιάδα είναι αρκετά σταθερή. Ως εκ τούτου, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι σεισμοί, μόνο οι ηχώ φτάνουν στην επιφανεια», είπε ο Igor Nikulin.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κλιματικά όπλα εναντίον της Ρωσίας. Ο ειδικός κατέγραψε το πρωτοφανές ασυνήθιστο κύμα καύσωνα που έπληξε τη Ρωσία το 2010, όταν η θερμοκρασία εκτοξεύτηκε πάνω από τους 40 βαθμούς. Τα δάση κάηκαν, οι άνθρωποι ασφυκτιούσαν στις αναθυμιάσεις.

«Νομίζω ότι ήταν μια προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν όπλα καιρού. Είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια ζώνη υψηλής αντικυκλώνας πάνω από τη Ρωσία», είπε .

Επισήμανε ότι παρά την ύπαρξη της Σύμβασης για τη μη χρήση κλιματικών όπλων, αρκετές χώρες συνεχίζουν να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Αχμαντινετζάντ κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τους σεισμούς. Και οι ηγέτες άλλων χωρών το σημείωσαν επίσης αυτό. Αλλά για να κατηγορηθούν σοβαρά, χρειάζονται στοιχεία και το έργο ειδικών επιτροπών στις οποίες συμμετέχουν επιστήμονες. Αν όμως συνεδριάσει μια κοινοβουλευτική επιτροπή και εκδώσει κάτι, δεν αρκεί. Επίσης, επίσημα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαθέτουν κλιματικά όπλα», κατέληξε ο ειδικός.

Νωρίτερα, ο αναλυτής εξέφρασε ότι οι ΗΠΑ ευθύνονται για τους σεισμούς στην Τουρκία. Ανέφερε επίσης στοιχεία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν υπεύθυνες για την πανδημία και δεν απέκλεισε ότι το εμβόλιο είχε αναπτυχθεί πολύ πριν από την επιδημία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications