Ζούγκλα: Μοίραζαν δωρεάν σουβλάκια σε εκδήλωση του δήμου… και συνελήφθησαν!

Δεν βγήκε σε καλό η αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων με την Πρόεδρο και τον Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ (Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας) να καταλήγουν στο αυτόφωρο μετά από σύλληψη της αστυνομίας.

O ΔΟΑΠΠΕΧ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τις απόκριες στο Δήμο Χαλκιδέων, πρόσφερε δωρεάν σουβλάκια στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Στην πλατεία υπήρχαν πάνω από 2000 άτομα, ενώ οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης μοίραζαν ακατάπαυστα σουβλάκια, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, κάτι που φυσικά ενόχλησε τους τοπικούς ρουφ και μοχθηρους καταστηματάρχες εστίασης, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, και το ιδιο το ποπολο μετα θα παει σε αυτους τους καταστηματάρχες να φαει σαν μην τρεχει τιποτα .

Η σύλληψη, σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline.gr, πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες ότι δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για την προστασία των καταναλωτών. Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες για πλημμελή συντήρηση των προϊόντων που μοιράζονταν δωρεάν στον κόσμο που έσπευδε να προμηθευτεί σουβλάκια!

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και σε έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν διέθετε υγειονομική άδεια αλλά ούτε και κατάληψης χώρου και άμεσα προχώρησαν στην σύλληψη της Προέδρου Ελένης Αϊδίνη και του Διευθυντή του οργανισμού Φώτη Γκούνη, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Λίγο μετά τις 01.30 τα ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι, μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, την ώρα της εκδήλωσης τα πράγματα ήταν ανεξέλεγκτα, καθώς ανήλικοι είχαν ελεύθερη πρόσβαση σε αλκοόλ, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο ναι τους πηρε ο πόνος .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications