Βροχή ψαριών για τέταρτη φορά έπεσε σε πόλη της Αυστραλίας

Η αυστραλιανή πόλη Λαχαμάνα, η οποία κατοικείται από κοινότητες Αβορίγινων τα τελευταία 30 χρόνια έχει βρέξει ψάρια τέσσερις φορές.

Αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο στο πλαίσιο του γεγονότος ότι η πολή βρίσκεται στο τμήμα της λεγόμενης Βόρειας Επικράτειας, όπου οι μεγάλες βροχές είναι πολύ σπάνιες, ποσο δε βροχες με ψάρια.

Μια άλλη βροχή ψαριών έπεσε πάνω από τη Λαχαμάνα στις 20 Φεβρουαρίου 2023. Σύμφωνα με τον σύμβουλο Andrew Johnson Japananka, είχε δει τέτοια βροχή εδώ στο παρελθόν, αλλά η τρέχουσα εξακολουθεί να τον σόκαρει.

Πολλοί κάτοικοι της πόλης λένε ότι είδαν με τα μάτια τους πώς τα ψάρια έπεσαν από τον ουρανό στο έδαφος και στις στέγες των σπιτιών τους.

Κυρίως, τα ψάρια έφτασαν σε μέγεθος 13-15 cm, το οποία ειναι αρκετά μεγάλα για να αποδοθεί η βροχή των ψαριών σε δηθεν ισχυρούς ανέμους.

Oι ψευδο-ειδικοί που κανουν οτι τα ξερουν ολα (αλλα κανεις δεν λεει σε αυτους οτι λενε ηλιθιοτητες και ψευδο-θεωριες που δεν εχουν λογική ) λένε πως τέτοια περιστατικά μπορεί να προκληθούν από ισχυρά ανοδικά ρεύματα, όπως ανεμοστρόβιλοι, που ρουφούν νερό και ψάρια από τα ποτάμια και τα πετούν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά φυσικα κάμια εξηγηση γιατι ειναι ενα ειδος ψαριου καθε φορα.Αυτή ειναι η γνωστη γέλοια εξηγησή για ηλίθιους καθε φορα που βρεχει ψαρια, ασχετα που κανείς δεν παρατήρησε ισχυρούς ανέμους ή ακόμη και ανεμοστρόβιλους πριν από τη βροχή επισής λένε πως τα ψαρια ήταν ακόμα ζωντανά όταν έπεσαν..

"Είδαμε μια καταιγίδα να πλησιάζει την κοινότητά μας και πιστεύαμε ότι ήταν απλώς βροχή. Όταν όμως άρχισε να βρέχει, είδαμε να πέφτουν ψάρια .

Οι κολλημενοι θρησκόληπτοι: "Είδαμε μερικά ψάρια να πέφτουν στο έδαφος και μερικά στην οροφή. Ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα που έχουμε δει ποτέ. Νομίζω ότι είναι μια ευλογία από τον Κύριο".

Επίσημα, παρόμοιες βροχές στη Λαχαμάνα είχαν σημειωθεί στο παρελθόν το 1974, το 2004 και το 2010. Αλλά κάποιοι λένε ότι στην πραγματικότητα, βροχές ψαριών στη Λαχαμάνα συνέβησαν περισσότερες από τέσσερις φορές, μια ντόπια κάτοικος η Penny McDonald ήταν στη Λαχαμάνα στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και λέει οτι είχε γινει το ίδιο τότε.

Ο ιχθυολόγος του Κουίνσλαντ, Τζεφ Τζόνσον, λέει ότι το ψάρι που έπεσε στη Λαχαμάνα είναι μια πέρκα, ένα από τα πιο κοινά ψάρια του γλυκού νερού .Αν και παραδέχεται ότι το φαινόμενο ήταν πραγματικό, είπε ότι είναι σπάνιο να πέσει ένα τόσο μεγάλο ψάρι.

"Πρόκειται για ένα σχετικά μεγάλο ψάρι και δεν μπορεί να φυσήξει και το βγάλει έξω από το νερό και να διατηρηθεί στον ουρανό για μεγάλες χρονικές περιόδους. Αλλά προφανώς αυτό ακριβώς συνέβη." (!) ο ορισμός των ασυναρτησιών απο ψευδο-ειδικους πασης φυσεως ξερετε απο αυτους απο ακολουθουν "πρωτοκολλα" , ενώ λέει οτι δεν μπορει να γινει μέτα αναιρει αυτο που λεει ο ιδιος και λεει "Αλλά προφανώς αυτό ακριβώς συνέβη", και που το ξερει? ειδε κανενας ψαρια ποτε στο ουρανο επειδη τα πηρε ο αερας ? φυσικα αυτες οι ασυναρτησιες εχουν μεγαλη περαση στο ποπολο με ανυπαρκτη λογικη και που βλεπει ως φωστηρες καποιους με τιτλους ενω απλα παπαγαλιζουν οτι τους λενε τα "πρωτοκολλα" και τα βίβλια..

Και στους ιδιους αν πεις οτι μπορει να ανηγει μια πυλη σε αλλο κοσμο και ετσι να πεφτουν ψαρια θα λενε για θεωριες ενω οι ασυναρτησίες των ψευδο-ειδικων που ειναι σαν να μιλανε σε παιδια 5 χρονων και μενοητικη στερηση τους φαινονται πιο "λογικες"! αλλα μετα ειμαστε οι κακοι εμεις που λεμε απο το 2017 οτι το 80% του πλυθισμου ειναι διποδα χωρις λογικη, και να φανταστεί κάνεις ότι τέτοιοι ψευδό-ειδικοί που λενε παρομοιες ηλιθιότητες χωρις λογική ειναι σε όλες τις έγκυρες πήγες τους που οχι μονο ειναι στην πρώτη θέση (δειγμα πως αυτοι που τις διαβαζουν ειναι διποδα και οχι ανθρωποι οπως ελεγε και ο Πλατων για οσους δεν εχουν λογική και αυτο κανουν γαργαρα οι ψευδο-υμνητες των αρχαιων ) , αλλα εβαλαν τους ηλίθιους που τις διαβαζουν να τρέξουν να μπολιαστούν και να φορανε 15 μασκες ακομα και μονοι τους πανω στο βουνο! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications