ΗΠΑ: Gay υιοθέτησαν παιδιά τα οποία βίαζαν κτηνωδώς και εξέδιδαν

Δύο μικρά παιδιά τα οποία είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια ενός ομοφύλου ζευγαριού. Μόνο που οι δήθεν υπερασπιστές των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αποδείχτηκαν ανθρωπόμορφα τέρατα τα οποία βίαζαν, βασάνιζαν, εξέδιδαν τα δύο άτυχα αγοράκια, ενώ κατέγραφαν τις κτηνώδεις πράξεις τους και τις διένειμαν ως υλικό.

Η υπόθεση γίνεται ακόμα χειρότερη, καθώς με την βοηθεια των αλλων συμμορητών δουλων τους σε δημοσιες υπηρεσιες κατάφεραν να παρακάμψουν τις διαδικασίες υιοθεσίας και να πάρουν τα παιδιά σε χρόνο ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκου!

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από πολύμηνη έρευνα του Townhall, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ που ανηκουν στην ίδια φυλή με αυτους οπως και οι οτι εχει σχεση με κομμουνισμο και antifa δεν ασχοληθηκαν με αυτή την φρικτή υπόθεση οπως και στο Ελλαδισταν η ιδια φυλη ελεγχει μεσω αναρχο-ορκ ελεγχει και το facebook-google μονο που αυτο δεν μπορουν να το βγαλουν fake news .

Η έρευνα του αμερικανικού μέσου λοιπόν αποκαλύπτει αποκρουστικές νέες λεπτομέρειες για το εύπορο ζευγάρι LGBTQ που κατηγορείται ότι βίαζε τους μικρούς υιοθετημένους γιους τους -τώρα ηλικίας 9 και 11 ετών . 6 μήνες αφότου η συγκλονιστική ιστορία έγινε εθνική είδηση, το Townhall είναι το μόνο μέσο που παρακολουθεί την ποινική υπόθεση στη Γεωργία των ΗΠΑ καθώς έχει επικρατήσει μια περίεργη «συσκότιση» . Η ποινική υπόθεση όμως που εξελίσσεται αποδεικνύει ότι τα γεγονότα είναι πολύ, πολύ χειρότερα από αυτά που αναφέρθηκαν αρχικά.

Οι άνδρες φέρεται όχι μόνον να βίασαν τα δύο αγόρια που υιοθετήθηκαν μέσω μιας χριστιανικής υπηρεσίας υιοθεσίας ειδικών αναγκών, αλλά εξέδιδαν τα παιδιά τους σε παιδοβιαστές στα προάστια της Ατλάντα, ανακάλυψε η έρευνα παρακολούθησης του Townhall.

Ηχογραφημένες κλήσεις από τη φυλακή, ένα πλήθος από δικαστικά έγγραφα που έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και μαρτυρία ενός μέλους της οικογένειας που μίλησε αποκλειστικά στο Townhall αποκαλύπτουν την έκταση του σωματικού και συναισθηματικού τραύματος που υπέστησαν τα δύο αδέρφια, μαθητές δημοτικού σχολείου καθώς και τις ανησυχητικές ενδείξεις που το κράτος παρέβλεψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθεσίας του ομόφυλου ζευγαριού η οποία μάλιστα έγινε «γρηγορότερα από το αναμενόμενο».

Οι θετοί πατέρες, ο 33χρονος κυβερνητικός υπάλληλος William Dale Zulock Jr. και ο 35χρονος τραπεζίτης Zachary “Zack” Jacoby Zulock —ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ενός παιδιού— από την Οξφόρδη της Τζόρτζια, έχουν κατηγορηθεί για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα π@ρνείας ανηλίκου.

Πέρα από τη κακοποίηση παιδιών, «ως τιμωρία» κατά τις ώρες μετά το σχολείο, τα αγόρια αναγκάστηκαν να στέκονται σε μια γωνία για «οκτώ ώρες συνεχόμενα» κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιτρέποντάς τους μόνο να μετακινηθούν είτε για φαγητό είτε για το μπάνιο. Ο Γουίλιαμ συνήθιζε να χαστουκίζει τον μικρότερο γιο τους «σκληρά» στο πρόσωπο. «Απλώς κακοποιήθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο», είπε ο συγγενής στο Townhall.

«Τα αγόρια ήταν απλώς άλλο ένα εμπόρευμα για αυτούς», είπε το μέλος της οικογένειας στο Townhall.

Ολόκληρη την φρικτή υπόθεση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications