Κατέρρευσε  οδηγός των ΚΤΕΛ στα Γρεβενά  ενώ έπινε καφέ σε διάλειμμα

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στα Γρεβενά, στον χώρο που τερματίζουν τα ΚΤΕΛ. Οδηγός, πατέρας τριών παιδιών, κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη, μπροστά σε συναδέλφους και φίλους του, παλι καλα δηλαδη που δεν οδηγουσε. Εκείνη την ώρα έπινε τον καφέ του. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, έφτασαν σε λιγότερο από 5 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να επαναφέρουν τον οδηγό. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στα Γρεβενά, καθώς ο οδηγός των ΚΤΕΛ και πατέρας τριών παιδιών ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία. Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο άνθρωπος αυτός πάθαινε αυτή την κατάρρευση όταν οδηγούσε μεταφέροντας δεκάδες ανθρώπους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Μία νέα γερμανική έκθεση διαπίστωσε κατόπιν αυτοψιών που διεξήχθησαν ότι πέντε άτομα που πέθαναν απροσδόκητα στο σπίτι χωρίς προϋπάρχουσα ασθένεια λίγο μετά τον εμβολιασμό τους πιθανότατα πέθαναν λόγω του εμβολίου.

Η έκθεση , που δημοσιεύθηκε στο Clinical Research in Cardiology, το επίσημο περιοδικό της Γερμανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, περιέχει λεπτομερείς αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης το 2021.

Όπως αναφέρει ο Will Jones του Daily Sceptic με επικεφαλής τους Thomas Longerich και Peter Schirmacher, στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε πέντε θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα μετά από την πρώτη ή την δεύτερη δόση εμβολιασμού με Pfizer ή Moderna, η φλεγμονή του καρδιακού ιστού λόγω που προκλήθηκε λόγω αυτοάνοσης απόκρισης είχε πιθανόν ή πιθανώς προκαλέσει το θάνατο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications