Pierre Kory: «Οι άνθρωποι πεθαίνουν μαζικά και οι δημοσιογράφοι κρύβουν την λέξη εμβόλιο»

Ο Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας Pierre Kory και πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance καταδικάζει τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης για συλλογική εξαπάτηση και λογοκρισία, την στιγμή που πεθαίνει μαζικά νέος κόσμος και δεν αναφέρουν ούτε μία φορά την πιθανότητα αυτό να οφείλεται στα εμβόλια Covid.

Mάλιστα λέει πως κάθε δημοσιογράφος που σιωπά είναι συνένοχος και το κάνει απλώς για να κρατήσει την δουλειά του αδιαφορώντας για τις συνέπειες. «Βρισκόμαστε κάτω από μια αδυσώπητη προπαγάνδα και λογοκρισία!

Αν χρειαστεί να διαβάσω ένα ακόμη άρθρο ενός νεαρού που πεθαίνει, η λέξη εμβόλιο δεν αναφέρεται καν ως πιθανότητα και αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό!

Κάθε δημοσιογράφος που σιωπά είναι συνένοχος, θέλοντας να κρατήσει την δουλειά του. Ξέρει τι πρέπει να γράψει, αλλά δεν το κάνει.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications