Η περίεργη ιστορία του Ιταλού που εξαφανίστηκε για 22 χρόνια  χωρίς να γεράσει

Τον Μάιο του 1753, ένας άνδρας ονόματι Alberto Gordoni, ο οποίος θεωρούνταν ένα αρκετά σεβαστό μέλος της κοινωνίας και εργαζόταν ως τεχνίτης και κηπουρός στην πόλη Taconi, στη Σικελία της Ιταλίας, περπατούσε στην πλατεία της πόλης όταν ξαφνικά και ανεξήγητα απλά εξαφανίστηκε μπροστά σε πολλούς έκπληκτους μάρτυρες.

Φυσικά, άρχισαν αμέσως να τον αναζητούν και εξέτασαν όλα τα κοντινά μέρη και τα σπίτια, αλλά ο Gordoni δεν βρέθηκε πουθενά. Επιπλέον, δεν υπήρχαν επίσης τάφροι ή άλλα κενά στην περιοχή στα οποία πιθανώς θα μπορούσε να είχε πέσει.

Φαινόταν ότι τη μια στιγμή υπήρχε αυτός ο άνθρωπος και το επόμενο δευτερόλεπτο είχε απλώς εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Οι μέρες κυλουσαν σε εβδομάδες, οι εβδομάδες σε μήνες και οι μήνες σε χρόνια, αλλά κανείς δεν είδε ξανά τον Gordoni. Σιγά σιγά οι κάτοικοι της πόλης άρχισαν να τον ξεχνούν και μετά τον ξέχασαν τελείως.

Μετά από 22 χρόνια, ο Gordoni εμφανίστηκε ξαφνικά στο ίδιο μέρος όπου είχε εξαφανιστεί. Παράλληλα, απο την εμφάνισή του, αυτό το διάστημα δεν φαινόταν να έχει γεράσει ούτε ένα χρόνο.

Όταν ρωτήθηκε τι είχε συμβεί και πού βρισκόταν τόσο καιρό, ο Gordoni επέμεινε ότι δεν είχε εξαφανιστεί και ότι τα 22 χρονία δεν πέρασαν για αυτόν.

Πέρασαν αρκετά χρόνια πριν ο Gordoni εμπιστευτεί τελικά έναν τοπικό ιερέα ονόματι Mario για να του πει τι πραγματικά του συνέβη.

Σύμφωνα με τον Gordoni, την ημέρα της εξαφάνισής του, είδε μπροστά του ένα περίεργο λαμπερό τούνελ και μπήκε σε αυτό:

Ο Alberto Gordoni έπεσε ξαφνικά στο τούνελ και τον πήγε σε έναν "λευκό και αμφίρροπο" κόσμο. Δεν υπήρχαν αντικείμενα εκεί, μόνο περίεργα αξεσουάρ. Ο Alberto είδε κάτι παρόμοιο με έναν μικρό καμβά καλυμμένο με αστέρια και κουκκίδες, το καθένα να πάλλεται.

Υπήρχε ένα μεγαλόσωμο, μακρυμάλλικο πλάσμα που του είπε ότι έπεσε στη «ρωγμή του χρόνου και του χώρου» και ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να τον στειλει πίσω.

Ο Alberto ζήτησε να τον φέρουν πίσω, αλλά το πλάσμα άρχισε να του μιλά για τρύπες που ανοίγουν στο σκοτάδι, για λευκές κηλίδες και σκέψεις που κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, για μια αμαρτωλή ψυχή, σάρκα και σώμα χωρίς ψυχή, πόλεων που πετούν με αιώνια νέους κατοίκους».

Μετά τον επέστρεψαν τελικά στο μέρος που βρισκόταν, αλλά αν ο Alberto Gordoni ένιωθε ότι έλειπε για μισή ώρα το πολύ, δεν περίμενε ότι είχαν πραγματικά περάσει 22 χρόνια.

Προφανώς, ο ιερέας Mario ήταν πεπεισμένος ότι ο Alberto Gordoni του έλεγε την αλήθεια και αργότερα τον πήγε πίσω στο μέρος όπου είχε εξαφανιστεί ο Gordoni και εμφανίστηκε ξανά για να δει αν συνέβη κάτι ξανά εκεί.

Όταν έφτασα εκεί, ο Gordoni εξαφανίστηκε ξαφνικά ξανά, και αυτή τη φορά για τα καλά. Δεν εμφανίστηκε ούτε μετά από πολλές δεκαετίες. Καθώς η εξαφάνιση συνέβη ακριβώς μπροστά στα μάτια του ιερέα, σταυρώθηκε και στη συνέχεια περιφράχθηκε το μέρος, αποκαλώντας το «Παγίδα του Διαβόλου».

Αυτή η ιστορία δημοσιεύεται τακτικά σε διάφορες ανθολογίες ανώμαλων φαινομένων,αλλά δυστυχώς πουθενά δεν αναφέρεται αλλες λεπτομέρειες και ποιος την είπε πρώτος, παντως παρομοια περιστατικα υπαρχουν παρα πολλα ακόμα και πρόσφατα (Ένας άνδρας στην Ρουμανία που χάθηκε το 1991 εμφανίστηκε μετά από 30 χρόνια με τα ίδια ρούχα και χωρίς μνήμη) για μην πουμε για πλοια και αεροπλανα που χαθηκαν στον χωρο και τον χρονο! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications