Ο καθηγητής Masanori Fukushima: τα εμβόλια mRNA  ειναι μια «άνευ προηγουμένου καταστροφή».

Ένας Ιάπωνας διακεκριμένος γιατρός και ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες έγινε επικριτής της Ιαπωνίας για τα εμβόλια COVID-19.

Του Philip Patrick. Ο εν λόγω γιατρός ειναι ο διακεκριμένος ογκολόγος, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο και εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Learning Health Society (LHSI) Masanori Fukushima. Πήρα συνέντευξη από τον καθηγητή μέσω του Zoom στις 28 Δεκεμβρίου. Ξεκίνησε δίνοντάς μου κάποιο υπόβαθρο για την καριέρα του και εξηγώντας γιατί είχε εμπλακεί με το ζήτημα του εμβολίου COVID-19 προτού προχωρήσει .

Philip Patrick: Κύριε Fukushima, σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να μιλήσω μαζί σας. Θα μπορούσα να ξεκινήσω ζητώντας να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες και πώς ασχοληθήκατε με το θέμα της ασφάλειας του εμβολίου COVID-19;

Masanori Fukushima: Είμαι στην πραγματικότητα ο γηραιότερος ιατρός ογκολόγος στη χώρα μας. Άνοιξα το πρώτο εξωτερικό ιατρείο για καρκινοπαθείς στον ακαδημαϊκό τομέα το 2003 όταν ήμουν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο. Ασχολήθηκα με τη φαρμακοεπιδημιολογία το 2000. Γι' αυτό ασχολούμαι με το θέμα του εμβολίου για τον COVID-19. Γιατί κανένας επιστήμονας και μόνο λίγοι γιατροί έχουν αποφανθεί για το πρόβλημα των εμβολίων.

Όταν λοιπόν άκουσα ότι η κυβέρνηση, η ΕΕ και οι ΗΠΑ ξεκίνησαν το πρόγραμμα RNA, η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι αυτό είναι τόσο ανόητο. Επειδή το αγγελιαφόρο RNA είναι εξελικτικό και το κυτταρικό σύστημα πάντα υποβαθμίζεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το αγγελιοφόρο RNA πρέπει να διασπάται γρήγορα στο σώμα. Αλλά σε αυτό το εμβόλιο τροποποιείται έτσι ώστε να είναι σταθερό και να ενσωματώνεται σε νανοσωματίδια. Τα νανοσωματίδια είναι το δεύτερο πρόβλημα καθώς ενσωματώνονται σε κάθε τύπο κυττάρου, ιδιαίτερα σε βλαστοκύτταρα. Τα βλαστοκύτταρα είναι πολύ σημαντικά για την επιδιόρθωση οποιουδήποτε τύπου κυττάρων. Αυτό (αγγελιοφόρος RNA) εγχέεται στο σώμα και ταξιδεύει σε όλο το σώμα εκφράζοντας πρωτεΐνες ακίδας. Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Η πρωτεΐνη ακίδας είναι πολύ επικίνδυνη.

Έτσι, όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιούσε αυτό το εμβόλιο και ότι η PMDA [Ιαπωνική ρυθμιστική υπηρεσία, αντίστοιχη με την FDA] το είχε εγκρίνει, ανησυχούσα πολύ, πολύ, αλλά έχει γίνει ένα είδος θρησκείας, πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου: είναι σαν Μεσσίας για αυτους.

PP: Γιατί είναι επικίνδυνη η πρωτεΐνη;

MF: Η πρωτεΐνη ακίδας συνδέεται με πρωτεΐνες υποδοχέα που εκφράζονται στα περισσότερα κύτταρα. Έτσι η πρωτεΐνη ακίδας επιτίθεται σε όλους τους τύπους κυττάρων, ιδιαίτερα στα ενδοθηλιακά κύτταρα στο αγγειακό σύστημα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πήξη. Εάν τα ενδοθηλιακά κύτταρα συνδεθούν με την πρωτεΐνη ακίδας, ενεργοποιείται η πήξη.

Π.Π.: Λοιπόν, μιλάμε για εμφράγματα;

MF: Ναι, εάν επηρεαστεί η κύρια αρτηρία, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις, όπως καρδιακές προσβολές ή εγκεφαλικά επεισόδια και πνευμονική θρόμβωση.

PP: Και έχετε γράψει στις αναφορές σας [που δημοσιεύτηκαν σε ιαπωνικό περιοδικό] ότι 2000 θάνατοι έχουν αναφερθεί στην κυβέρνηση [MHLW] ως πιθανότατα το αποτέλεσμα του εμβολίου. Αλλά σε μια από τις αναφορές, το περιέγραψες ως «την κορυφή του παγόβουνου». Πόσο μεγαλύτερο θα μπορούσε να είναι;

FM: Η εκτίμηση είναι πενταπλάσια. Οι αναφορές προέρχονται κυρίως από γιατρούς που παρακολουθούσαν τους ασθενείς, αλλά οι περισσότεροι εμβολιασμοί δεν γίνονται σε κλινικές αλλά σε κέντρα εμβολιασμού που διευθύνουν οι νομοί με την ένεση που κάνει η νοσοκόμα [άρα στις περισσότερες περιπτώσεις οι γιατροί δεν εμπλέκονται άμεσα στην αλυσίδα γεγονότων και είναι απίθανο να αναφέρουν προβλήματα με τα εμβόλια].

Τα κρούσματα συσσωρεύονται, αλλά η Κυβέρνηση αρνήθηκε την αιτιώδη συνάφεια ακόμη και στις νεκροτομές, στις οποίες ο παθολόγος υπέδειξε την αιτιότητα. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για σημαντική αύξηση των καρδιακών και αγγειακών προβλημάτων όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια και τα συμπτώματα που μοιάζουν με πνευμονία και άλλα.

PP: Αλλά το επιχείρημα που διατυπώνουν πάντα για αυτά τα εμβόλια είναι ότι, παρά ορισμένα προβλήματα, τα εμβόλια σώζουν πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό,τι βλάπτουν. Ποια είναι η απάντησή σας σε αυτό;

FM: Ζήτησα από την κυβέρνηση να αποκαλύψει τη θνησιμότητα από τον COVID-19 σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα. Αυτό το στατιστικό είναι κρίσιμο. Εάν δεν υπάρχει διαφορά, τότε οι θάνατοι που προκαλούνται από τα εμβόλια δεν δικαιολογούν τη χρήση των εμβολίων. Ζήτησα επίσημα αυτές τις πληροφορίες με τον δικηγόρο μου την 1η Αυγούστου. Και η πρώτη απάντηση ήταν «περίμενε δύο μήνες». Και τότε η τελική απάντηση ήταν «όχι, δεν αποκαλύπτουμε». Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι να μηνύσουμε την κυβέρνηση.

Π.Π.: Σκοπεύετε να μηνύσετε την κυβέρνηση;
FM: Ναι, σύμφωνα με το Νόμο περί Αποκάλυψης Πληροφοριών.
PP: Άρα αρνουνται να δημοσιοποιήσουν ζωτικής σημασίας πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει το κοινό που θα μπορούσαν να σώσουν ζωές; FM: Ναι, έτσι είναι. Είναι σαν αστείο. Διότι η κυβέρνηση δημοσίευσε τέτοιες πληροφορίες πέρυσι. Και υπάρχουν στοιχεία ότι για τα άτομα κάτω των 65 ετών το ποσοστό θνησιμότητας των μη εμβολιασμένων είναι χαμηλότερο από αυτό των εμβολιασμένων. Είναι αστείο, όχι, δεν είναι αστείο γιατί υπάρχουν πολλοί θάνατοι, οπότε δεν γελάμε. αλλά η συμπεριφορά του υπουργείου είναι πολύ ανόητη και υποπτή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications