«Δεν σκότωσα το μωρό μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» λέει τώρα η 29χρονη

Η κοινωνική λειτουργός είχε «κόψει» τις επισκέψεις λέει ο αδερφός της, και οι εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων που ηξεραν και το ονομα και ποια ειναι μπηκαν στο προφιλ της και έβαλαν φωτογραφιες της στις εγκυρες πηγες τους απο το προφιλ της (σαν αυτή) χωρις να την ρώτησουν αλλα ποιος τα βλέπει αυτά? ...

Αρνείται ότι πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του ποταμού Αλιάκμονα στη Βέροια όπου και βρήκε βασανιστικό θάνατο, η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται πλέον ότι είχε πάει για βόλτα με το παιδί στο φράγμα και ότι η ίδια αφαιρέθηκε κοιτάζοντας το κινητό της, με αποτέλεσμα να μην δει ότι το μωρό… μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι.

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται πλέον ότι είχε πάει για βόλτα με το παιδί στο φράγμα και ότι η ίδια αφαιρέθηκε κοιτάζοντας το κινητό της, με αποτέλεσμα να μην δει ότι το μωρό… μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» είπε η 29χρονη στις Αρχές. «Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Την είχα στα πόδια μου, αφαιρέθηκα στο κινητό που κρατούσα στα χέρια μου και έπεσε στο νερό. Δε μπορούσα να πέσω στο νερό για να την βγάλω από μέσα. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πολύ την κόρη μου», ανέφερε η 29χρονη.

H ίδια αναμένεται να κρατήσει την ίδια στάση και κατά την απολογία της στον ανακριτή, αύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Τετάρτη, το μικρό κοριτσάκι θα γινόταν ενός έτους.

«Αγαπούσε πολύ το παιδί της» λέει ο αδερφός της
Την ίδια στιγμή, ο αδερφός της 29χρονης που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσης, δηλώνει ότι «αγαπούσε πολύ το παιδί της, κοιμόταν μαζί». Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν γνωρίζει τι την οδήγησε σε αυτήν την πράξη. Μάλιστα, ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα η κοινωνική λειτουργός είχε «κόψει» τις επισκέψεις. «Δεν είχε έρθει από τον Αύγουστο, συνολικά έχουν έρθει δύο – τρεις φορές στο σπίτι. Η αδελφή μου έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή αλλά την είχε κόψει το τελευταίο διάστημα. Φαινόταν καλά και αγαπούσε το παιδί» δήλωσε.

«Όταν γύρισε χωρίς το παιδί, ο παππούς πήρε αμέσως την αστυνομία. Μας έλεγε ότι εκεί που είναι το μωρό, είναι καλά και εμείς νομίζαμε ότι βρίσκονταν στον πατέρα του» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η αδερφή του έχει νοσηλευτεί πολλές φορές σε ψυχιατρική κλινική, με την τελευταία φορά να είναι όταν ήταν εγκυμονούσα.

Δεν έχει καταλάβει τι έκανε
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη επικοινώνησε το πρωί με την οικογένειά της τηλεφωνικά και έδειχνε ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει: «Που είναι το παιδάκι μου;» ρωτούσε επίμονα τη μητέρα της. Η ίδια φέρεται να είχε αγοράσει δώρα για το μωρό που θα είχε αύριο γενέθλια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications