Ο   εξωγήινος που πέθανε  στη Σουηδία το 1955 - Humanoid Dies in Sweden

Τον Ιούλιο του 1955, ένας ξυλοκόπος, που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δούλευε στο δάσος στον κόλπο της Βοθνίας στο Västra Norrland της Σουηδίας, με τα δύο αδέρφια του.

Κάποια στιγμή άκουσαν και οι τρεις έναν πολύ δυνατό και ακατανόητο θόρυβο, τον οποίο περιέγραψαν σαν έναν ήχο παρόμοιο με αυτόν ενός πολύ μεγάλου ζώου που έτρεχε στους θάμνους.

Ακούγοντας αυτόν τον μυστηριώδη θόρυβο και το τρίξιμο των κλαδιών και των θάμνων, είδαν από πάνω τους ένα αντικείμενο σε σχήμα πούρου που πετούσε τόσο χαμηλά που άγγιζε τις κορυφές των δέντρων κλαδιά και φύλλα έπεφταν βροχή στους άντρες σαν χιονοστιβάδα.

Στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν ένα μικρό αεροπλάνο που συνετρίβη, οπότε όταν το αντικείμενο πέρασε από πάνω τους, έτρεξαν προς την κατεύθυνση που έπεσε. Και το ότι σίγουρα έπεφτε ήταν προφανές, το αντικείμενο έχανε γρήγορα ύψος.

Δεν ξέρω τι περιμέναμε, ίσως ένα εκκωφαντικό ηχο όταν το "αεροπλάνο" θα χτύπουσε στο έδαφος, αλλά δεν συνέβη.Το φως ήταν τόσο έντονο που μπορούσαμε να το δούμε μέσα από τα δέντρα. Για ένα δευτερόλεπτο, μπορούσα να δω ακόμη και τους σπόρους των δέντρων όπως σε ακτινογραφία. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ήρθε ένα κύμα κενού, που ρουφούσε τα πάντα προς το κέντρο του φωτός. Και οι τρεις μας πεσαμε κώτω , κλαδιά και φύλλα πετούσαν δίπλα μας. Πιθανώς όλο αυτό να κράτησε μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά ακόμα θυμάμαι ότι έπεσα πάνω σε ένα δέντρο, ο χρόνος σταμάτησε και όλη μου η ζωή επαναλήφθηκε αμέσως στο κεφάλι μου. Ακόμα και οι συνηθισμένοι ήχοι του δάσους έχουν σταματήσει.

Όταν οι τρεις ξυλοκόποι έφτασαν τελικά στο σημειο όπου νόμιζαν ότι το αεροπλάνο είχε συντριβεί. Κατέληξαν σε ένα ξέφωτο όπου για κάποιο λόγο δεν φαινόταν ούτε αεροσκάφος ούτε άλλος εξοπλισμός. Υπήρχαν κατεστραμμένα δέντρα, ένα σωρό σπασμένα κλαδιά, αλλά δεν υπήρχαν υπολείμματα από το αεροπλάνο.

Βρήκαν όμως ένα ζωντανό ανθρωποειδές πλάσμα στα κλαδιά. Ήταν πολύ κοντό περίπου 110-120 εκ. ύψος, γύρω από το σώμα του οποίου υπηρχε ένα παράξενο λευκό φως «σαν φωτοστέφανο».

Το πλάσμα στην αρχή φαινόταν νεκρό και ένα από τα αδέρφια άπλωσε το χέρι του για να αγγίξει το άψυχο σώμα, τράβηξε αμέσως το χέρι του, καθώς δέχθηκε ισχυρή ηλεκτροπληξία. Και τότε άνοιξε τα μάτια του και είπε σε τέλεια σουηδικά: «Μην με αγγίζεις, μόνο προβλήματα θα σου φέρει».

"Μετά, ηρέμησα αμέσως και τον εξέτασα προσεκτικά. Δεν ήταν νάνος με την ευρεία έννοια της λέξης. Το δέρμα του ήταν κιτρινωπό, σαν Ασιάτης. Το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με μώλωπες με μερικά μεγάλα ανοίγματα στο πηγούνι και στο μέτωπό του. Δεν έτρεχε αίμα, αλλά το δέρμα γύρω από τις πληγές ηταν υγρό. Η κορυφή του κεφαλιού του ήταν ελαφρώς καλυμμένη με ένα χνούδι σχεδόν λευκών μαλλιών. Οι λοβοί του αυτιού ήταν ενσωματωμένοι με το λαιμό και έμοιαζαν με πτερύγια καρχαρία. Τα χείλη ήταν ζαρωμένα, στενά και άχρωμα.

Όταν μίλησε, αποκάλυψε μια σειρά από μικρά δόντια τόσο στην άνω όσο και στην κάτω γνάθο. Παρατήρησα ιδιαίτερα ότι οι κυνόδοντες του ήταν επίπεδοι και φαρδοί όσο τα δύο μπροστινά μας δόντια.

Τα χέρια του ήταν μικρά με πέντε λεπτά δάχτυλα χωρίς νύχια.Τα ρούχα του ήταν σαν κοκκινωπό μέταλλο και έμοιαζαν να εφαρμόζουν άνετα στο σώμα του. Το κεφάλι και τα χέρια ήταν ελεύθερα, στα πόδια ειχε ενα ζευγάρι κλειστές μπότες σε μέγεθος 35-37. Οι σόλες των μπότων ειχαν σαν ελπιστριες απο τανκ. Το ον με κοίταξε και έγνεψε ελαφρά. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήξερε τι σκεφτόμουν.

Με αυτές τις μπότες, μπορούσε να κυλήσει μπρος-πίσω χωρίς καν να κουνήσει τα πόδια του. Γύρω από τη μέση του φορούσε μια φαρδιά ασημί μεταλλική ζώνη με μια ασυνήθιστα μεγάλη πόρπη που έλαμπε ελαφρά με μια γαλάζια απόχρωση, η οποία αργότερα έγινε σκούρο μπλε όταν πέθανε.

Στη μέση της πόρπης υπήρχε μια κίτρινη πινακίδα - UV - έμοιαζε με το γράμμα V, που περιλαμβανόταν στο γράμμα U.

Το παράξενο πλάσμα είπε στον ξυλοκόπο ότι τον πέταξαν έξω από το διαστημόπλοιό του, τραυματίστηκε σοβαρά και τώρα πεθαίνει. Στη συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα ορθογώνιο αντικείμενο σε μέγεθος σπιρτόκουτου και με 12 μικρές εσοχές. Έπειτα έβγαλε ένα άλλο αντικείμενο που έμοιαζε με μολύβι και τρύπησε μερικές από τις εσοχές στο πρώτο αντικείμενο πριν πετάξει το αντικείμενο στους θάμνους.

Ο εξωγήινος είπε στον ξυλοκόπο να μην τον αγγίξει και ότι το αντικείμενο ήταν ένας κοσμικος φάρος για να μάθουν οι σύντροφοί του πού έπρεπε να έρθουν για να ανασύρουν το σώμα του όταν πεθάνει.

Τότε συνέβη ένα περίεργο πράγμα. Τα δύο αδέρφια φάνηκαν αποπροσανατολισμένα και έφυγαν από το ξέφωτο , αφήνοντας τον κύριο αυτόπτη μάρτυρα μόνο με το ετοιμοθάνατο πλάσμα στο δάσος:

Το ον ηταν ξάπλωμενο σαν να κοιμόταν. Τα χέρια του ήταν σφιχτά σφιγμένα και ήταν φανερό ότι πονούσε πολύ. Τότε τα αδέρφια μου ξαφνικά μπερδεύτηκαν, κοιτάχτηκαν και μετά, χωρίς να πουν λέξη, επέστρεψαν στο δάσος Αργότερα Χρόνια αργότερα, αναπολώντας αυτό το περιστατικό, είμαι πεπεισμένος ότι το ον ζήτησε με κάποιο τρόπο απο τα αδέρφια μου να φύγουν χωρίς να πουν λέξη.

Κάθισα να μιλάω και να τον ακούω για δύο ώρες πριν πεθάνει. Λίγο πριν πεθάνει, μου έδωσε μια διπλωμένη σακουλα από μια αόρατη τσέπη και είπε: «Όταν πεθάνω, το φως θα εξαφανιστεί από το σώμα μου και με τη βοήθεια των δύο άλλων ανδρών θα με βάλεις σε αυτή την σακουλα και θα με πάρεις. στο ποτάμι όπου θα εξαφανιστώ.Τότε πρέπει να λουστείς προσεκτικά στο νερό για να μην αρρωστήσεις.

Τώρα ανέπνεε βαριά και είδα ότι πλησίαζε το τέλος. Το φωτοστέφανο γύρω από το σώμα του έγινε πιο αδύναμο και σταδιακά εξαφανίστηκε. Η γαλάζια αγκράφα του σκοτείνιασε σταδιακά. Με κοίταξε και χαμογέλασε. Είπε κάτι σε μια γλώσσα που δεν είχα ακούσει ποτέ πριν ή μετά.

Ξαφνικά άλλαξε στα σουηδικά, και άκουσα τις τελευταίες δύο φράσεις: Ήρθες ζωή χωρίς καμία επιθυμία και φεύγεις ενάντια στη δική μου επιθυμία.

Είπε μερικές ακόμα λέξεις, αλλά η φωνή του ήταν τόσο αδύναμη που δεν μπορούσα να τις ακούσω. Είμαι πεπεισμένος ότι προσευχήθηκε σε κάποια θεότητα πριν πεθάνει. Συγκινήθηκα πολύ.

Τα αδέρφια μετά επέστρεψαν, φαίνονταν λίγο σαστισμένοι και μπερδεμένοι, σαν να μην ήταν απολύτως σίγουροι τι τους είχε συμβεί ή γιατί έφυγαν. Οι άνδρες έβαλαν τον νεκρό εξωγήινο στην σακουλα και τον μετέφεραν στο ποτάμι, παρατηρώντας ότι η σακουλα μύριζε θείο και έκαιγε τα χέρια τους. Όταν κατέβασαν το σάκο στο νερό, το σώμα και ο σάκος διαλύθηκαν.

«Όταν η σακούλα ακουμπησε το νερό, άρχισε να αναβράζει γύρω της και συνειδητοποιήσαμε ότι είχε ξεκινήσει κάποια χημική διαδικασία. Μετά από 5 λεπτά, δεν είχε μείνει τίποτα από την σακουλα και το σώμα, και σκέφτηκα ότι ίσως το ον ήλπιζε να το παμε στο ποτάμι για έναν γρήγορο θάνατο αντί να μείνει εκεί για μερικές ώρες υποφέροντας. Μάλλον θα προτιμούσε να πεθάνει μόνος, σκεπτόμενος το σπίτι του, πολλά έτη φωτός μακριά».

Λίγες μέρες μετά από αυτό το περιστατικό, ο ξυλοκόπος πήγε ξανά στην περιοχή για να βρει το ορθογώνιο αντικείμενο που πέταξε ο εξωγήινος, αλλά βρήκε μόνο ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μολύβι. Το κράτησε ως ανάμνηση και ως απόδειξη.

Μετά από αυτό, κράτησε αυτή την ιστορία μυστικη για πολλά χρόνια. Μόνο όταν μίλησε με έναν ερευνητή UFO ονόματι John Fontaine , ο οποίος έγραψε για όλα αυτά σε ένα άρθρο με τίτλο "Humanoid Dies in Sweden", που η ιστορία έγινε δημόσια.

Ο Φοντέιν μίλησε προσωπικά στον ξυλοκόπο και φαινόταν να είναι το μόνο άτομο με το οποίο μίλησε ποτέ για αυτό, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ο αυτόπτης μάρτυρας, ακόμη και σε αυτόν, δεν αποκάλυψε ποτέ πλήρως τις λεπτομέρειες της μακροχρόνιας συνομιλίας του με τον εξωγήινο όταν ήταν μόνοι:

«Μίλησα δύο ώρες, δεν μπόρεσα να πείσω τον μάρτυρα. Τον παρακάλεσα , αλλά δεν μου είπε τίποτα, μόνο μερικά από τα παρακάτω αποσπάσματα.

Είπε ότι ο εξωγήινος ήρθε από ένα μέρος κοντά στον αστερισμό που ονομάζουμε Αετός. Αρκετές φυλές από το διάστημα έχουν επισκεφθεί τη Γη και μερικές είναι τόσο προχωρημένες που τις βλέπαμε μόνο όταν υλοποιηθούν ή αποϋλοποιηθούν για να επισκεφτούν σε ένα παράλληλο σύμπαν που περιστρέφεται γύρω από τη Γη (γνωστό αυτό δηλαδη δεν μονοι οι εξωγιηνες φυλες απο αλλους πλανητες αλλα και εξωδιαστατικικες απο αλλες διαστασεις ).

Μερικοί εξωγήινοι κρατούν τους ανθρώπους στη γη υπό επιτήρηση και το έκαναν για χιλιετίες, ενώ άλλοι έπαιρναν δείγματα γης για τους σκοπούς των μεταγενέστερων οικισμών στο γαλαξια , και άλλοι είχαν επαφή με την ανθρωπότητα για αιώνες. », έγραψε ο Φοντέιν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications