Αυτά τα ατομα ψηφίζουν  και διαβάζουν  πρωτο θέμα : έπεσε θύμα απάτης και πέταξε 6000 ευρώ από το μπαλκόνι της!

Θύμα απάτης που της είχαν στήσει επιτήδειοι χρησιμοποιώντας το γνωστό κόλπο του τροχαίου ενός στενού συγγενικού της προσώπου έπεσε μια ηλικιωμένη στην Πάτρα.

Σήμερα το μεσημέρι, οι απατεώνες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την γυναίκα και της είπαν πως ο εγγονός της έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Έτσι, της ζήτησαν χρήματα αλλά και την διεύθυνσή της για να έρθουν να τα παραλάβουν.

Η 85χρονη πείστηκε και τους έδωσε τη διεύθυνση της. Όταν οι δράστες έφτασαν στην οδό Ζαΐμη όπου βρίσκεται το σπίτι της, η ηλικιωμένη δεν κατέβηκε να τους δώσει τα χρήματα αλλά τους έριξε από το μπαλκόνι 6.000 ευρώ, κάνοντας έτσι ακόμα πιο εύκολη την «δουλειά» τους. Οι απατεώνες άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν!

Η ίδια πηγή αναφέρει πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην Πάτρα, σημειώθηκαν δύο απόπειρες εξαπάτησης με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο οι ηλικιωμένοι ήταν υποψιασμένοι και δεν έδωσαν τα χρήματά τους. Μάλιστα, πήγαν ακόμα και στο νοσοκομείο για να διαπιστώσουν εάν νοσηλεύονται συγγενικά τους πρόσωπα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications