Σοκ στον Καναδά: Ανήλικες  μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου άστεγο!

Σοκ σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι οκτώ έφηβα κορίτσια από 13 έως 16 ετών στον Καναδά αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία καθώς θεωρούνται ύποπτες ότι σκότωσαν έναν 59χρονο που ήταν άστεγος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο Τορόντο, στον ανατολικό Καναδά.

Ο 59χρονος δέχθηκε επίθεση και μαχαιρώθηκε από ομάδα κοριτσιών τη νύχτα του Σαββάτου προς τα ξημερώματα της Κυριακής, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Τέρι Μπράουν.

Για τις ύποπτες έχουν αποκαλυφθεί λίγες πληροφορίες πέραν του ότι πιστεύεται πως προέρχονταν από διαφορετικές περιοχές του Καναδά και είχαν γνωριστεί και μιλούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Τα οκτώ έφηβα κορίτσια – τρεις 13χρονες, τρεις 14χρονες και δυο 16χρονες, επιτέθηκαν στον άστεγο άνδρα, αφού πριν είχαν εμπλακεί σε καυγά.

Ο άστεγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Δεν γνωρίζουμε πώς, ούτε γιατί, συναντήθηκαν εκείνο το βράδυ στο κέντρο του Τορόντο», πρόσθεσε ο Μπράουν. «Δεν θα τις περιέγραφα ως συμμορία σε αυτό το στάδιο», διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι οι πέντε από αυτές δεν ήταν γνωστές στην αστυνομία.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τις έφηβες να επιτίθενται με μανία στον άντρα. Οι έφηβες συνελήφθησαν λίγο μετά την επίθεση, κοντά στο σημείο στο οποίο διαπράχθηκε, και αρκετά όπλα κατασχέθηκαν.Η αστυνομία πιστεύει ότι οι κατηγορούμενες είχαν εμπλακεί και σε άλλο βίαιο διαπληκτισμό πριν από τον φόνο.

Ο άστεγος διέμενε εδώ και λίγο καιρό σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων του Τορόντο έπειτα από μια «δύσκολη» περίοδο, ενώ τον στήριζε η οικογένειά του, κατέληξε ο αξιωματούχος της αστυνομίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications