Έγκυρες πήγες μαζικής ύπνωσης με παιδεραστές:  παραγωγός του  CNN  κακοποίησε κορίτσια,   μέχρι και ένα 7χρονο

Ο παραγωγός του CNN Τζον Γκρίφιν, ένοχος για κατηγορίες παιδεραστίας: κακοποίησε πολλά κορίτσια, συμπεριλαμβανομένου ενός 7χρονου, διοτι αν μια καθεστωτικη πηγη δεν έχει αριστερο-αναρχο-κομμουνιστες σατανιστες παιδεραστες goim κτλ κτλ κοινος αν δεν έχει φυλες του κακου να λένε οτι λέει το κάκο δεν ειναι εγκυρή, να σημειωθει πως ολοι αυτοι ειναι σε ολες τις εγκυρες πηγες (για τον οχλο) στην Ελλαδα που γραφουν την λέξη "ακροδεξιος" και λοιπες μασονικες λεξεις, που επισης οι ιδιοι βγαζουν "θεωριες συνομωσιας" fake και μειωση απηχησης οτι πληροφορια βγαινει στο ιντερνετ ακομα και σε θεματα παιδεραστιας αλλα σε κανεναν δεν κανουν εντυπωση ολα αυτα .

Την περασμένη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, ο παραγωγός του CNN, ένας από τους μεγαλύτερους υπερασπιστές της δημοκρατικής κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν ε τι θα ηταν ? , Τζον Γκρίφιν, ομολόγησε την ενοχή του για κατηγορίες παιδεραστίας αφού παραδέχτηκε τη κακοποίηση πολλών κοριτσιών, συμπεριλαμβανομένου ενός 7 ετών.

Ο Γκρίφιν, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Δεκεμβρίου 2021 μετά από καταγγελία από γονείς, ομολόγησε την ενοχή του για εμπόριο ανηλίκων και κακοποίηση ανηλίκων.

Η πιο εξέχουσα υπόθεση για την οποία ομολόγησε την ενοχή του είναι αυτή ενός 9χρονου κοριτσιού. Ο παραγωγός του CNN, ο οποίος κατάγεται από την πολιτεία του Κονέκτικατ, συνάντησε μια γυναίκα με το όνομα Heather Carriker (η οποία επίσης συνελήφθη) μέσω των social media και την έπεισε να πάει την 9χρονη κόρη της στην καμπίνα του στην πολιτεία του Βερμόντ, όπου κακοποίησε την ανήλικη σύμφωνα με τους εισαγγελείς, έναντι χρημάτων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020, όταν ακόμη εργαζόταν για την παραγωγή του CNN. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Γκρίφιν πλήρωσε στην Carriker ένα ποσό 3.000 δολαρίων, συν το ναύλο για μια πτήση από το Λας Βέγκας στη Βοστώνη.

Αυτό δεν είναι το μόνο θύμα που είχε ο Γκρίφιν, αλλά η εισαγγελία τον κατηγορεί ότι είχε έρθει σε επαφή με πολλές μητέρες για να δελεάσει τις ανήλικες κόρες τους και να τις κακοποιήσει. Σύμφωνα με συνομιλίες που βρήκε η δικαιοσύνη, καυχιόταν ότι προσέλκυε κορίτσια έως 7 ετών.

Στην παιδεραστία του, οι εισαγγελείς έχουν αρκετά στοιχεία ώστε να καταδικαστεί, όταν ο Γκρίφιν πρότεινε σε μια γυναίκα τον Απρίλιο του 2020 να δώσει χρήματα σε αντάλλαγμα η 14χρονη κόρη της.

Η εισαγγελία ανέφερε ότι ο Γκρίφιν έστειλε μηνύματα σε τουλάχιστον δώδεκα μητέρες κοριτσιών μεταξύ 7 και 15 ετών, προσφέροντας αυτού του είδους τη διεστραμμένη και παράνομη επιχείρηση. Στα μηνύματα επιβεβαίωσε ξανά τις αρρωστημένες πεποιθήσεις του ότι οι ανήλικες γυναίκες είναι «οι πιο βρώμικες σκύλες».

Είναι γνωστο γιατί το CNN είχε προσλάβει ένα τέτοιο μιασμα. Στο παρελθόν είχε γίνει αντικείμενο μήνυσης από έναν 9χρονο ανήλικο για 15 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που το CNN γνώριζε αλλά αποφάσισε να τον προσλάβει αφου θα ειπαν αυτος ειναι δικος μας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications