«Σαρώνει» η γρίπη στα παιδιά που είχε «εξαφανιστεί» γιατί τους έγραφαν όλους covid

Που ηταν η γρίπη δυο χρονια τωρα? Τα κάνει αυτά ο covid!

Πολλοί γονείς σπεύδουν στους φωστήρες γιατρούς που εδιναν "μαχη" επι 2 χρονια με την "πανουκλα", με τα παιδιά τους που εμφανίζουν συμπτώματα όπως υψηλό πυρετό ή πονοκέφαλο.

Απο την μια αυτή η ψευδο-επιστημή τους που στην εποχη της πανουκλας (της αληθινης) σκοτωνε τις γάτες οχι για σωθουν οι μάζες όπως έλεγαν και τότε στο ποπολο, αλλα για το αντιθετο : για να επεκταθει ακομα καλυτερα η πανουκλα με ποντίκια, (με τα δικα τους ότι απο τα ποντικια εξαπλωθηκε, για μην πουμε ποιοι εμφανιζονταν δηθεν ως Γιατροι), αυτα εκανε και αλλα πολλα η "επιστημη" τους .

Και απο την αλλή οι γονείς! είχαν και το 1800 γιάτρους και έτρεχαν τα καμαρια τους για μια απλη γριπή, ο εκφυλισμος ειναι σε ολους τους τομεις! μέχρι και η Ιωάννα Τούνη που ζει στην κοσμαρα της τους την ειπε:

«Να πω και κάτι άλλο τώρα που γυρίζει; Ρε κορίτσια μου, μην αγχώνεστε τόσο πολύ για το μωρό. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου τόσο άγχος. Μου στέλνετε πολλά μηνύματα, “μη βάζεις ούτε ειδικό μαλακτικό γιατί μπορεί και αυτό να επηρεάσει το μωρό, τα ρούχα πρέπει να τα σιδερώνεις πάρα πολύ καλά. και πρέπει να τα πλένεις στο χέρι τους πρώτους έξι μήνες”»

«Ηρεμήστε και σκεφτείτε απλά ότι κάποτε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες. Δηλαδή, ηρεμήστε. Δε θα πάθει κάτι το μωρό τόσο εύκολα. Όλα καλά".

Και εδώ οι λιγοστοι λογικοι θα πουν τι σχεση έχουν οι σημερινοι με αυτους που ζουσαν το 1800 ? ποιος σας είπε οτι ηταν άλλοι τότε και άλλοι οι σημερινοί? α! ναι ο χριστιανισμος που λεει οτι μια φορα θα γεννηθεις και πας στο παραδεισο ακόμα και οταν λες δαιμονικα πραγματα ως αληθεια και πατας like σε δαίμονες (με τα δικα τους τα χριστιανικα)! πάντως και στην εποχη της αληθινης πανουκλας μια χουφτα συμμορητες (οι οποιοι δεν εχουν αλλαξει στο ελαχιστο απο τοτε οι ιδιοι εχουν μεινει) σε σχεση με τον πληθυσμό έκαναν party και ξεπαστρεψαν τα 2/3 του δουλικου πληθυσμου (ο οποια ομοιτητα με το σημερα μονο τυχαία δεν ειναι )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications