Βρείτε τι κοινό έχουν   οι εικονιζομενες φυλές  με τους λεγόμενους Ρομα !

Νέες ταραχές σημειώνονται αυτήν την ώρα στα Άνω Λιόσια στη λεωφόρο Διυλιστηρίων όπου ομάδες Ρομά πυροβολούν κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ.

Στα Μέγαρα σημειώνονται επίσης ταραχές στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού, όπου καίνε αυτοκίνητο και πετούν πέτρες κατά αστυνομικών.

Την ίδια ώρα, στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ΙΧ έχει τυλιχθεί στις φλόγες στην συμβολή της οδού Βυζαντίου με την παλιά εθνική οδό, ενώ φωτιές έχουν ξεσπάσει και σε άλλα αυτοκίνητα, ενώ οι Ρομά δεν αφήνουν την πυροσβεστική να περάσει ώστε να τις σβήσει.

Οι οδομαχίες των Ρομά με την αστυνομία συνεχίζονται για μία ακόμη ημέρα, με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο Μικρό Σχιστό στον Κορυδαλλό, με αφορμή τον 16χρονο Ρομά. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην περιοχή από Ρομά, με μια ομάδα που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή, να έχει βάλει φωτιά σε κάδους και λάστιχα, επί της οδού Δερβενακίων.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω της έντασης, στην οδό Ποταμού, από το ύψος της Καραολή και Δημητρίου έως την Δερβενακίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Και εδώ βλέπουμε την άλλη συγγενική φυλή των άνωθεν με την ιδια προελευση (δηθεν ιδελογια για τους κοιμησμενους) που δεν κάνει τα ίδια αλλα και πολλα αλλα μεταξυ αλλων να κάνει και δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο λευκό γένος:

Εισαγγελείς :δεν βλέπουν καμιά παραβίαση για δημοσια υποκινησ φυλετικου μισους και περιμένουν εντολές από άναρχο-troll ( άρα πρέπει να διωχθούν ως μελή και οι ιδιοι εγκληματικών οργανώσεών )

Facebook : Γεμάτο σελίδες και ομάδες άναρχο-συμμοριτών που κανουν το ίδιο (και οχι μονο) στο facebook και παραβιάζουν ολους τους κανονισμούς τους που δεν ισχύουν για τους ίδιους, επισης μπορουν να λενε ύβρεις, συκοφαντίες, στοχοποίηση , fake news στα παντα, καταπάτηση προσωπικών δεδομένων και να κάνουν μπούλινγκ .To Facebook οχι απλα συνεργάζεται με εγκληματικές οργανώσεις και σατανο-συμμορίτες αλλα τους χρηματοδοτεί κιόλας.

Google : Μια απο τα ίδια με το facebook μέχρι και το ντοκιμαντέρ για τα μπολια τους DIED SUDDENLY’ (πέθανε ξαφνικά ) το έβγαλε "Σοκαριστικό περιεχόμενο " (!) ενώ αυτα που βάζουν και λενε οι άναρχο-συμμορίτες δεν ειναι σοκαριστικά για την ιδια την λογική...

Όλες αυτές οι φυλές σε μια πλήρη αντίστροφη της πραγματικοτητας : οι "κακοί" και ρατσιστές ειναι οι φασίστες ναζι ενω αυτοι σκοτωναν οσους ανηκαν στο λευκο γενος μεσω του κομμουνισμου και ιστορικά .

Ο κοιμισμένος όχλος σε ποσοστο 80%: μια απο τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες! αν τους ρωτησεις δε για ιστορια οχι απλα δεν ξερουν την τυφλα τους αλλα θα σου λένε και δογματικές ηλιθιότητες (αφου και οι ιδιοι ειναι δογματικες φυλες και τα βλεπουν ολα δογματικα ) και ψεματα που εμαθαν απο τους ανωθεν ως την μονη αλήθεια ... (ακομα και φερομενοι ως πατριώτες ειδικα στο ιντερνετ η κατωτερότητα τους ειναι εμφανες με αυτα που βαζουν και λενε αλλα έχουν ορδες απο κοσμο δειγμα οτι ο ιδιος ο κοσμος ειναι κατωτερος ηθικα και πνυεματικα καπου εδω καταλαβαινεις γιατι οι αρχαιοι μυστες δεν ειχαν ορδες απο οπαδους . )

Συμπέρασμα? το πρόβλημα ειναι ο ίδιος ο πληθυσμός στην πλειοψηφία του ,και οχι μονο στερείται λογικής αλλα διαιωνίζει το κακό και το υμνεί, κατα αλλα ολοι ειναι αγγελουδια και απο ενα καλο θεουλη !ΥΓ: αν είχαμε καταλάβει απο το 2016 ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού στο Ελλαδισταν ουδεμιά σχέση εχει με αρχαίους δεν ανήκουν καν στο ευρωπαϊκό λευκο γένος και όσοι ανήκουν εχουν πέσει στο επίπεδο των άλλων φύλων, δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία να λέμε την αλήθεια οχι μονο δεν ειναι ικανοί να ξέρουν την αλήθεια, αλλα δεν μπορουν καν να την καταλαβουν λογω πνευματικης κατωτεροτητας , και έτσι ούτε οι συμμορίτες θα εκαναν πολεμο σε αυτη την σελιδα ούτε οι δογματικές φυλές που η λογικη εχει παει περιπατο και εχει παρει την θεση της το δογμα, θα ενοχλούνταν απο την αλήθεια και ετσι θα ηταν στην θέση του makeleioy, του el, και λοιπών σελίδων νεοελλήνων που κατα βαση ειναι δογματικες φυλες οπως ειναι και κολλημενοι χριστιανοί κτλ κτλ, μάλιστα ένας εξ αυτών άκουσε κάποια άλλη που βρήκε κάπου απο εξωτερικό (σιγά μην το καταλάβουν οι ιδιοι) ότι την ιστορια μετα τον δεύτερο παγκόσμιο πολεμο την έγραψαν μασόνοι αλλα οι ίδιοι λενε ακριβώς τα ίδια που λενε και όλοι άλλοι νεοέλληνες δηλαδή ενώ οι ίδιοι διαβάζουν οτι η ιστορια που ξερουν ειναι ψεύτικη αλλα μετα λενε οι ιδιοι αυτοι την ψεύτικη ιστορια ως δεδομένη μιλάμε για λογική οχι αστεία (να τα δίποδα που δεν διαθέτουν λογικη που έλεγε και ο Πλάτων ) , υπεροχος κοσμος της παρανοιας που μονο με ολικη καταστροφη θα σωθεί και έχουν μεινει μολις 500 χρόνια ακόμα πριν το τελος την βασηλειας του κακου και ολων που συμμαχισαν με αυτό ... Και οπως ειπε καποιος νεολληνες πανω σε αυτο: τι με ενδιαφερει τι θα γινει σε 500 χρονια? εδώ γελάμε δεν εχει νοημα ουτε να εξηγεις σε τετοιου τυπου νεολληνες οι οποιοι δηλωνουν και απογονοι των αρχαιων "φιλοσοφων " όπως τους ξέρουν (!) ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications