Από την εισβολή εξωγήινων στον πυρηνικό πόλεμο: Οι  προφητείες της Baba Vanga για το 2023

Το έτος 2022 πλησιάζει στο τέλος του. Η Vangelia Pandeva Dimitrova, πιο γνωστή ως Baba Vanga , προέβλεψε ότι το έτος 2023 θα ήταν σκοτεινό, με την άφιξη εξωγήινων και πυρηνικών εκρήξεων.

Η Vanga γεννήθηκε το 1911 στη Στρούμιτσα αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Rupite, μια περιοχή στα βουνά Kozhuh στη Βουλγαρία. Πέθανε το 1996. Πριν όμως έκανε προβλέψεις μέχρι το 5079, έτος κατά το οποίο θα τελείωνε ο κόσμος.

Μια από τις πιο ανησυχητικές προβλέψεις για το 2023 που αποδίδεται στην Μπάμπα Βάνγκα αφορά μια ηλιακή καταιγίδα που θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες. Ο όρος «ηλιακή καταιγίδα» μπορεί να αναφέρεται σε διάφορα φαινόμενα στην επιφάνεια του ήλιου, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών εκλάμψεων και των στεφανιαίων εκτινάξεων μάζας.

Το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι ισχυρές εκλάμψεις ηλιακού πλάσματος που φθάνουν στη Γη, προκαλώντας γεωμαγνητικές καταιγίδες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να καταστρέψουν τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και να προκαλέσουν όλεθρο σε έναν πλήρως ψηφιοποιημένο κόσμο.

Το πιο διάσημο περιστατικό που καταγράφηκε στην ιστορία ήταν το γεγονός Carrington του 1859. Πήρε το όνομά του από τον Βρετανό αστρονόμο Richard Carrington, κατέστρεψε τηλεγραφικά δίκτυα και προκάλεσε ακόμη και πυρκαγιές και ηλεκτροπληξία. Εάν ένα τέτοιο γεγονός συνέβαινε σήμερα, στον κόσμο μας, οι επιπτώσεις στις επικοινωνίες, τις υπηρεσίες και την καθημερινή ζωή θα ήταν απρόβλεπτες.

Στην πραγματικότητα, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι ζημιές στις υποδομές σε όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να προκαλέσουν διακοπές ρεύματος για χρόνια, απελευθερώνοντας κοινωνικό χάος και προκαλώντας την κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Αλλά υπάρχει ένα καλό μέρος, θα βλέπαμε το Βόρειο Σέλας σε όλο τον κόσμο.

Αλλαγή στην τροχιά της Γης
Θα μπορούσε να αλλάξει η διαδρομή που ακολουθεί η Γη γύρω από τον ήλιο το 2023; Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ανησυχητική προφητεία από τη Vanga για το 2023 και μια προφητεία που θα είχε επιπτώσεις σε όλους. Ο πλανήτης μας ταξιδεύει 584 εκατομμύρια μίλια γύρω από τον ήλιο κάθε χρόνο, ένα επικό ταξίδι που είναι ελλειπτικό, σε σχήμα οβάλ αντί για τέλειο κύκλο.

Το ακριβές σχήμα του οβάλ επηρεάζεται από τις βαρυτικές δυνάμεις άλλων πλανητών, πράγμα που σημαίνει ότι η τροχιά της Γης μπορεί και αλλάζει. Ωστόσο, τέτοιες αλλαγές λαμβάνουν χώρα κυκλικά για πολλές χιλιάδες χρόνια.

Τα αποτελέσματα ακόμη και λεπτών και αργών αλλαγών μπορεί να είναι πραγματικά επικίνδυνα. Για παράδειγμα, μια τροχιακή μετατόπιση έχει θεωρηθεί ότι συνέβαλε στο Θερμικό Μέγιστο Παλαιόκαινου-Ηώκαινου, μια περίοδο έντονης υπερθέρμανσης του πλανήτη που συνέβη σχεδόν πριν από 56 εκατομμύρια χρόνια.

Εάν επρόκειτο να συμβεί μια ριζική αλλαγή στη διάρκεια ενός έτους, για οποιονδήποτε λόγο, τα αποτελέσματα θα ήταν αποκαλυπτικά. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και επίπεδα ακτινοβολίας, με τρομερές περιβαλλοντικές συνέπειες. Και αυτό αφήνει έξω την πιθανότητα ότι η τροχιακή αλλαγή που προέβλεψε η Vanga θα μπορούσε να προκληθεί από μια πρόσκρουση αστεροειδούς, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα γεγονός σε επίπεδο εξαφάνισης.

Βιολογικά όπλα
Έχει επίσης ειπωθεί ότι η Baba Vanga είχε ένα όραμα για δοκιμές βιολογικών όπλων που θα πραγματοποιηθούν σε μια μεγάλη χώρα το 2023. Αυτή είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ενοχλητικές προβλέψεις που έχει δώσει ποτέ η προφήτισσα. Φαίνεται επίσης σχετικό με το τρέχον γεωπολιτικό πλαίσιο.

Πυρηνική έκρηξη
Το 2022, ο κόσμος έφτασε πολύ κοντά στον πυρηνικό πόλεμο εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Δύσης και Ρωσίας για τον πόλεμο της Ουκρανίας. Η Vanga προέβλεψε την έκρηξη ενός πυρηνικού σταθμού το 2023.

Αφιξη εξωγήινων
Μια άλλη από τις πιο τρομακτικές προβλέψεις μεταξύ όλων είναι η προφητεία για την επίσκεψη εξωγήινων στη Γη. Σύμφωνα με αυτη ο κόσμος θα μπορούσε να «καλυφθεί στο σκοτάδι». Το μέντιουμ ισχυρίστηκε ότι εκατομμύρια θα πέθαιναν αν οι εξωγήινοι επισκέπτονταν τη Γη τον επόμενο χρόνο.

Αυτές είναι οι κύριες προφητείες της Baba Vanga για το 2023. Αλλά πρέπει επίσης να ειπωθεί ότι οι προβλέψεις της Vanga είναι κρυπτικές και αδύνατο να επαληθευτούν μέχρι να γίνουν πραγματικότητα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications