Περίπτωση  Αναστασιάδη και η Καϊλή: Σακούλες με χρήματα στο σπίτι της στις Βρυξέλλες!

Οι βελγικές αρχές κατά την έφοδό τους στο σπίτι της Εύας Καϊλή εντόπισαν πολλές σακούλες με χρήματα ενώ έπιασαν και τον πατέρα της ευρωβουλευτού να βρίσκεται εν κινήσει με μία βαλίτσα με μετρητά!

Ήδη από το βράδυ της Παρασκευής, κυκλοφόρησε η είδηση πως στην κατοχή της Εύας Καϊλή είχε βρεθεί μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά ακόμα υπάρχουν υπόνοιες ότι θα βρεθούν κι άλλα.

Η είδηση της σύλληψής της αλλά και τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της αλλά και η εμπλοκή του πατέρα της και του συζύγου της είναι πρωτοσέλιδα σε όλες τις εφημερίδες του εξωτερικού ενώ η βελγική L’ Echo αναφέρει πως πρόκειται για «Πραγματική βόμβα στην καρδιά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας.

Υπό ανάκριση, αναφέρει η L’ Echo, βρέθηκε και ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος φέρεται ότι είχε «στην κατοχή του μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και βρισκόταν σε κίνηση, έχοντας ειδοποιηθεί από συνεργούς του, όπως πιστεύουν οι ερευνητές».

«Πραγματική βόμβα στην καρδιά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας» χαρακτηρίζει η βελγική εφημερίδα L’ Echo τις συλλήψεις πέντε ατόμων στο πλαίσιο ερευνών που διεξάγονται για χρηματισμό από το Κατάρ.

«Τσάντες με μετρητά βρέθηκαν στο σπίτι της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, με φωτογραφία της Εύας Καϊλή και αναφέρει ότι έχουν γίνει πέντε συλλήψεις στις Βρυξέλλες και άλλες δύο στην Ιταλία. Η έρευνα, αναφέρουν πηγές, βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται η έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Η ευρωβουλευτής και εκ των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ πέρασε το βράδυ της στο κρατητήριο ,οι Βέλγοι δεν την είχαν πιάσει επ’ αυτοφόρω δεν θα ρίσκαραν να αποκαλύψουν την επιχείρηση παρακολούθησής της.

Η είδηση έγινε γνωστή χθες Παρασκευή, με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων να σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας για δωροδοκία ευρωβουλευτών από κράτος του Περσικού Κόλπου, ένας από τους 14 αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει τεθεί υπό κράτηση για ανάκριση.

Ότι δεν εκφυλίζεται εξαγοράζεται! και σε αυτη την υπόθεση μυρίζει σημιτικό αίμα, οι "Βελγικές αρχές" που ηξεραν οτι εχουν σακουλες με λεφτα? οπως στην περιπτωση Αναστασιάδη που τον τάιζαν λεφτά αλλα στο τέλος που αλλαξοπίστησε και εφυγε απο τον δρομο του κακου τον ξεπάστρεψαν επειδή έλεγε τα αυτονόητα για την Χ,Α, (και οχι μονο) , μια αλλη περιπτωση παρομοια η περιπτωσή αλλα αυτος δεν πηρε καν τον δρομο του καλου ειναι του "πατριωτή" Τράγκα που ελεγε στους αλλους δογματικους πατριωτες της φάκης (δηλαδη χωρίς λογική) που τον υποστηριζαν πως η "κακια Γερμανία" επιβάλει μέτρα στην Ελλάδα(!) και δωσε τα like οταν ειναι υπο μασονικη κατοχη απο το 1945! αλλα όπως πάντα το παραμύθι πουλάει ακομα και απο δηθεν πατριώτες σε ορδές νεοέλληνες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications