Νέα αποκαλυπτική έρευνα: «Τα mRNA δεν είναι εμβόλια, είναι γονιδιακές θεραπείες με άγνωστες συνέπειες»!

Τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 δεν είναι στην πραγματικότητα εμβόλια όπως ηταν αναμενομενό (μονο που εβαλαν ολα τα ορκ τους να λένε υπερ αρκεί ), αλλά γονιδιακές θεραπείες που έχουν επικίνδυνες και άγνωστες ακόμη μακροπρόθεσμες συνέπειες, (οχι και τόσο αγνώστες μέχρι και δήμοσια το είχαν γραψει οι ελληνόφωνοι σε σχόλια στα ellinika hoaxes τους το 2017).

Αυτό υποστηρίζει η Δρ Tess Lawrie, διευθύντρια της Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd. και συν-ιδρύτρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία, ενώ την ίδια στιγμή αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία και για την δράση του φαρμάκου ιβερμεκτίνη το οποίο αρχικά έλεγε ο FDA ότι δεν είναι αποτελεσματικό αλλά οι έρευνες έχουν δείξει άλλα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η ατζέντα της παγκοσμιοποίησης για τη συγκέντρωση της εξουσίας έγινε πιο εμφανής στην Lawrie.

Είπε ότι παρατήρησε την επιρροή της Big Pharma στη δημοσίευση μελετών υπέρ εμβολίων και μελετών για φάρμακα κατά του επαναπροσδιορισμού σε ιατρικά περιοδικά.

Παρατήρησε επίσης το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) να πιέζει για τεχνολογία για την παρακολούθηση των πολιτών και τη διαφθορά του ΠΟΥ από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και πλούσιους χορηγούς όπως ο Μπιλ Γκέιτς, καθώς και την προσπάθειά του να εφαρμόσει τη Συνθήκη για την Πανδημία, είπε ο Lawrie.

«Μία από αυτές τις τροποποιήσεις [της Συνθήκης για την Πανδημία] είναι να δοθεί στον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την εξουσία να κηρύξει μια πραγματική ή πιθανή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία», είπε.

Πολλοί ορισμοί που σχετίζονται με την υγεία έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένου του ΠΟΥ που άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας από μια μολυσματική ασθένεια που προκαλεί μεγάλους αριθμούς θανάτων σε απλώς μια μόλυνση.

«Μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες αυτού: «υπάρχει ένας νέος ιός που κυκλοφορεί. Πηγαίνετε όλοι σπίτι και μείνετε μέσα», είπε η Lawrie με το παραμικρό.

«Η ανοσία της αγέλης έχει επαναπροσδιοριστεί και τώρα συνδέεται μόνο με τον εμβολιασμό».

Με τα γενετικά εμβόλια mRNA, «θεωρητικά το σώμα παράγει αντισώματα στην πρωτεΐνη ακίδας, αλλά αντισώματα ήδη βρίσκονται στα κύτταρα, επομένως το σώμα παράγει αντισώματα για τα δικά του κύτταρα που περιέχουν την πρωτεΐνη ακίδας», είπε η Lawrie κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 6 Δεκεμβρίου για το πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV.

Ένα παραδοσιακό εμβόλιο περιέχει μια πρωτεΐνη ή ένα αντιγόνο που εγχέεται στον μυ του ασθενούς, αναγκάζοντας το σώμα να ανταποκριθεί σε αυτό με αντισώματα και Τ-κύτταρα, τα οποία στη συνέχεια δίνουν στο άτομο ανοσία, είπε.

Πως λειτουργεί

«Ένα γονίδιο είναι σαν μια συνταγή, και στο σώμα χρησιμοποιεί τα υλικά και τους μηχανισμούς του ίδιου του σώματος για να φτιάξει το προϊόν», είπε.

Στα γενετικά εμβόλια, το γονίδιο μπαίνει γρήγορα σε όλη την κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας σήμα σε κάθε κύτταρο του σώματος να παράξει πρωτεΐνη ακίδας, είπε η Lawrie.

«Μπορεί να παράγεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από όση θα επρεπε αν νοσούσε το σώμα με τον COVID.

Οι γιατροί λοιπόν, δεν γνωρίζουν πόσο καιρό θα συνεχίσει το σώμα να το κάνει αυτό, είπε.

Η Lawrie υποστηρίζει ότι εάν τα εμβόλια είχαν επισημανθεί ως φάρμακα γονιδιακής θεραπείας και όχι εμβόλια, θα απαιτούνταν, όπως όλα τα άλλα φάρμακα, να περάσουν από φαρμακοκινητικές μελέτες.

Τα… σκευάσματα mRNA όμως χαρακτηρίστηκαν εμβόλια, «ξεφεύγοντας της ρυθμιστικής διαδικασίας, που απαιτεί από τα περισσότερα φάρμακα ευρύτατες φαρμακοκινητικές μελέτες οι οποίες οπωσδήποτε περιλαμβάνουν και ανοσολογικές μελέτες».

Η φαρμακοκινητική είναι η μελέτη του πώς ένα φάρμακο συμπεριφέρεται στο σώμα ενός ασθενούς, πώς διανέμεται και πόσο χρόνο χρειάζεται για να απομακρυνθεί από το σώμα.

Δεν είναι ασφαλές για καμία ηλικία

Τον Ιανουάριο του 2021, η Lawrie άρχισε να παρακολουθεί τη βάση δεδομένων COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τις επιπτώσεις της ιβερμεκτίνης, αμέσως μετά άρχισε να παρακολουθεί και τα γενετικά εμβόλια.

Η οργάνωσή της ανακάλυψε ότι υπήρχαν δύο ευρείες κατηγορίες βλαβών που προκαλούνται από αυτά τα εμβόλια: νευρολογικής φύσεων και ισχυρή αρνητική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Lawrie είπε ότι η καθοδήγηση εμβολίων του Γενικού Χειρουργού της Φλώριντα κατά των εμβολιασμών κατά του COVID-19 για άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών δεν είναι αρκετά μακριά για να προστατεύσει τους ανθρώπους, επειδή τα εμβόλια για τον COVID έχει αποδειχθεί ότι βλάπτουν άτομα όλων των ηλικιακών ομάδων.

«Δεν αρκεί πραγματικά να πούμε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή για μια ομάδα και όχι για μια άλλη. Δεν είναι ασφαλή, βασικά, στην ουσία, στον τρόπο που έχουν σχεδιαστεί», είπε η Lawrie.

«Επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι ρυθμιστικοί φορείς δεν αναλύουν τα δεδομένα για την ασφάλεια των εμβολίων για να κατανοήσουν τις μακροπρόθεσμες βλάβες τους, οι ανεξάρτητοι επιστήμονες αφήνονται να καθορίσουν ποιες βλάβες προκαλούνται από τα εμβόλια και πώς να θεραπεύσουν όσους έχουν υποστεί παρενέργειες από τα εμβόλια και να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με την αναλογία κινδύνου-οφέλους των εμβολίων», όπως υποστηρίζει.

«Οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να αποδείξουν ότι το προϊόν τους είναι ασφαλές», αλλά δεν είναι», είπε ο Lawrie.

Αν και η μυοκαρδίτιδα αναγνωρίζεται ως βλάβη από τα εμβόλια, είναι μόνο ένα από τα συμπτώματα ενός πολύ μεγαλύτερου προβλήματος.

Επηρεάζουν και την αναπαραγωγή

«Η ευρύτερη εικόνα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της μυοκαρδίτιδας είναι φλεγμονή και ότι η φλεγμονή συμβαίνει σε κάθε όργανο και ιστό του σώματος», είπε.

«Επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα είναι τόσο απασχολημένο με την καταπολέμηση αυτής της ξένης πρωτεΐνης ακίδας, έχετε επίσης πολλές λανθάνουσες λοιμώξεις – έρπης, Epstein Barr, έρπητα ζωστήρα – που εμφανίζονται, επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα καταστέλλεται, δεν ενισχύεται», συνέχισε η Lawrie.

«Δεν δουλεύουν. Το όφελος δεν υπάρχει και οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι και αποκαλύπτονται καθημερινά», είπε για τα εμβόλια για τον COVID. Το σημαντικό τώρα είναι να εστιάσουμε στην ειδοποίηση του κοινού να μην λάβει άλλες ενισχυτικές δόσεις, να βοηθήσουμε τους «τραυματισμένους από τα εμβόλια και να αναλύσουμε όλα τα δεδομένα ασφάλειας», είπε.

Η Lawrie είπε ότι τα εμβόλια για τον COVID επηρεάζουν αρνητικά την αναπαραγωγική υγεία των γυναικών και προειδοποιεί ιδιαίτερα τις εγκύους να μείνουν μακριά από τα γενετικά εμβόλια επειδή οι μακροπρόθεσμες βλάβες είναι άγνωστες. Ορισμένα δεδομένα υποδηλώνουν υψηλότερα ποσοστά αποβολών και εμβρυϊκού θανάτου μετά τον εμβολιασμό.

Παράλληλα η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει ότι το φάρμακο που ονομάζεται ιβερμεκτίνη δεν δρα αποτελεσματικά κατά του COVID-19, αλλά μελέτες που το δείχνουν τους διαψεύδουν, σύμφωνα με μια ανασκόπηση των Epoch Times.

Ο ιστότοπος του FDA αναφέρει: «Τα διαθέσιμα δεδομένα δεν δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματική κατά του COVID-19».

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά;

Οι μισές από τις μελέτες τις οποίες επισημαίνει ο FDA υποστηρίζουν τη χρήση ιβερμεκτίνης κατά του κορωνοϊού. Τα έγγραφα έτσι καταρρίπτουν τις επανειλημμένες προτροπές του οργανισμού φαρμάκων προς τους ανθρώπους να μην λαμβάνουν ιβερμεκτίνη.

Σε αναρτήσεις στο Twitter, δημόσιες δηλώσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αξιωματούχοι της FDA έχουν επανειλημμένα προειδοποιήσει για την ιβερμεκτίνη.

Ορισμένες από αυτές τις δηλώσεις επέφεραν μηνύσεις από γιατρούς που υποστήριξαν ότι ο ρόλος του οργανισμού είναι να εγκρίνει φάρμακα και όχι να εκδίδει συστάσεις. Η μήνυση απορρίφθηκε αυτή την εβδομάδα .

Ο Δρ Pierre Kory, ο οποίος συχνά συνταγογραφεί ιβερμεκτίνη για το COVID-19 και συνέγραψε μια ανάλυση, ο οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το φάρμακο είναι αποτελεσματικό κατά της ασθένειας.

Όπως είπε ο ίδιος ο επιστήμονας η θέση της κυβέρνησης για την ιβερμεκτίνη «είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα διαφθοράς στη σύγχρονη ιατρική».

«Υπάρχει ένα μήνυμα που θέλουν όλοι να διαδώσουνε εσκεμμένα. Και αυτό το μήνυμα είναι ότι η ιβερμεκτίνη δεν λειτουργεί», είπε ο Kory.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications