Υποχρεωτικό πιστοποιητικό Υγείας τύπου σοβιετικής ένωσης για την επόμενη ψευδό-πανδημία τους αποφάσισαν οι G20

Και οι μαζες εντελως σχισοφρενικά και χωρις καμια λογική θα λενε ξανα παλι για "φασιστικα μέτρα" ενώ αριστερο-κομμουνιστο-δημοκρατες επιβαλουν τον κομμουνισμό τους παντου εντελως δημοκρατικα και κανουν τα ιδια που εκαναν στην σοβιετικη ενωση με τα "εσωτερικά διαβατήρια" αλλα οπως ειπε και καποιος το κακο εχει κυριευσει και τα μυαλα ορδων και τους εχει κανει να μην εχουν καν λογική και λενε για "φασιστικα μετρα" ενω ειναι κομμουνιστο-δημοκρατικα αν ηταν "φασιστικα" θα αφορουσαν μονο φυλες του κακου και οχι ολους, ολα αυτα γινονται επειδη οι μαζες οχι απλα εμφανιζουν ως κακους το αντιθετο των σατανο-κομμουνιστων αλλα τους υποστηριζουν κιολας και λενε τα ιστορικά (και οχι μονο) ψεματα τους ως δεδομενα , αφου πηραν την πλευρα του κακου ο πλανητης αυτος θα γινει η κολαση τους ειτε σε αυτην την ζωη ειτε στην επομενη ζωη τους παρεα και δημοκρατικα με τους "δαιμονες" αφου εδω θα ξανα γεννηθουν αφου δεν επεκτησαν λογικη ουτε εμαθαν να ξεχωριζουν το καλο απο κακο ουτε καν στην προσωπικη ζωη τους, και η "Λάχεση" δεν συγχωρεί ....

Έρχεται το νέο παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας για την επόμενη πανδημία. Αυτό είναι το συμπέρασμα από την συνάντηση των G20 όπως το έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας της Ινδονησίας Budi Gunadi Sadikin, μιλώντας εκ μέρους της συνόδου.

Η λογική πίσω από ένα ψηφιακό Παγκόσμιο Πιστοποιητικό Υγείας (ΠΠΥ) όπως ανέφερε ο Sadikin είναι η εξής:

Αντί να «καταρρεύσει» η παγκόσμια οικονομία από την επόμενη πανδημία και τα lockdown λέμε κυκλοφορείτε ελεύθερα αλλά μόνο με το ΠΠΥ το οποίο θα δίνεται κάτω από τις οδηγίες του ΠΟΥ.

Ο Ινδονήσιος υπουργός Υγείας ανέφερε ότι αυτό θα το λαμβάνουν όσοι είναι εμβολιασμένοι ή έχουν ελεγχθεί «κατάλληλα» (“tested properly”) προκειμένου να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Έτσι δεν θα… «καταρρεύσει» η παγκόσμια οικονομία σύμφωνα με τους G20.

Είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι ο COVID-19 ήταν ένα testcase για να προλειανθεί το έδαφος και να προετοιμαστεί η παγκόσμια κοινή γνώμη για τη μόνιμη εφαρμογή Παγκόσμιων Πιστοποιητικών Υγείας καθώς από πανδημίες δεν πρόκειται να υπάρξει έλλειψη. Αυτές δημιουργούνται εύκολα.

Ο στόχος είναι κάθε άνθρωπος εκτός από το «ψηφιακό πορτοφόλι» του Κ.Πιερρακάκη (να μην το ξεχνάμε αυτό) να φέρει και το ΠΠΥ.

Η υπακοή του κόσμου στο να δεχθεί αυτές τις αλλαγές θα είναι εύκολη καθώς συναρπάζεται και ενθουσιάζεται με τα «εκτυφλωτικά» στην «λάμψη» τους νέα κινητά τηλέφωνα και πρόθυμα θα δεχθεί κάθε νέα απαγόρευση αρκεί να την έχει στο κινητό τηλέφωνό του. Θα είναι κάτι σαν παιχνίδι.

Μια κάπως πιο αόριστα διατυπωμένη έκδοση αυτών των συστάσεων συμπεριλήφθηκε στην επίσημη δήλωση των ηγετών της G20, η οποία απαιτεί ψηφιακά πιστοποιητικά COVID-19 ή συχνά αποκαλούμενα απλά διαβατήρια εμβολίων.

Το τμήμα του τελικού ανακοινωθέντος, το οποίο αναδημοσιεύεται και διατίθεται στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, και που ασχολείται με τα εμβόλια και την πανδημία Covid-19 αναφέρει:

«Αναγνωρίζουμε ότι ο εκτεταμένος εμβολιασμός κατά του COVID-19 είναι παγκόσμιο δημόσιο αγαθό και θα προωθήσουμε κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση μιας έγκαιρης, δίκαιης και καθολικής πρόσβασης σε ασφαλή, οικονομικά προσιτά, ποιοτικά και αποτελεσματικά εμβόλια, θεραπευτικά και διαγνωστικά τεστς»

Ενώ περιγράφει την ανάγκη για μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των εθνών κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε μελλοντικής αντιμετώπισης της πανδημίας, συνεχίζει αναφέροντας:

«Παραμένουμε δεσμευμένοι να ενσωματώσουμε μια πολύ-τομεακή προσέγγιση για «Μια Υγεία» One Health και να ενισχύσουμε την παγκόσμια επιτήρηση, συμπεριλαμβανομένης της γονιδιωματικής επιτήρησης, προκειμένου να ανιχνευθούν παθογόνα και μικροβιακή αντοχή. AMR) που μπορεί να απειλήσει την ανθρώπινη υγεία»

Παράλληλα το άρθρο 24 της τελικής δήλωσης της G20 αναφέρει όσα αναφέραμε παραπάνω αφού πλέον ούτε οι ίδιοι δεν κρύβονται:

«Η πανδημία COVID-19 έχει επιταχύνει τον μετασχηματισμό του ψηφιακού οικοσυστήματος και της ψηφιακής οικονομίας».

Και στη συνέχεια αναφέρεται:

«Αναγνωρίζουμε τη σημασία της αντιμετώπισης των εκστρατειών παραπληροφόρησης, των απειλών στον κυβερνοχώρο, της διαδικτυακής κατάχρησης και της διασφάλισης της ασφάλειας στην υποδομή συνδεσιμότητας.»

Έτσι, όπως προβλέφθηκε από πολλούς νωρίς στην πανδημία (που όλοι απορρίφθηκαν και καταδικάστηκαν ως «θεωρητικοί συνωμοσίας»), ένα μελλοντικό προτεινόμενο τυποποιημένο διαβατήριο εμβολίου θα συνοδεύεται από προσπάθειες για μεγαλύτερη τυποποίηση και αστυνόμευση κατά της «παραπληροφόρησης» – πιθανόν να περιλαμβάνει οποιαδήποτε ομιλία επικρίνει το είδος του καθεστώτος που επιθυμούν να εφαρμόσουν οι ηγέτες της G20.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications