Οι Γιατροί που έδιναν «αγώνα» κάνουν πως δεν ξέρουν  για  την «μη Covid» Υπερβολική Θνησιμότητα παγκοσμίως

Άνθρωποι πεθαίνουν ξαφνικά. Όχι σε μία χώρα, αλλά σε πολλές. Και οι γιατροί δεν "ξέρουν", κανείς δεν ξέρει, αυτή την παράξενη «επιδημία θανάτου».

Πλήρης αβεβαιότητα ! ως προς το τι μπορεί να προκαλέσει αυτούς τους θανάτους, αλλά σε καμία περίπτωση ο εμβολιασμός. Σε αυτό είναι σίγουροι! δεν ξέρουν τι συμβαίνει, αλλά ξέρουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 δεν έχουν καμία σχέση με αυτό ?.

Αφού δεν ξέρουν πως ξερουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση τα μπόλια?. Μάλιστα όταν ολόκληρη η φόρμουλα της γονιδιακής θεραπείας της Pfizer και των άλλων προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, άρα είναι άγνωστη ? άρα ψεύδονται.

Κατά τα λοιπά, η έγκριση αυτού του προϊόντος παρέκαμψε όλους τους περιορισμούς που επιβάλλονται τακτικά στα φάρμακα για να εγγυηθεί την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά,έδωσαν έγκριση όταν δεν εχουν ιδέα τι έχει μέσα ! σαν λέμε πάει ένας και δίνει δηλητήριο σε κάποιον και του λέει αυτο θα σε σώσει, και ρωτάει ο άλλος τι ειναι? μην σε νοιάζει πιες το ξέρω εγώ εσύ δεν χρειάζεται να ξέρεις τι ειναι ! .

Στην πραγματικότητα, συνεχίζει να εγκρίνεται μόνο με «έκτακτη εξουσιοδότηση», αν και δεν ξέρουμε πως ειναι έκτακτη, δύο χρόνια μετά, που δικαιολογεί τη συνέχιση της σύστασής του ακόμη και για παιδιά. Οι συνήθεις περίοδοι για την έγκριση ενός εμβολίου σπάνια πέφτουν κάτω από τα επτά έτη.

Όταν πρόκειται για ένα ξαφνικό και παγκόσμιο φαινόμενο, το φυσιολογικό είναι να αναζητούμε την αιτία . Η καθολική εκστρατεία εμβολιασμού με δεκάδες περιορισμούς και απειλές να χάσεις τη δουλειά σου και να μην μπορείς να ζήσεις μια κανονική ζωή δείχνει ενα σατανικό σχέδιο και οπως παντα ο σατανάς εμφανίζεται ως άγγελος να σώσει τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν υπερβολικοί θάνατοι σε χώρες με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού. Η Σουηδία, η οποία έχει κερδίσει την οργή των μέσων ενημέρωσης καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας επειδή αρνήθηκε να εφαρμόσει τις παραβιάσεις της προσωπικής ελευθερίας που ήταν συνηθισμένες στον υπόλοιπο κόσμο, τα πήγε πολύ καλύτερα από τις περισσότερες.

Στην Αγγλία, για παράδειγμα, οι παρατηρητές εκπλήσσονται από την ισχυρή συσχέτιση μεταξύ της εκστρατείας αναμνηστικού εμβολιασμού και των υπερβολικών θανάτων που δεν σχετίζονται με τον Covid.

Μιλάμε για 1.232 υπερβολικούς θανάτους, 12,3% πάνω από τον μέσο όρο της πενταετίας, που καταγράφηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία την εβδομάδα που έληξε στις 28 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications