Αποδοκίμασαν (?) την Σακελλαροπούλου στην επέτειο κατάληψης της Ελλάδας γνωστή ως Πολυτεχνείο (βίντεο)

"Πολίτες" (εμεις κατι ορκ βλεπουμε της ΚΝΕ πάντως! αυτοι ειναι οι "Πολιτες" που αποδοκίμασαν την Σακελλαροπούλου ενω οι ίδιοι ειναι ο στρατος χρησιμων ork της δημοκρατιας τους ) ,αποδοκίμασαν για το θεαθήναι το πρωί της Πέμπτης την Πρόεδρο της κομμουνιστο-Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όταν πήγε στο Πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι για τους εορτασμούς απο σήμιτικες φυλες της κατάληψης της Ελλάδας.

Μπήκε, άφησε το στεφάνι, έμεινε όρθια για 9 δευτερόλεπτα κι αποχώρησε εν μέσω συνθημάτων.

Και το δημοκρατικο ποίημα γέματο μίσος

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου υπήρξε η αρχή του τέλους για την επτάχρονη δικτατορία και θεμέλιο της Μεταπολίτευσης. Συμβολίζει την πολιτική ελευθερία και μας υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής και απαιτητικός», ανέφερε η κ. Σακελλαροπούλου στη δήλωσή της και πρόσθεσε: «Τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων, τους φοιτητές και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, αναγνωρίζουμε το χρέος μας να διαφυλάξουμε την ποιότητα των θεσμών και την ανοικτή προοπτική της κοινωνίας μας».

Αυτά τα σχιζοφρενή που λένε σε κανέναν δεν κάνουν εντύπωση , αλλα τι περιμένεις σε έναν κόσμο της παράνοιας? η παράνοια τερματησε το 2020 αφού δεν εφτανε που ελεγαν κομμουνιστικα ψεματα και ψευτικη ιστορια ως δεδομενη χωρις καν να ξερουν γιατι μίλανε (απλα ετσι τους εμαθαν σαν τις μαιμουδες στο γνωστο πειραμα), αλλα έφτασαν στο σημείο όλοι ομαδικά (οι εξευρέσεις ειναι ελάχιστες ) να λένε εντελώς παρανοϊκά και αρρωστημένα για "φασιστικά μετρά" για την ψευδό-πανδημία τους όλα αυτά όταν : ουδείς μάζεψε τα άναρχο-ορκ τους και έβγαλε εγκληματικές οργανώσεις καθε τι κομμουνιστικό (ώστε να δικαιολογηθούν το "φασιστικά μετρά") όταν έχουν και υποστηρίζουν χωρις καν να ξερουν τι υποστηρίζουν "δημοκρατία" και όλα τα μετρά ειναι κομμουνιστό-δημοκρατικά απο δημοκράτες αριστερό-κομμουνιστες και ακριβώς τα ίδια εκαναν στην σοβιετική ένωση και οχι απο "κακούς φασίστες" ώστε να λενε για φασιστικά μετρά οι μάζες λες και πάσχουν απο νοητική στέρηση...αφου η λογικη ειναι ανυπαρκη..

Επίσης λενε για δημοκρατία ενώ συκοφαντούν τους πάντες και κανουν λογοκρισία παντού στην αλήθεια ηδη απο το 2015 και οχι το 2020 που τους "ανακάλυψαν" οι μάζες με την ψευδό-πανδημία τους, άπλα πριν ελάχιστοι έλεγαν την αλήθεια αφου οι μάζες μαζί και διάφοροι ψευδό-πατριώτες λενε τα παραμυθία τους ως δεδομένα αλλα ξαφνικά ανακάλυψαν πολλοι πως λενε ψέματα συκοφαντούν και κανουν λογοκρισία με την ψευδό-πανδημία τους ! ενώ τόσα χρονια έλεγαν μονο την αλήθεια ? ή μήπως έχουν κανει δεδομένα τα ψέματα τους οι μάζες που ούτως η άλλως ούτε που τους ενδιαφέρει η αλήθεια σε πληθώρα θεμάτων αρκεί να λενε μασονικές λέξεις και φράσεις του τύπου φασίστες ναζι θεωρίες συνωμοσίας κτλ για να το παίζουν έξυπνοι ειδικα στο ιντερνετ ??? προφανως το δευτερο αφου αυτο βλεπουμε απο το 2013!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications