«Πέθανε ξαφνικά» DIED SUDDENLY (2022) το απαγορευμένο ντοκιμαντέρ τωρα και με ελληνικούς υποτίτλους...!

Το Ντοκιμαντέρ του Stew Peters με τίτλο ‘DIED SUDDENLY’το οποίο κυκλοφόρησε την 21η Νοεμβρίου του 2022 και στο οποίο έχει προσθέσει Ελληνικούς Υπότιτλους η Social Media ORM Group.

Στο Ντοκιμαντέρ μιλούν επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως o Dr. Ryan Cole, ο Dr. James Thorp, ο Steve Kirsch για τις παρενέργειες των σκευασμάτων της Covid-19, τους ξαφνικούς θανάτους, τα ευρήματα και τη στατιστική (αύξηση θανάτων, μείωση γεννήσεων, αύξηση αποβολών κ.λπ.)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο φιλμ καταγράφονται οι πρωτόγνωρες διαφορές που παρατηρούνται στα είδη των “θρόμβων αίματος” των θανόντων από την εισαγωγή των εμβολίων Covid. Ένας ταριχευτής δήλωσε ότι στην αρχή νόμιζε ότι ίσως η Covid ήταν υπεύθυνη, αλλά έγινε καχύποπτος όταν άρχισε να παρατηρεί αυτούς τους ιδιότυπους θρόμβους σε ανθρώπους που υποτίθεται ότι δεν είχαν πάθει Covid, αλλά είχαν εμβολιαστεί.

Το φιλμ συζητά τη μαλθουσιανή θεωρία και όσους πιστεύουν στην ιδέα ότι πρέπει να περιορίσουμε τις γεννήσεις και να ελέγξουμε και να περιορίσουμε τον ανθρώπινο πληθυσμό- θεωρίες που υποστηρίζονται από άτομα όπως ο δισεκατομμυριούχος ακτιβιστής και προωθητής των εμβολίων Bill Gates.

Ο εργολάβος κηδειών Chad Whisnat αναφέρει ότι δεν ήταν ποτέ κατά των εμβολίων, αλλά πρόσφατα μετατράπηκε σε αντιεμβολιαστή με βάση όσα είδε στο γραφείο τελετών. Όπως αναφέρει, δεν εμπιστεύεται πλέον τη φαρμακοβιομηχανία. Κατόπιν συμβουλής ενός φίλου, έψαξε στο Google “Πέθανε ξαφνικά” και άρχισε να βλέπει μια ακραία τάση σε θανάτους μεταξύ πολλών νέων ανθρώπων, διάσημων και αθλητών. Πέφτουν νεκροί ανεξήγητα και χωρίς να φαίνεται ότι τους απασχολεί και πολύ. “Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα”, λέει.

Στο 8:15 του φιλμ, ένας άντρας φαίνεται να παρατάσσει δείγματα φρικιαστικών στην εμφάνιση ινωδών ουσιών που μοιάζουν με σκουλήκια ή κορδόνια – τους αποκαλεί “λευκούς ινώδεις θρόμβους ή δομές” – που βρέθηκαν σε πτώματα ανθρώπων. Δεν πρόκειται για τους τυπικούς “θρόμβους”, όπως αναφέρει.

Ο ταριχευτής Richard Hirschman αναφέρει ότι άρχισε να τηρεί σημειώσεις σχετικά με το αν οι άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί ή όχι, και κωδικοποίησε χρωματικά τις περιπτώσεις του σύμφωνα με αυτό και με το μέγεθος των θρόμβων που ανακάλυπτε στα πτώματά τους.

Συνέκρινε τις σημειώσεις του με άλλους ταριχευτές με εμπειρία δεκαετιών. Και αυτοί παρατήρησαν τις πρόσφατες διαφορές στα είδη των θρόμβων που εμφανίζονται στους νεκρούς. Μεταξύ αυτών και ο John O’Looney, εργολάβος κηδειών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ταριχευτής Anna Foster αναφέρει ότι το μακρύτερο δείγμα ενός από αυτούς τους σκουληκόμορφους θρόμβους που έχει σε βίντεο έχει μήκος σχεδόν τρία πόδια, που είχε εξαχθεί από τη σφαγίτιδα φλέβα κάποιου. Στο 11:36 υπάρχει πραγματικό πλάνο από την αφαίρεση του θρόμβου αυτού από ένα πτώμα.

“Δεν πρόκειται για θρόμβους αίματος, ωστόσο θρομβώνουν το αίμα”, λέει ένας ταριχευτής. Ο Brenton Faithful, ταριχευτής, από τη Νέα Ζηλανδία αντίκρισε τα ίδια και συνέκρινε τις σημειώσεις του με άλλους από όλο τον κόσμο. Στις 13:26 ακούγεται ο Wallace Hooker, ταριχευτής, ο οποίος αναφέρει ότι όταν πραγματοποίησε μια ομιλία σε ένα συνέδριο, σχεδόν και οι 100 παρόντες ταριχευτές ανέφεραν ότι είχαν παρατηρήσει πρόσφατα αυτό το φαινόμενο, και μάλιστα όλοι για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Στο 14:53 στο φιλμ συζητείται ένα δεύτερο φαινόμενο: οι “μικροθρόμβοι” που ορισμένοι τους θεωρούν ακόμη πιο επικίνδυνους επειδή δεν εντοπίζονται. Κάνουν το αίμα να φαίνεται “βρώμικο” και “μπορούν να οδηγήσουν σιγά σιγά τα όργανα σε υποξία,” αναφέρει ένας ομιλητής. Το αίμα αυτών των ανθρώπων μοιάζει σαν να περιέχει κόκκους καφέ ή άμμο και μερικές φορές το αίμα διαχωρίζεται αλλόκοτα.

Η ταριχεύτρια Nicky King περιγράφει όσα έχει δει. Στο 16:57, υπάρχει βίντεο από την αφαίρεση ενός ινώδους κομματιού από ένα πτώμα. Μοιάζει με ταινία από λάστιχο και “θα προκαλούσε εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή ανεπάρκεια, πνευμονική εμβολή”.

Στο 17:46, το φιλμ ασχολείται την κατακόρυφη αύξηση των θανάτων που δε σχετίζονται με την Covid. Αναφέρει ότι για τους περισσότερους από αυτούς τους θανάτους δε διενεργείται νεκροψία, οπότε μόνο οι ταριχευτές θα έβλεπαν πολλά τα πτώματα αυτά.

Στο 19:59 ένας ταριχευτής δέχεται ζωντανά μία κλήση εργασίας, ενώ βιντεοσκοπείται, και το συνεργείο του ντοκιμαντέρ ακολουθεί για να δει σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει.

Πριν το ανακαλύψουμε, το ακούσαμε από κάποιους στρατιωτικούς πληροφοριοδότες. Στο Άινταχο στις 25 Σεπτεμβρίου 2022, αρκετοί μίλησαν και έδωσαν δημόσια κατάθεση. Ένας από τους πληροφοριοδότες είναι η αντισυνταγματάρχης Dr. Theresa Long, χειρουργός πτήσεων του αμερικανικού στρατού.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν παρατηρήσει μια ανεξήγητη αύξηση των θανάτων από όλες τις αιτίες κατά 40% μεταξύ των ηλικιών 19-49 ετών. “Είναι αποκαλυπτικό”, αναφέρει η Long. Σύμφωνα με όσα λέει, δεν έχει ξαναδεί τέτοια λιτανεία θανατηφόρων παθήσεων μεταξύ των στρατιωτικών ασθενών της: εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδες, ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί, καρκίνοι, όγκοι στον εγκέφαλο, σκλήρυνση κατά πλάκας, γνωστική ανεπάρκεια, καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, απρόκλητες θρομβώσεις, διαταραχές εμμήνου ρύσεως, θρόμβοι αίματος και αποβολές. Συμπληρώνει ότι όταν απευθύνθηκε στους διοικητές με ανησυχία για όσα παρατηρούσε, την αγνόησαν και απειλήθηκε η καριέρα της. “Έχω σημαντικές ανησυχίες ότι σε 5 χρόνια ο στρατός μας δεν θα είναι στα πόδια του”, λέει η Long.
Επίσης, μιλάει και ο αντισυνταγματάρχης Dr. Pete Chambers, επίσης χειρουργός πτήσεων του αμερικανικού στρατού.
Στο 24:16 ένα θύμα του εμβολίου Covid στο στρατό μιλάει για το ότι “χλευάζεται, απαξιώνεται και δεν έχει υποστήριξη”.

Στο 25:06, το φιλμ προβάλλει αποσπάσματα από μια ανεπίσημη ακρόαση του γερουσιαστή Ron Johnson (R-Wisconsin), όταν το Κογκρέσο αρνήθηκε να διεξάγει ακροάσεις για το σημαντικό αυτό θέμα. Γίνεται συζήτηση για τη σοκαριστική αύξηση των καρκίνων από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια Covid, της τάξεως του 300% σε σχέση με το μέσο όρο πενταετίας.

Στο 25:46, ο παθολόγος Dr. Ryan Cole μιλάει για την κατακόρυφη αύξηση των καρκίνων που επανενεργοποιούνται ή εξαπλώνονται ταχέως, ακόμη και σε νέους ανθρώπους, κατόπιν του εμβολιασμού. Αναφέρει ότι έχει διαπιστώσει αύξηση των νευρολογικών επιπτώσεων κατά 1.000% στο στρατό από 82.000 σε 863.000 εντός ενός έτους.

Μετά την απαίτηση του γερουσιαστή Johnson για τη διαφύλαξη και τη διερεύνηση των στοιχείων που αφορούν τα παραπάνω στο σύστημά τους, γνωστό ως DMED, ο στρατός τερμάτισε τη λειτουργία του συστήματος.

Στο 27:26, το φιλμ εξετάζει την πεποίθηση ορισμένων ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη. Η θεωρία αυτή έγινε δημοφιλής τη δεκαετία του 1970 με τους οπαδούς της να προβλέπουν “συμφορά” κάπου μετά το 2000. Ο Bill Gates είναι ένας από τους πιο γνωστούς που δημοσιοποίησαν την εν λόγω συλλογιστική. Στο πλευρό του βρίσκονται επώνυμοι όπως ο αριστερός δισεκατομμυριούχος ακτιβιστής George Soros, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο πρίγκιπας Κάρολος- οι οποίοι είδαν την Covid ως μια “ευκαιρία” για “επαναφορά” και “επανασχεδιασμό των οικονομικών συστημάτων” για να αντιμετωπίσουν αυτό που βλέπουν ως κλιματική αλλαγή και οικονομική ανισότητα.

Στο 30:30, το φιλμ αναφέρει ότι διεθνείς οργανισμοί υγείας οργάνωσαν μια προσομοίωση πανδημίας τύπου Covid δύο μήνες πριν η Covid-19 γίνει πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, στο 31:14, συζητούνται οι εκστρατείες προπαγάνδας για την προώθηση των εμβολίων με οποιοδήποτε κόστος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από διασημότητες, βραδινές κωμικές εκπομπές και άλλα. Οι εκστρατείες περιλαμβάνουν πιέσεις και απειλές για καταστροφή της ζωής σας αν δεν πάρετε το πειραματικό εμβόλιο.

Στο 33:16, ακούμε τον Steve Kirsch, φιλάνθρωπο και επιχειρηματία. “Θα πρέπει πάντα να είστε καχύποπτοι αν οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια δεν θέλουν να δουν τα δεδομένα ασφαλείας”, αναφέρει. Συζητά για την εκστρατεία προπαγάνδας που τον έχει ψευδώς χαρακτηρίσει ως αντιεμβολιαστή και “υπερ-μεταδότη παραπληροφόρησης”. Όπως αναφέρει, πάντοτε εμβολιαζόταν και εμπιστευόταν την κυβέρνηση, και ότι στην αρχή προωθούσε τα εμβόλια Covid και “ανέμιζε τη σημαία” του Dr. Anthony Fauci.

Στη συνέχεια περιγράφει ότι άκουσε από ένα γνωστό του που είχε τρεις υγιείς συγγενείς που εμβολιάστηκαν και πέθαναν μια εβδομάδα αργότερα.

Στο 36:46 υπάρχει ένα θλιβερό βίντεο κλιπ με το θύμα των εμβολίων Megan Fathers μετά από μία δόση του Astra Zeneca της Οξφόρδης στις 14 Μαρτίου 2021. Έχει υποστεί τόσο μεγάλη νευρολογική βλάβη που δεν μπορεί να μιλήσει ή να παραμείνει ακίνητη.

Στο 37:36, ένας οικογενειακός παιδίατρος ανοίγει ένα τυπικό εσώκλειστο συσκευασίας εμβολίου και στη συνέχεια δείχνει ένα από ένα εμβόλιο RNA Covid για παιδιά, το οποίο είναι εντελώς κενό, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη χρήση των εμβολίων.

Ο Kirsch αναλύει το πώς έχει προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια ή οποιοδήποτε τίμημα σε οποιονδήποτε από οποιοδήποτε μεγάλο ιατρικό κέντρο ή κυβερνητικό οργανισμό, εάν θα έχει μια δίκαιη συζήτηση μαζί του σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid. Κανείς δε θα το κάνει. Στο 40:26 Μιλάει για το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Περιστατικών Εμβολίων (Vaccine Adverse Event Reporting System – VAERS) και για το πώς το Κογκρέσο παρείχε στους παρασκευαστές εμβολίων ασυλία ευθυνών για βλάβες από τα προϊόντα τους με την υπόσχεση της δημιουργίας αυτής της βάσης δεδομένων αναφοράς.

Στη συνέχεια, ο Kirsch μιλάει για την ανακάλυψη συγκλονιστικών και αδιάσειστων δεδομένων από το Ισραήλ που, όπως λέει, δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή. Αναφέρει ότι έστειλε email σε 300 αξιωματούχους του CDC, αλλά κανείς δεν ήθελε να τα δει. Επικοινώνησε απευθείας στο κινητό τηλέφωνο της Grace Lee, προέδρου της εξωτερικής συμβουλευτικής επιτροπής του CDC για τα εμβόλια. Στην αρχή, η Lee τον αγνόησε, όπως αναφέρει ο Kirsch. Όταν όμως επέμεινε στην προσπάθειά του να της δώσει τις πληροφορίες, εκείνη κάλεσε την αστυνομία. Ο Kirsch κατέγραψε την επίσκεψη της αστυνομίας, η οποία παρουσιάζεται στο 43:16.

Στο 43:46, παρουσιάζονται αποσπάσματα από ορισμένα από τα ψευδή δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι τα εμβόλια θα απέτρεπαν τους ανθρώπους από το να νοσήσουν και από το να μεταδώσουν την Covid και ότι “ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από τα εμβόλια είναι μηδενικός”.

Το φιλμ περιγράφει το πώς το VAERS αποκαλύπτει έναν ικανοποιητικό αριθμό περιστατικών, αλλά δεν καταγράφει τον κύριο όγκο των θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια και συμβαίνουν μήνες αργότερα.Στο 45:36, παρουσιάζονται αποσπάσματα βίντεο με ανθρώπους που σωριάζονται ξαφνικά σε ποικίλες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων αρκετών οδηγών λεωφορείων ενώ βρίσκονται στο τιμόνι, και δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων τηλεοπτικών ειδήσεων.Στο 49:56, ο ταριχευτής που δέχτηκε την κλήση εργασίας νωρίτερα στο φιλμ επιτρέπει στο συνεργείο να παρακολουθήσει ζωντανά την ταρίχευση του σώματος, κατά την οποία βγάζει μία από τις ινώδεις ουσίες από μία, όπως λέει, ασυνήθιστη θέση: μία αρτηρία. “Αυτό δεν είναι φυσιολογικό”, παρατηρεί, καθώς αφαιρεί την ινώδη ουσία. Λέει ότι ανέσυρε μία από φλέβα, μία από αρτηρία και άλλες.Στο 52:07, υπάρχει βίντεο με την αφαίρεση ενός άλλου μεγάλου σκουληκόμορφου θρόμβου από ένα όργανο, και στη συνέχεια ενός που αφαιρείται από μια παλλόμενη καρδιά.

Στο 53:05, ο Dr. Gene Posca, ειδικός παθολόγος, μιλάει στον “John”, ένα θύμα που υπέστη βλάβη μετά τον εμβολιασμό με θρόμβους στο πόδι και τους πνεύμονες.

Τα θερμικά σήματα στο 53:56 δείχνουν κάποιον μετά τον εμβολιασμό να “φλέγεται” από την πλευρά όπου εμβολιάστηκε και ανέπτυξε θρόμβους.
Στο 54:46, ακούμε τη Michelle Gerson, μια πληροφοριοδότρια από επιλόχειο θάλαμο σε νοσοκομείο της Καλιφόρνιας. Αναφέρει ότι συνήθιζαν να βλέπουν ίσως έναν θάνατο εμβρύου (θνησιγένεια) κάθε 2-3 μήνες- “ήταν ασυνήθιστο”. Μετά τους εμβολιασμούς Covid, όμως, όπως λέει, είδαν τον αριθμό ρεκόρ: 22 από αυτούς μόνο τον Αύγουστο, σύμφωνα με ένα email που έλαβε.

Το φιλμ ασχολείται με τις εμβολιασμένες γυναίκες που φέρεται να χάνουν μωρά με ασυνήθιστο ρυθμό. Ένας ταριχευτής αναφέρει ότι πρόσφατα είδε περισσότερα νεκρά έμβρυα από ποτέ στην καριέρα του.

Ο Dr. James Thorp, γυναικολόγος, αναφέρει ότι βλέπει έναν τεράστιο αριθμό ασθενών και έχει παρατηρήσει “θάνατο και καταστροφή που δεν έχω ξαναδεί”.

Στο 57:00, το ποσοστό θανάτου εμβρύων και θνησιγένειας αναλύεται περαιτέρω με ένα ανησυχητικό γράφημα. Όταν ερωτάται αν “τα μωρά παθαίνουν καρδιακές προσβολές στη μήτρα”, ο Thorp απαντά ότι, ναι, παθαίνουν. Στον Καναδά, γίνεται αναφορά σε 83 θνησιγενείς γεννήσεις μεταξύ 4.000 γεννήσεων. 13 νεκρά έμβρυα σε ένα 24ωρο. Μια 1.200πλάσια αύξηση των εμμηνορροϊκών ανωμαλιών και μια σημαντική αύξηση των αποβολών, των γενετικών ανωμαλιών, των εμβρυϊκών καρδιακών προβλημάτων και των κάθε είδους επιπλοκών.

Την ίδια στιγμή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρουν κανένα κίνδυνο.
Το φιλμ εξετάζει το ζήτημα της πρόκλησης φλεγμονών από τα εμβόλια, η οποία οδηγεί σε “βλάβες, τραυματισμούς, θάνατο και καταστροφή της εγκυμοσύνης”.

Στο 59:16, το φιλμ εξετάζει μια ανάλυση ανεπιθύμητων συμβάντων της Pfizer, η οποία φέρεται να δείχνει συγκλονιστικό αριθμό προβλημάτων μεταξύ των εγκύων γυναικών.

Στη συνέχεια, το φιλμ στρέφεται στα ποσοστά γεννήσεων. Στην Ουγγαρία, μόλις εννέα μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών Covid, όπως κατέθεσε μία κυρία σε μία ακρόαση ο ρυθμός γεννήσεων μειώθηκε κατά 20% σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Η μαρτυρία αυτή βρίσκεται στο 1:00:06.

Στο 1:00:46, υπάρχει ένα γράφημα που παρουσιάζει μια έντονη πτώση του ποσοστού γεννήσεων σε πολλές χώρες και κράτη- η Αυστραλία προηγείται με πτώση 70%.

Όπως καταλήγει το φιλμ, πραγματοποιείται έρευνα πάνω στην εκδοχή ο εξαναγκασμός στον εμβολιασμό της Covid να επιτεύχθηκε με χρήση ψυχολογικών επιχειρήσεων προκειμένου να εξωθηθούν οι άνθρωποι στη λήψη τους ή να εκπαραθυρωθούν αν αρνούνταν. Κάποιος ομιλητής αναφέρει ότι θεωρεί τα εμβόλια Covid βιολογικό όπλο που εξαπολύθηκε κατά της ανθρωπότητας με σκοπό τη μείωση του πληθυσμού ή τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Άλλοι χαρακτηρίζουν το εμβόλιο ως έργο τεράτων: “το καλό εναντίον του κακού”. “Αν ο στόχος ήταν να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, λειτουργεί”, λέει ένας από τους συμμετέχοντες στο ντοκιμαντέρ.

(Το βιντεο υποτιτλισμενο ειναι απο το sfagi.gr)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications