Ο Γάκης τώρα  «ξύπνησε»: «Τώρα αποκαλύπτονται όλα – Έχουμε επιδημία εμβολιασμένων και όχι ανεμβολίαστων»!

Ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης με ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε ότι αυτή την στιγμή ζούμε μια επιδημία των εμβολιασμένων και όχι των ανεμβολίαστων υμνώντας τον Κρητίκαρο γραικύλο κομμουνιστή Πολάκή και θεωρει εγκυρη πηγη την καθεστωτική New York Times που απο το 1940 ελεγε τερατωδες ψέματα :

Μπορεί να μην συμφωνώ,κάποιες φορές, με τον αψύ τρόπο του Παύλου Πολάκη, ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ότι: 1. Ξέρει Ιατρική (πράγμα σπάνιο σήμερα), 2. Είναι Λεβέντης 3. του«κόβει» και το κυριότερο 4.είναι τίμιος.

#Η ανάρτηση του μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση, διότι αγώνας δύο και πλέον ετών για την υπεράσπιση της αλήθειας και της Επιστήμης, όλως απροσδόκητα βρήκε ένα ισχυρότατο τεκμήριο που αποκαλύπτει την παλιανθρωπιά, την εγκληματική συμπεριφορά, την διαστρέβλωση της πραγματικότητος και την αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή του συρφετού που μας Κυβερνά.

#Δεν είναι τυχαίο ότι σταμάτησαν τον Ιούνιο, να δίνουν στοιχεία για το ποσοστό των διασωληνωμένων εμβολιασμένων. Μιλάμε για αναμφισβήτητη προμελέτη. Τότε το ποσοστό, αν θυμάμαι καλά πλησίαζε προοδευτικά στο ποσοστό των εμβολιασμένων στον γενικό πληθυσμό (73%).

#Το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στον τελευταίο πίνακα είναι 72,6%. Όμως το ποσοστό των μονοεμβολιασμένων είναι 2,8% και πρέπει να αφαιρεθεί από το ποσοστό των ανεμβολίαστων και να προστεθεί στων εμβολιασμένων. Επομένως τα συνολικά ποσοστά των θανάτων της περιόδου Ιουνίου- 2η εβδ Σεπτεμβρίου γίνονται: Ανεμβολίαστοι 24,6% , Εμβολιασμένοι 75,4%, ήτοι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν σε υψηλότερο ποσοστό από το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό.

#Εξ άλλου όταν γράφουν οι New York Times ότι τώρα πρεπει να μιλάμε για «πανδημία εμβολιασμένων» το θέμα γίνεται αδιαμφισβήτητο. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη αποκάλυψη που κάνατε. Οι Υγειονομικοί, τώρα έχουν ένα ισχυρό όπλο στα χέρια τους. Μπράβο

Υ.Γ. Σας παρακαλώ μην τον αποκαλείτε «βαρκάρη του Αχέροντα» διότι στην Ήπειρο δεν θα προσλαβάνονταν ποτέ για αυτήν την σημαντική εργασία…

----

Προφανως δεν ξυπνησε ουτε αυτος ουτέ οι ορδές κοιμησμενων που νομίζουν ότι τωρα τους είπαν ψέματα και τοσα χρονια τους έλεγαν μονο την αλήθεια, επίσης τώρα ανακάλυψαν ότι οι συμμορητες κάνουν λογοκρισία στο ιντερνετ, ενω τοσα χρονια ηταν δημοκράτες και δεν εκαναν λογοκρισια στην αλήθεια? δεν ειδαμε κανεναν να μιλαει για τα δεκαδες βιντεο που διαγραψαν απο το youtube ακόμα και ιστορικά ντοκιμαντέρ για να βλέπουν οι μάζες μονο τα δικά τους της ψευδό-ιστορίας δεν τους φτάνει που λενε ψεύτικη ιστορία στα σχολεία και την εχουν δεδομενη ακομα και πατριωτες της φακης που αυτους τους άφησαν για να λενε τα παραμυθία τους , και για την λογοκρισία που κανουν απο το 2016 μεσω facebook Google ! που ηταν όλοι αυτοι οι "αφυπνισμένοι" όταν οι συμμορίτες εκαναν πολεμο και συκοφαντουσαν την σελίδα μας απο το 2016 ? Ο Γάκης επίσης είχε γραψει αυτό παλιότερα ειναι σαν να πέρασε και δεν ακούμπησε, ειναι και Γιατρός :

Για αυτό δεν ξυπνήσε , αλλα τι περιμενεις απο καποιον που υμνεί τον Πολάκή? μαζι με αυτων και οι ορδές που το παιζουν " "αφυπνισμένοι" και "πατριωτες " ενω την ιδια ωρα λένε αριστερο-κομμουνιστικα ως δεδομενα και για "ναζι φασιστες" (αυτο εχει σχεση με την ανωθεν εικονα που σιγα μην καταλαβει κανεις τι εννοουμε αν και εχει σχέση με αυτα που παπαγαλίζουν και βιώνουν απίστευτο? ) και μιλάνε χωρίς καν να ξέρουν για τι μιλάνε και δεν έχουν καν την λογική να καταλάβουν ότι λένε και επιβαλουν ηλιθιότητες χωρίς λογική (τριβει τα χερια του κακο απο κατι τετοιους), αυτη ειναι η χειρωτερη φαρα νεοέλληνων που έχουν μαζέψει το οχλό της από εδώ πλέυρας ως υμνητες της αληθειας και κατα του συστηματος ταχα ενω πολλοι εξ αυτων των σουπερ ντουμπερ δηθεν πατριωτων και δηθεν απογονων αρχαιων (ενω ουδεμια σχεση εχουν με θεματα μυστικισμου οι δηθεν απογονοι του Πλάτωνα)τους ειδαμε και αυτους απο το 2016 , οχι μονο λενε τα ιδια με τους αναρχο-συμμορητες επειδη δεν έχουν λογική αλλα κανουν και πόλεμο στους αληθινα αφυπνισμένους, για αυτό γνωριζουμε αυτα στην ανωθεν εικονα χωρις καν να ειμαστε Γιατροι με την απλη λογική που δεν υπαρχει ουτε στους δήθεν πατριωτες, όπως με την απλη λογικη τους κανει χαλαστρα ο Αντωνιαδης που τωρα είδε αυτη την φαρα νεοελληνων της απο εδω πλευρας , ενω εχει πεσει στην παγιδα τους σε θέματα ιστορίας , μερικους εξ αυτων τους εχει και φιλους οπως οι περισσοτεροι που διαβαζουν νεοέλληνες μη ευρωπαικου γενους , ουτε σε αυτο καταλαβαινουν οι μαζες τι εννοουμε μονο οι ελάχιστοι παλιοι φίλοι της σελιδας θα έχουν καταλάβει αφου τα λεμε απο το 2016, αφου οσοι έχουν χασει επεισόδια έχουν βυθιστει τοσο πολυ στην αγνοια και στους νεοέλληνες με απολεσμα να εχουν πεσει ηθικα και πνευματικα που ειναι σαν μιλας σε παιδια Νηπιαγωγείου, γιαυτο οι συμμορητες δεν κανουν σκοπιμη μειωση απηχησης στο facebook σε αυτους ειναι χρησιμοί, οποτε δεν εχει νοημα ουτε να τους εξηγησεις ουτε να τους κανεις να εχουν λογική, τα απολεσματα ολων αυτων ειναι παντου γυρω σας .

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ο Γακης τώρα ξύπνησε.....
Αν θέλετε,ας είστε λογικοτερος,
Άλλη η φράση,, όλα δείχνουν,
Και άλλη,, τώρα αποδεικνύεται,!
Άλλη έννοια του ρήματος δείχνω, ή δείχνονται
Και άλλη, αποδεικνύω, ή αποδεικνυομαι!
Η απόδειξη θέλει χρόνο και στοιχεία
Σωστά;
Αυτά λοιπόν, τώρα υπάρχουν
Άρα ο Δρ Γακης, έχει δίκιο!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications