Χαράρι: «Θα ζείτε όλοι σε εικονική πραγματικότητα – Αυτή είναι η Aνάσταση που εννοούσε ο Χριστός»!

O Χαράρι ευαγγελίζεται μία νέα…. ζωή για όλους η οποία θα είναι εντελώς εικονική (λες και τωρα δεν ζουν ηδή στην εικονική πραγματικότητα έχοντας πληρη αγνοια και για τα αυτονοητά), και στην οποία θα ειναι ευτυχισμένοι καθώς έχουν φροντίσει να μετατρέψουν την πραγματική ζωή σε μία πραγματική κόλαση απελπισίας.

Με άλλα λόγια επιχειρεί να επιβάλει την βασική ιδέα του Εωσφωρισμού που είναι ο υλισμός υπεράνω όλων και ότι το πνεύμα και η ψυχή είναι… υπερτιμημένες έννοιες.

Η εικονική πραγματικότητα που ζει ήδη η μαζα απο τα σχολεια ακομα (και οχι η τεχνολογική) έχει μετατραπεί στο επικίνδυνο εχθρό της Ανθρωπότητας , προσφέροντας ψεύτικες αληθοφανείς ζωές στους ανθρώπους, όπου σε αυτές όλοι θα είναι «επιτυχημένοι» .

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης από το βήμα της Βουλής εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον περιβόητο Γιούβαλ Χαράρι, εκ των στενότερων συνεργατών του Κλάους Σβάαμπ, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (The Great Reset) και αποτελεί το βασικό δόγμα της Παγκοσμιοποίησης και της κατάλυσης των εθνών.

Οι χριστιανοί βεβαία ενοχλούνται για αυτα που λεει περί Χριστιανισμού και μέτα πάνε και πατάνε like σε δεκάδες έγκυρες πήγες της φυλης του εικονιζομενου ως ελληνικες και εγκυρες πηγες, λένε τα παραμυθία τους ως δεδομένα σε πληθώρα θεμάτων, νομιζουν πως ειναι ολοι απογονοι των αρχαιων μυστων ἡμιθέων στην Ελλαδα ασχετα τι φυλης ειναι(!) (και ασχετα που ουδεμια σχεση έχουν με θεματα μυστικισμου), ασχολούνται ήδη με ηλιθιότητες ως σοβαρά θέματα (ενω χλευαζουν τα αληθινα σόβαρα θεματα που εχουν σχεση με το ιδιο πνευμα τους), κόπτονται για την δημοκρατία νομιζοντας μαλιστα πως ειναι και ελληνικη επειδη την αναφερει ο Πλατων ως το χειρωτερο πολίτευμα (απο οπου την αντεγραψαν οι ανωθεν ) και αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αλλα που οι μαζες έχουν ως δεδομενα ενώ ειναι ψέματα και μαλιστα ψέματα χωρις να εχουν λογικη αφου οι ιδιες οι μαζες δεν έχουν λογική, και δεν έχουν ιδεα καν τι ειναι ο θανατος, ποια εικονική πραγματικότητα ? γιατί τώρα που ζουν? ..

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Τον Χριστό και τους χριστιανούς να μην τους πιάνετε στο στόμα σας!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications