ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΝΝΕ ΧΕΤΣ (Anne Heche)

Αρχές Αυγούστου πέθανε η Αμερικανίδα ηθοποιός Anne Heche, η οποία λέγεται ότι υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη σε τροχαίο. Η Heche μετά το ατύχημα πήγε στο νοσοκομείο σε μια νεκροσακούλα ενώ ήταν ζωντανή (δειτε τις εικόνες στο βιντεο) το βράδυ της Κυριακής ήταν νεκρή ενω πάλευε να βγει απο την νεκροσακούλα.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και κρατήθηκε σε κώμα. Είπαν οτι χτύπησε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες με το αυτοκίνητό της. Το όχημα και το σπίτι πήραν φωτιά.

Η έρευνα για το δυστύχημα έχει σταματήσει. «Από σήμερα, δεν θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα για αυτή την υπόθεση», δήλωσε η αστυνομία το Σάββατο. «Όταν πεθαίνει ένα άτομο ύποπτο για έγκλημα, δεν συνεχίζουμε την έρευνα, δήλωσε η δικαιοσύνη».

Εικόνες από το Fox 11 Los Angeles δείχνουν την Heche να σηκώνεται στο φορείο του ασθενοφόρου και να προσπαθεί να απελευθερωθεί. Στη συνέχεια σπρώχνεται μέσα στο ασθενοφόρο.

Ο φωτορεπόρτερ Stu Mundel αναφώνησε έκπληκτος: «Θεέ μου, είναι ζωντανός! Προσπάθησε να ξεφύγει. Δεν ξέρω. Αυτό ήταν πολύ περίεργο.” Δεν ήταν σαφές εκείνη τη στιγμή ότι ο Heche βρισκόταν στο φορείο. Η παρουσιάστρια ειδήσεων Marla Tellez δημοσίευσε τις εικόνες στο Twitter.

Πιστεύετε ότι πάντα έχετε να κάνετε με ανθρώπους και όχι με κάτι άλλο;

Δείτε εδώ πως πάλευε για την ζωή της:

Πάμε πιο κάτω στην τρύπα του λαγού με τους ρόλους που έπαιξε σε συνωμοσιολογικά προγράμματα
Πρόγραμμα Secret Chemtrail
Η Heche εμφανίζεται στην ταινία Girl in Room 13, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Σε αυτό, υποδύεται μια μητέρα που αναζητά το παιδί της, το οποίο έχει πουληθεί σε ένα δίκτυο λαθρεμπορίας ανθρώπων του Epstein.
Προηγουμένως, ο Heche πρωταγωνίστησε σε μια ταινία με τίτλο "Toxic Skies", στην οποία ένας επιστήμονας του ΠΟΥ ανακαλύπτει ότι η πραγματική αιτία μιας επιδημίας είναι το μυστικό πρόγραμμα chemtrail της κυβέρνησης.
Πάμε ξανά στις εικόνες από κοντά, βγαίνει μέσα απο τον σάκο πτωμάτων και προσπαθεί να αναπνεύσει..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications