Στα ύψη η ζήτηση για αίμα ανεμβολίαστων σε παγκόσμιο επίπεδο!

Η ζήτηση για μη εμβολιασμένο αίμα αυξάνεται παγκοσμίως.

Τα βακτήρια, οι ιοί, τα πριόν και τα παράσιτα μπορούν να μεταδοθούν με μεταγγίσεις αίματος, ομοίως τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο mRNA έχουν την τοξική πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 στο αίμα τους (και ποιος ξερει τι αλλο).

Η πρωτεΐνη ακίδας (ταξιδεύει σε ολόκληρο το σώμα) που προκαλείται από τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 διαρκεί για μήνες (δυνητικά μόνιμα στο σώμα για όσους κάνουν συχνά αναμνηστικά εμβόλια).

Υπάρχουν νέες τράπεζες αίματος που έχουν δημιουργηθεί σε 18 χώρες μέχρι στιγμής, οι οποίες παρέχουν αυτό το «καθαρό αίμα».

Από το άρθρο του συστημικού και γελοίου ιστότοπου Vice News, μέχρι να γίνει η μασονικη φράση "θεωρίες συνωμοσίας" εξύβριση συκοφαντια και διασπορα ψευδων επειδη με αυτη την μασονικη φραση καλυπτουν την αληθεια αλλα και την ίδια την λογική , θα λένε τα γνωστά : Οι anti-vaxxers προσπαθούν να δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια υποδομή για την προμήθεια μη εμβολιασμένου αίματος, με γνώμονα τις θεωρίες συνωμοσίας και τις ψευδοεπιστημονικές πεποιθήσεις σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων με mRNA COVID.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications