Φοιτήτρια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της - Της κτύπησε την πόρτα  ο Χάρος

Η 29χρονη σπούδαζε και εργαζόταν στο Ρέθυμνο και δεν φαινόταν να αντιμετώπιζε κάποιο προβλήματα υγείας

Η κοπέλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Τετάρτη και έτσι ο σύντροφός της πήγε στο σπίτι της και την βρήκε νεκρή.

Ο άνδρα την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Φως στα ακριβής αίτια του θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η άτυχη 29χρονη σπούδαζε και εργαζόταν στο Ρέθυμνο και δεν φαινόταν να αντιμετώπιζε κάποιο προβλήματα υγείας.

Την σκότωσε η αλαζονεία της εφόσον σπούδαζε και δεν ήσαν σε κάποια δουλειά άρα με την "θέληση της πήγε", νόμιζε ότι τα ξέρει όλα διαβάζοντας "έγκυρες πήγες" και θα έλεγε για κακούς που λένε "θεωρίες συνωμοσίας" ..

Τυπική περίπτωση τέτοιων ατόμων μολις πέθανουν: Που βρίσκομαι ? απάντηση έχεις πεθάνει, και πως υπάρχω? δεν ξέρεις οτι υπάρχεις και όταν πεθάνεις? τι έκανες όσο ήσουν στον υλικό κόσμο?.... δεν μας το είπαν αυτο στο σχολείο, άρα θα πάω στο παράδεισο αφου υπάρχω όπως λέει ο χριστιανισμός ? δεν ξέρουμε κανέναν παράδεισο και τι σας λενε στο υλικό κόσμο οι θρησκείες σας, αλλα εδώ βρίσκεσαι οχι μονο επειδή δεν έκανες τίποτα για να ανέβεις πνευματικό επίπεδο να έχεις επίγνωση του εαυτού σου, να έχεις αρετές, να μπορείς να ξεχωρίζεις το κάλο απο κακό και οχι να υποστηρίζεις το κακό, αλλα ήσαν και επιλογή σου, και δεν μας ενδιαφέρουν τα πτυχία σου, και επειδή ηδη έζησες 10 ζωές χωρις να αλλάξεις τίποτα προς το καλύτερο και έμεινες στο ίδιο πνευματικό επίπεδο , δεν θα ξανα γεννηθείς ως άνθρωπος αλλα ως ζώο αφου δεν έγινες άνθρωπος ενώ είχες 10 ευκαιρίες να γίνεις .. μα δεν έκανα κατι κακό! με εξαπάτησαν! σε εξαπάτησαν ακριβώς επειδή δεν απέκτησες λογική αφού το κακό ή αλλιως οι δαιμονες οπως τους ξερεις δεν έχουν λογική ηθική αρετή, δηλαδή ολα αυτα που θα έπρεπε να είχες αποκτήσει σε 10 ζωες, μπες στην βάρκα τωρα για σε πάμε στην αίθουσα των ζωωδών πνευμάτων για να κρίνουν εκεί τι ζώο θα γεννηθείς εις στο υλικο κοσμο ξανα στο πλανητή που ησουν.....(στο μεταξύ οι σατανάδες τρίβουν τα χεριά τους που έριξαν σε ζωώδες επίπεδο και στο πνευματικό κόσμο άλλο ενα πνεύμα αλλα και με ολους αυτούς που δεν έχουν επίγνωση των επιπτώσεων που θα έχουν λογω της πνευματικης φτωχιας τους )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications