Ο Έλον Μασκ καταργεί αριστερό-κομμουνιστικους λογαριασμούς με περιεχόμενο παιδεραστίας στο Twitter

Τα τρία πιο δημοφιλή hashtags και οι λογαριασμοί που είναι περισσότερο γνωστοί για την κοινή χρήση βίντεο και εικόνων εκμετάλλευσης παιδιών έχουν καθαριστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες που για τους αναρχο-συμμορητες δεν παραβιαζαν τους κανονισμους όπως κανουν στο facebook , αυτο εγινε μέτα απο 10 χρόνια που εχασαν τον ελεγχο του Twitter.

Ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ πλησιάζει έναν μήνα διαχείρισης του πρόσφατα εξαγορασμένου Twitter και εκτός από το ότι άρχισε να απελευθερώνει αρκετούς από τους «πολιτικούς κρατούμενους» από τη λογοκρισία των μιασματων , έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει ένα ιστορικό πρόβλημα του κοινωνικού δικτύου. : η δημοσίευση περιεχομένου εκμετάλλευσης παιδιών που ειναι απο ιδια τα μιασματα που κανουν λογοκρισια και στο facebook, επισης στο facebook κανουν διαφημηση μεχρι και σε αναρχο-σατανικες ομαδες τους.

Κατά τη διοίκηση του Jack Dorsey και μετά τον Parag Agrawal, δεν αποφασίστηκε ποτέ να καταπολεμηθεί η δημοσίευση περιεχομένου που δείχνει εκμετάλλευση παιδιών, αλλά ο Elon Musk, ως πρώτο μέτρο στην εταιρεία, διόρισε μια εξειδικευμένη ομάδα για την καταπολέμηση της (καλο ειναι να αρχισει να μπλοκάρει λογαριασμούς άναρχο-κομμουνιστών και εγκληματικών οργανώσεων τους ).

Μόλις τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους το Twitter πρόσθεσε την επιλογή να αναφέρει μια ανάρτηση στην κατηγορία του υλικού εκμετάλλευσης παιδιών, αφού η Eliza Bleu. Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, την 1η Οκτωβρίου,οι αναρχο-συμμορητες που εχουν τασεις και παιδεραστιας μεταξυ αλλων λογω της φυλης τους αφαίρεσαν αυτή την επιλογή το Twitter.

Έπρεπε να φτάσει ο Έλον Μασκ για να επανεισαχθεί αυτή η επιλογή.

Επίσης, από την άφιξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Tesla και της SpaceX, τα τρία πιο δημοφιλή hashtag που χρησιμοποιούνται για την πώληση υλικού κακοποίησης παιδιών στο Twitter έχουν αφαιρεθεί εντελώς και το tweet με αυτό το hashtag δεν επιτρέπεται πλέον κατι που δεν εκαναν οι αναρχο-συμμορητες που κανουν λογοκρισια εδώ και χρόνια αφου οι ιδιοι ειναι παιδεραστες, απορία ηλιθιου : Μα ειναι και νεοδημοκρατες ! λες και και έχουν κάμια διαφορά αναρχο-κομμουνιστες ίδρυσαν και το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το 1974 ασχετα που τα ίδια λενε και κοπτονται για την δημοκρατια για να δρουν ανενόχλητοι,μονο οι δογματικοί ηλίθιοι δεν εχουν καταλάβει οτι απο τοτε έως σημερα υποστηρίζουν τους ίδιους και το πρόβλημα ειναι η ίδια η κομμουνιστο-δημοκρατία .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications