Συμμορία αλλοδαπών διέπραττε ένοπλες ληστείες στην Αττική – ΕΛ.ΑΣ: Δεν πρόκειται να απελαθούν

Στα χέρια των Αρχών έπεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ακόμη μια συμμορία αλλοδαπών από άγνωστη χώρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και βενζινάδικα στην Αττική.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δυο άτομα , ένας 49χρονος και ένας 57χρονος αλλοδαποί «πρόσφυγες» και οι δύο, οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται σε 11 περιπτώσεις ένοπλων ληστειών.

Σε έρευνα σε δυο σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες, ένα αεροβόλο πιστόλι και τα ρούχα που φορούσαν στις εγκληματικές τους ενέργειες καθώς και το ποσό των 935 ευρώ.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν στη Νέα Χαλκηδόνα για πλήθος ένοπλων ληστειών σε περίπτερα και βενζινάδικα. Οι δράστες αρχικά προσέγγιζαν με το αυτοκίνητο τους στόχους τους, ενώ στη συνέχεια ο ένας έφτανε πεζός στα σημεία που θα χτυπούσαν και ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου και τους αποσπούσε τα χρηματικά ποσά.

Ο δεύτερος συνεργός παρέμενε στο αυτοκίνητο και κατέστρωσε το σχέδιο διαφυγής από την περιοχή μετά την κάθε ληστεία.

Η σύλληψη των δυο ανδρών έγινε στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Γρηγορίου και Εθνικής Αντιστάσεως στη Νέα Χαλκηδόνα.

Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο ενώ ήρθε σήμα για ληστεία σε περίπτερο στη Νέα Ιωνία όπου από τις κάμερες ασφαλείας προέκυψε η ταυτότητα του δράστη.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές οι αλλοδαποί δεν πρόκειται να απελαθούν από την χώρα, μετά την αποφυλάκισή τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications