Αυτά γίνονται με αιμομιξίες γέμισε ο τόπος παιδόφιλους: Ο 35χρονος παιδόφιλος που παρίστανε τον αστυνομικό

Σόδομα και τα Γόμορρα! υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή με κυρίαρχη αιτία τον έκλυτο βίο και την ανηθικότητα των κατοίκων της λένε οι χριστιανοί μονο που ίδιοι οχι μονο αποδέχονται τα ίδια αλλα τα υποστηριζουν κιολας με τον τροπο τους αρχής γενομένης με το να ειναι δημοκράτες με το κάκο που καταστρευει καθε τι καλο και αγνο , το τελευταιο παραμπεμπει και την αιτια που ειναι και παιδοφιλες (μεταξυ άλλων )οι φυλες του κακου.

Για αυτό η ώρα της καταστροφής τους ειναι κοντά και αυτη την φορά δεν ειναι δυο πόλεις αλλα ολόκληρη η Γη όσοι πούλησαν το πνεύμα τους στο κακό ακομα και πατώντας Like σε φυλές του κακού δεν θα έχουν καμια θέση ύπαρξης στο υλικό κόσμο στο νέο κόσμο που δεν θα ειναι καν δημοκρατικός διότι με αυτούς θα ξανα γίνει το ίδιο ανοίγουν το δρόμο στο κακό στο Καιάδα απο μικρα η σπορα του κακου πριν μολυνει ξανα το κοσμο, και φυσικα ουτε συνορα θα υπαρχουν ξανα οπως παλια:

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος Ελληνογερμανός (ουτε Ελληνας ησαν με την εννοια που θεωρουν πολλοι νέοέλληνες ουτε Γερμανος αλλα απο ξεπαρκες φυλες του κακου αυτες που δεν ειναι ξεμπαρκες δεν του πιανουν ποτε μονο απο λαθος γιαυτο μετα τους βγαζουν εξω! ), που παρίστανε ότι ήταν αστυνομικός που ερευνούσε υπόθεση παιδοβιαστών και αποδείχτηκε ότι ο ίδιος ήταν παιδόφιλος!

Ο 35χρονος συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στις Συκιές Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση εντάλματος των διωκτικών αρχών της Γερμανίας, όπου καταζητείται για διαδικτυακές απάτες και στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής π@ρνογραφίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην απολογία του ενώπιον Ανακριτή φέρεται να ομολόγησε ότι ουδεμία σχέση έχει με το Σώμα της Αστυνομίας, αποδέχθηκε εν μέρει της πράξεις της πλαστογραφίας, ενώ δήλωσε άγνοια για το πώς βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο το π@ρνογραφικό υλικό με τα ανήλικα, αρνούμενος κατ’ επέκταση τη συγκεκριμένη πράξη.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 35χρονος, τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα και στο σπίτι του- όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.- εκτός από το υλικό παιδικής πορνογραφίας, εντοπίστηκαν δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

Το κακό στην Ευρώπη άρχισε με τις ορδες κτηνώδες βάρβαρων φύλων του κακού με την πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατοριας σχεδόν 3000 χρόνια πριν που δεν υπήρχαν καν χώρες αλλα όλη η Ευρώπη ήσαν ενα και ίδιας φυλής, ο εκφυλισμός και οι αιμομιξίες φτάνουν στο τέλος τους σε 1000 -1500 χρονια πολλοι δεν θα προλαβουν καν να ζησουν 10 ζωες πριν κριθουν εχουν κριθει ηδη απο την σταση τους στις πρωτες 3-4 ζωες τους,εφοσον δεν μπορουν να δουν κακο που δεν εχει καν λογικη σημαινει οτι δεν ειναι οι ιδιοι καλοι για δουν το αντιθετο ουτε λογική έχουν , ειναι σαν το ίντερνετ που ορδες πατούν like σε ιστοσελίδες του κακού χωρίς καν το καταλαβαίνουν και διαβαζουν ηλιθιότητες που δεν εχουν καμια λογικη ως σοβαρα θεματα,τι να τα κανεις τετοια πνεύματα ? αυτα ειναι η αίτια της βασιλείας του κακού στην Γη :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications