Αιφνίδιος θάνατος 34χρονης  απο τι να πέθανε άραγε?

Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα,η φώτο ειναι απο την πανούκλα τους και επειδή ένας άναρχο-συμμορίτης (ξέρετε αυτούς που λενε ναζι φασίστες και τελευταία για ψεκια που δεν θελουν το θαυματουργό μπόλι ) είχε εικόνα προφίλ την μάσκα που φορούσαν τοτε και το έπαιζαν γιατροί δηθεν να σώσουν τον κόσμο απο την πανούκλα που ιδιοι σκορπούσαν

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί το θάνατο της Νικολέτας Κοπάση που «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 34 μόλις ετών.

Η Νικολέτα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα παιδιά τους, όταν έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν.

Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα άφησε την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με το cretapost.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης πάγωσε την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή στην πόλη. Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς, η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους και η Νικολέτα χάθηκε ξαφνικά μόλις στα 34 της χρόνια.

Πολλοί φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική νέα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

Από τετοια άλλο τίποτα νομιζουν οτι ετσι γινονται ανθρωποι και οι ιδιοι μετα θα πανε και θα πατάνε like σε σελίδες συμμοριτών που πήραν και χιλιαδες ευρώ φανερά για να τους κανουν πλύση εγκεφάλου και να τους λενε τερατώδες ψέματα με τον κλασικο υπουλο τροπο λες και τους μιλαει ο ιδιος ο σατανας που αναιρούν οι ιδιοι μετα απο 1-2 μήνες (άφου πριν έχουν συκοφαντησει και εχουν βγαλει fake news και θεωριες συνομωσιας οσους εβλεπαν τα ψεματα τους ), αλλα αυτοι εκεί το κακο το βλεπουν ως καλο και θα λενε για κακούς συνωμοσιολόγους και για φασίστες και οτι τους λενε οι σαταναδες και όλες αυτές τις μασονικές ταμπέλες εδω ξεχνουν να ειναι ανθρωποι και δεν βλεπουν καν το κακο απο την πολυ ανθρωπιά τους ...

Όπως έγραψε καποιος :Λογικά τροφική δηλητηρίαση, σαν την κοπελίτσα του Λιμενικού Σώματος που πήραν στον λαιμό τους οι ακαταδίωκτοι μάγειρες της Τυνησίας.

Άλλα ακόμη και αυτοί που γράφουν τέτοια μπορεί να μην έχουν πάθει ομαδική τύφλωση σαν τους πολλούς , αλλα ακόμη και αυτοι δεν βλέπουν τίποτα το περιεργο στο ίντερνετ, και έδω ειναι το σοκ!πως γίνεται εκατομμύρια να μην βλέπουν τίποτα? ενώ κανονικά θα έπρεπε να ειχαν ξυπνήσει οι μάζες ηδη απο την αρχή του ίντερνετ που βλέπεις live ποιοι ευθύνονται για τα δεινά τους την ηθική και πνευματική παρακμή τους συμβαίνει το αντίθετο διοτι οι μαζες λειτουργουν ως αγελή και έγιναν χειρότερες οι αφου όλες οι έγκυρες πήγες των ελληνόφωνων ειναι στην πρώτη θέση και ύστερα απορούν για τα δεινά τους !!

Σαν αυτόν τον χωριάτη απο την Πελοπόννησο άναρχο-συμμορίτη και antifa που τον έστειλαν στο London και τον έβαλαν διαχειριστή σε ελληνόφωνη άναρχο-μασονικη σελίδα τους που βασικός σκοπός της ηταν να κανει προπαγάνδα κατα της Χ,Α και πόλεμο σε καθε τι εθνικό στο facebook μεχρι και διαγραφη σελιδων facebook του τυπου Fun του Μεγα Αλεξανδου , απο το 2013 ολα αυτά! (με αυτους συνεργαζεται το δημοκρατικο facebook), λογικά στο χωρίο του θα λενε τι κάλο παιδί που προόδεψε στο εξωτερικό (θα νομιζουν οτι ειναι διοικητής σε καμια εταιρία) και γραφει στα αγγλικά :

Παίζει την βρωμερη χωρα σαν την άρπα στην Κόλαση λέει ενώ στην Ελλάδα γεννήθηκε το σιχαμα !ξέρετε ποσά τέτοια μιασματα έχει η Ελλαδα με "καθαρό ελληνικό DNA" ? (άλλο που κανένας τους δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος ) εκατομμύρια!!! που αρκεί μονο να έρθουν σε επαφή με ελληνόφωνους για να ξεκλειδώσει ο σατανάς (οπως ξέρετε το κακό ) που κρύβουν μέσα τους βασικά το ίδιο το πνεύμα τους ειναι ο ορισμός του κακού και ζουν αναμεσα μας , αλλα εσεις να λετε για κακους φασιστες-ναζι και για χουντο-μετρα (ενω δημοκρατια έχουν και υποστηριζουν οι μαζες) και ολα αυτα τα σχισοφρενη χωρις καμια λογικη.... κατι τέτοιους εχουν οι ελληνόφωνοι να τσεκάρουν τα post και να κανουν λογοκρισία σκόπιμη μηδαμή απήχηση στο facebook μεχρι και ατομα αφαιρουν απο ανεξαρτητες σελιδες, ώστε οι μάζες ως προβατα να βλέπουν μονο δίκες τους σελίδες παντού, και να λενε τι καλή που ειναι η δημοκρατία!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications