Αστυνομικές «ανώνυμες» πηγές διαψεύδουν τη μητέρα της 12χρονης

Τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης ότι η αστυνομία της είχε πει να έχει επικοινωνία με τον 53χρονο παιδοβιαστή και μαστροπό νεοδημοκράτη Ηλία Μίχο και να του ζητά χρήματα, ακριβώς για να βρίσκονται σε επαφή έρχεται να διαψεύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με «διαρροές» του τμήματος Ανηλίκων, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η 37χρονη έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει ότι τής είπε να πράξει η Αστυνομία.

Όπως αναφέρουν πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ, ουδέποτε δόθηκε η εντολή η μητέρα να προχωρήσει σε χρηματικές συναλλαγές με τον Ηλία Μίχο, αλλά ούτε και να έχει μαζί του τηλεφωνικές ή άλλους είδους επαφές.

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο» αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και συμπλήρωσαν: «Οταν υπάρχει εγκληματική πράξη με δύο διαφορετικές πλευρές, προσπαθούμε να αποκόψουμε τη μία από την άλλη και αυτό ζητήσαμε από την οικογένεια, να ξεκόψει από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου» που η 37χρονη υποστήριξε ότι στο μαγαζί του μπαινόβγαιναν εν ενεργεία και μη αστυνομικοί ουπς! .

Για τον λόγο αυτό, όπως τόνισε στην απολογία της, είχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του 53χρονου, ο οποίος επιπλέον εμφανιζόταν σαν «άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς».

Eιναι τοσο έγκυρες που ειναι «ανώνυμες» σαν τα αναρχο-troll αυτες οι Αστυνομικές «ανώνυμες» πηγές! σαν το άλλο που έκαναν : νοσοκόμα που θελει να κρατήσει την ανωνυμία της μας ειπε ότι δεν ειναι έτσι οπως λενε τα ψεκια άρα λενε fake news και θεωρίες συνωμοσίας ενώ δεν υπήρχε καμια νοσοκόμα αλλιως θα εβγαινε φανερα αφου λεει υπερ τους, όταν όμως υπάρχει και τους καταγγείλει και θελει να κρατήσει την ανωνυμία της οχι μονο για να μην την απολύσουν αλλα για να μην βρεθεί δολοφονημένη απο τους δημοκράτες εκεί δεν τους αρέσει η ανωνυμία! μάλιστα Αστυνομικές πηγές λένε ότι έδωσαν τραγούδια αντί για βιντεο με τους παιδεραστές πολίτικους, δηλαδή μας λενε ότι κάποια ξύπνησε μια μέρα και ειπε τι να κανω σημερα να γελασουμε? ας παω να κοροϊδέψω την αστυνομία και να τους δωσω τραγουδια αντι για βιντεο ! άλλο που μόλις είδαν οτι υπάρχουν βιντεο με τους παιδεραστές πολίτικους εκαναν έφοδο να πάρουν και τα αλλα βιντεο μην τα βγάλει μονή της δημοσια στο ίντερνετ , τωρα αν τολμαει σας πει τιποτα για καποιον που δεν μπορει να το αποδειξει θα της κανουν μηνυση για συκοφαντια ενω αυτοι συκοφαντουν τους παντες ανενοχλητοι , κλασικά κολπα των συμμορητων (ακριβως οτι κανουν και στο youtube που κατεβαζουν βιντεο αποδειξεις).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications