Ο Άντονι Φάουτσι χρηματοδότησε την δημιουργία ενός νέου πιο θανατηφόρου κορωνοϊού!

«Σκότωσε το 80% των ποντικών που μολύνθηκαν με το νέο ιό»!

Oμάδα 14 συμμορητων γιατρων στα National Emerging Infectious Diseases Laboratories (NEIDL) του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, η οποία ανέπτυξε ένα νέο στέλεχος του COVID-19 που σκότωσε το 80% των ποντικών που είχαν μολυνθεί από τον ιό σε εργαστηριακό περιβάλλον, σύμφωνα με μια προκαταρκτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου όπως αναφέρει το «The Defender».

Μετά την ανακοίνωση, πολλές ειδήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της μελέτης επικεντρώθηκαν στο ποσοστό θνησιμότητας που παρατηρήθηκε στα εργαστηριακά ποντίκια που χρησιμοποιήθηκαν στη μελέτη καθώς δημιουργεί την « δυνατότητα να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι από οποιοδήποτε μοναδικό πυρηνικό όπλο»!

Ωστόσο, πίσω από τα πρωτοσέλιδα, ορισμένοι επιστήμονες και άλλοι εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την φύση της έρευνας και το γεγονός ότι χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), με επικεφαλής τον Άντονι Φάουτσι!

Εν ολίγοις ο «εκλεκτός» του Τζο Μπάιντεν χρηματοδότησε την «έρευνα» αυτή με ομοσπονδιακά κονδύλια.

Είχαν την φαεινή ιδέα να δημιουργήσουν μία νέα «βελτιωμένη» έκδοση από την οποία όντως, θεωρητικά δεν θα ξέφευγε το 70%-80% του πληθυσμού!

Η έρευνα διεξήχθη χρησιμοποιώντας αυτό που ορισμένοι επιστήμονες ονόμασαν έρευνα «κέρδους λειτουργίας – gain of function», εγείροντας ανησυχίες ότι αυτό το είδος έρευνας – το οποίο ορισμένοι θεωρούν ότι οδήγησε στην δημιουργία και την διαφυγή του αρχικού στελέχους του COVID-19 της Γουχάν – εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα, παρά τις ανησυχίες ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες εργαστηριακές αποδράσεις και περισσότερες πανδημίες.

Όπως αναφέρεται, η έρευνα φέρεται να επικεντρώνεται στην «χειραγώγηση των παθογόνων παραγόντων για να γίνουν πιο επικίνδυνα», με την ελπίδα «να προλάβουμε ένα μελλοντικό ξέσπασμα» το κλάσικο οι δαιμονες εμφανιζονται ως αγγελοι .

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των ερευνητών, ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος του συμβουλίου και επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Παιδικής Υγείας , παρατήρησε τον πιθανό κίνδυνο μιας τέτοιας έρευνας — και την ομοσπονδιακή χρηματοδότησή της:

«Τι θα μπορούσε να είναι πιο τρελό από το να χρηματοδοτεί ο Άντονι Φάουτσι τα πειράματα;».

Η Rachel Lapal Cavallario, αναπληρώτρια αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων και κοινωνικών μέσων του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, διατείνεται στα μέσα ενημέρωσης ότι η έρευνα που διεξήχθη δεν ήταν έρευνα κέρδους-λειτουργίας και ότι, «στην πραγματικότητα, αυτή η έρευνα έκανε τον ιό λιγότερο επικίνδυνο».

Ο γερουσιαστής Roger Marshall (R-Kan.), γιατρός, είπε ότι η έρευνα περιελάμβανε «θανατηφόρο κέρδος έρευνας-λειτουργίας για ιούς» που δημιουργεί την « δυνατότητα να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι από οποιοδήποτε μοναδικό πυρηνικό όπλο».

«Οι ιοί έχουν καταφέρει να ξεφύγουν ακόμη και από τα πιο ασφαλή εργαστήρια», είπε ο Μάρσαλ, προσθέτοντας ότι αυτό το είδος «έρευνας πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Η Jessica Rose, Ph.D. , σχολιάζοντας την έρευνα NEIDL για το Substack, έγραψε:«Αυτό που έχουν κάνει σε αυτή την δουλειά, όπως περιγράφεται από τις δικές τους μεθόδους και αποτελέσματα, μοιάζει με τρέλα.

«Είναι παρόμοιο με τρέλα γιατί… βασικά δημιούργησαν και δημοσίευσαν μια συνταγή για ένα θανατηφόρο παθογόνο (ποσοστό θνησιμότητας 80% στα υποκείμενα των πειραμάτων τους) δικής τους κατασκευής στο εργαστήριό τους. Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια έρευνα κέρδους-λειτουργίας. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο περιγραφικό».

Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη δήλωση, υποβαθμίζοντας τους κινδύνους της έρευνας:«Η έρευνα αναθεωρήθηκε και εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ιδρυματικής Βιοασφάλειας (IBC), η οποία αποτελείται από επιστήμονες καθώς και από μέλη της τοπικής κοινότητας. Η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας της Βοστώνης ενέκρινε επίσης την έρευνα.

Επιπλέον, αυτή η έρευνα αντικατοπτρίζει και ενισχύει τα ευρήματα άλλης, παρόμοιας έρευνας που διεξήχθη από άλλους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του FDA. Τελικά, αυτή η έρευνα θα προσφέρει δημόσιο όφελος οδηγώντας σε καλύτερες, στοχευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση των μελλοντικών πανδημιών». Το παράξενο θα ηταν να έλεγαν οτι ψάχνουν καλύτερους τρόπους να ξεπαστρέψουν τον πληθυσμό εξαλλου ουτε για δουλους δεν θελουν τοσους πολλους στην Γη όπως ειπε ενας δικος τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications