Ο σκύλος των ελληνόφωνων Θεοδωρικάκος: Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα !

Κομμουνιστής = σκύλος των ελληνόφωνων που παραδοσιακα ειναι αριστερο-κομμουνιστες γινονται και νεοδημοκρατες αν δεν έχουν άλλα προχείρα σκυλια οι ελληνοφωνοι,ακολουθεί η παράνοια της παράνοιας σε συνδυασμό με σημιτική υποκρισία που οι μάζες την ξερουν ως αριστερή , και που διαδίδουν διάφορες έγκυρες πήγες τους και "ανεξάρτητες" , αυτός σε άλλο κόσμο υγείες θα είχε πεταχτεί στον Καιάδα πριν καν προλάβει να μεγαλώσει ως επικίνδυνο πνευμα του κακου:

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου πως, «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Παράλληλα, αναφερόμενος στα σύνορα της χώρας τόνισε πως «το βλέπω κάθε φορά που πάω στον Έβρο, εκεί βλέπω τους ακρίτες μας απολύτως ενωμένους και αποφασισμένους». Πρόσθεσε πως δεν θα πετύχει τίποτα όποιος προσπαθήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία, τα σύνορα είναι απροσπέλαστα.

Για τον φράχτη στον Έβρο τόνισε ότι θα φτιαχτούν άλλα 140 χλμ και όταν το έργο ολοκληρωθεί κανείς δεν θα μπορεί να περάσει παρανόμως. «Ούτε που θα δοκιμάζει κάποιος να πλησιάσει, είναι απροσπέλαστος» τόνισε και πρόσθεσε πως όταν το δοκίμασαν τον Μάρτιο του 2020 «έσπασαν τα μούτρα τους».

Αναφερόμενος στην Ευρώπη είπε ότι οφείλει να στηρίζει την πατρίδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την φύλαξη των συνόρων που είναι και ευρωπαϊκά. Μιλώντας για την ετοιμότητα της χώρας είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Δεν μπορεί να μας αιφνιδιάσει ο Ερντογάν, ό,τι κι αν συμβεί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, ο Έλληνας δεν πρέπει να φοβάται».

Συμπλήρωσε πως ο Ερντογάν έχει τρομοκρατηθεί από την αναβάθμιση της Ελλάδας. «Με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε κάθε απειλή» σημείωσε και συμπλήρωσε «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», ενώ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει θέσει το σύνολο των δυνάμεων της χώρας σε επιφυλακή.

Ερωτηθείς εάν φοβάται κάποια προβοκάτσια απάντησε: «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω».Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η κυβέρνηση βάζει τέλος σε κάθε ανομία που υπάρχει σε φοιτητικούς χώρους. Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα να το αντιμετωπίσει, γνωρίζανε ότι υπάρχει συμμορία στην Πολυτεχνειούπολη από το 2018 και δεν έκαναν τίποτα.

Ανήγγειλε ότι θα αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας πέριξ των πανεπιστημιακών χώρων από την πανεπιστημιακή αστυνομία συνοδεία και άλλων δυνάμεων. Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ακόμη ότι από την επόμενη εβδομάδα 700 νέοι αστυνομικοί θα βγουν στις γειτονιές.

Τι λέει εδώ ο τύπος? κατηγορεί δήθεν τον Σύριζα ενώ και αυτός ίδιο μίασμα ειναι με αυτούς, να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα? ποια ειναι αυτά? των ελληνόφωνων εννοεί? ή μήπως έκλεισε την μασονία ως επικίνδυνη οργάνωση και κατάργησε τον κομμουνισμό? εχει γεμίσει η Ελλαδα λαθρο και αυτός λεει μέσα στην υποκρισία για τον Έβρο! και εδω υπάρχει ενα ακόμη πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα στην ίδια την μάζα : ολα τα ανωθεν τα θεωρεί εντελώς φυσιολογικά να τα λεει ενας σκύλος των ελληνόφωνων που τον εχουν βαλει στην ΚΝΕ και το ΠΑΣΟΚ και τωρα στην ΝΔ , τα γραφουν και μονοι τους στην wikipedia τους "ΚΚΕ (-1991) ΣΥΝ (1991-1993) ΠΑΣΟΚ (1993-2012) Νέα Δημοκρατία (2016-σήμερα)" αλλα για τον οχλο ολα αυτα ειναι εντελως φυσιολογικα και ολα αυτα τα κομματα ειναι δηθεν διαφορετικα ! και αποδέχεται την σατανική παράνοια εδω και χρόνια που τελικα έγινε η και η ίδια η ζωή του...

Και εδω οι θεωρίες συνωμοσίας για τον όχλο εχουν και σελιδα , και όλοι αυτοι εχουν ακριβώς το ίδιο υποκριτικό ύφος οταν μιλανε με αυτούς εδω :

Aπο το 2017 ελέγχουν και τι θα βλέπουν οι μάζες στο ίντερνετ ειδικά στο facebook μεσω χρησιμων goim οπως τα λενε σαν τον εικονιζομενο, επισης βαζουν τα ιδια goim να βγαζουν θεωριες συνομωσιας και fake οτι αληθεια κυκλοφορει, όλα αυτά γινονται φανερα αλλα στο επιπεδο που έχει πεσει η μαζα οχι μονο δεν καταλαβαινει τιποτα αλλα παταει και like σε δεκαφες εγκυρες πηγες τους και θεωρει σοβαρα τα θεματα που θελουν αυτοι να ασχολουνται οι μαζες για να ζουν κοιμησμενες και ευκολα ελεγχομενες, και θεωρουν χαζομαρες τα σοβαρα θεματα! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications