Άλλοι δυο ξαφνικοί θάνατοι εν ενεργεία αστυνομικού  και μιας 34χρονης μέσα σε καφετερία

Δεν εχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο του 52χρονου αρχιφύλακα στα Χανιά.

Ο Γιώργος Νικολουδάκης έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών ενώ ήταν εν ενεργεία αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός και στους συναδέλφους του αλλα και την τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Σφηνάρι Κισσάμου που ήταν και ο τόπος καταγωγής του.

Καστοριά. Σύμφωνα με τς πρώτες πληροφορίες η άτυχη 34χρονη λίγες ώρες πριν λιποθύμησε σε καφετέρια. Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς αλλά ήταν αργά.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα κατέληξε

Τέλος ο άλλος λέει για ξαφνικιτιδες και για το "σύστημα" που δεν λεει τίποτα για αυτές και βάζει βιντεο απο το "σύστημα" για να "πολεμήσει" το σύστημα (!) συγκεκριμένα απο το LubenTV που παρουσιάζει τον Μητσοτάκη ως το "σύστημα" με το γνωστο σημιτικό χιούμορ, τους κάνει και δωρεάν διαφήμιση προφανώς περιμένει να του που στο LubenTV πως αυτοι ειναι αυτο το "σύστημα" ! βασικα αυτοι ειναι απο το τμήμα αποχαύνωσης και θυμίσουν άναρχο-σελίδες τους που γελάνε και οι ιδιοι με τα χρήσιμα goim τους που το παιζουν υπουργοι και βουλευτες, και οπως ειπε καποια οταν ρωτηθηκε γιατι υποστηριζει σελιδες αποχαυνωσης ελληνόφωνων απαντησε :

"Να γελασουμε και λιγο " , τωρα γελανε μονο αυτοι ομως με το χαχαλο ποπολο ....σαν να τους βλεπεις ειναι να τρώνε ποπ κορν και να γελάνε σαν σατανάδες και να τρίβουν και χεριά τους με το κλασικό τρόπο καθε φορά που κάποιος πάει αδιάβαστος απο το μπόλι αφου επιλογη τους ηταν "ελευθερη βουληση" σώστα? ... εδω ακομα και στα νοσοκομεία εκαναν πλάκα οταν έστελναν αδιάβαστους τα θύματα τους και το απολάμβαναν πριν τους ξαποστειλουν του τυπου:αύριο ειναι η σειρά σου γερο αχαχαχαχα!την άλλη μέρα εχει πεθάνει ο γερός απο ασιτία και τα μικρόβια, και οι έγκυρες πήγες τους έγραφαν πέθανε απο Covid, αυτα γίνονται όταν οι μάζες δεν φρόντισαν να μάθουν αληθινή ιστορία πριν βαλουν χέρι στο ίντερνετ (πριν το 2017) και τι εκαναν και στην Ελλαδα το 40 ειδικα πως εσφαζαν τα θυματα τους , και συνεπώς και την ψυχοσύνθεση τους και νομιζουν πως ολοι οι αλλοι ηταν οι κακοι και οι φασιστες χωρίς λόγο και αίτια που δεν τους ηθελαν,ακομα και όταν τους έλεγες θεωρούσαν εσένα κακό οι αρνητές της αληθείας του δίκαιου και της ηθικής ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications