Νέα Σμύρνη Αλβανός: «Όταν τελειώσω με αυτό θα σε βρω και θα σε σκοτώσω»

Συνελήφθη κακοποιός που κυκλοφορούσε με τέσσερα διαφορετικά ονόματα – Απειλούσε και αστυνομικούς

Τέσσερα διαφορετικά επίθετα και ονόματα χρησιμοποιούσε 26χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση πενταετούς κάθειρξης, από τις 7 Σεπτεμβρίου, για κλοπές κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων στη Νέα Σμύρνη.

Είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2021 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί. Πήγε να δώσει το παρών ενώπιον των αστυνομικών, καθώς έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πήγε να δώσει το παρών ενώπιον των αστυνομικών, καθώς έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση, εκείνος προσπάθησε να αποδράσει, αρχικά από την πόρτα και μετά από το παράθυρο… δεν πρόλαβε όμως.

Δεν έμεινε εκεί… προσπάθησε και πάλι να διαφύγει, τηλεφωνώντας σε συγγενή του στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας. Ο διοικητής μπήκε μπροστά του και τότε πιάστηκαν στα χέρια.

Ο Αλβανός δράστης τον έσπρωξε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο.

Αφού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στα κρατητήρια, ξεκίνησε να κλωτσάει το κρεβάτι, τις καρέκλες, να χτυπάει με τα χέρια του τους τοίχους και τα κάγκελα μέχρι και να βρίζει τους Αστυνομικούς. Την ώρα μάλιστα που ο διοικητής πήγαινε προς το γραφείο του, του έδειξε τα γεννητικά του όργανα, τον έφτυσε και άρχισε να τον απειλεί.

«Όταν τελειώσω με αυτό θα σε βρω και θα σε σκοτώσω […] Θα έρθει και εσένα η σειρά σου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, θα μάθω και που μένεις, θα την πληρώσει και η οικογένειά σου», απειλούσε ο θρασύς κακοποιός

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications