Ένα στέλεχος της Pfizer εξομολογείται ότι δεν γνωρίζουν εάν το εμβόλιο τους ειναι αποτελεσματικό: «Έπρεπε να προχωρήσουμε γρήγορα»

Ενάμιση χρόνο αφότου άρχισαν να διατίθενται τα διάφορα εμβόλια δήθεν κατά του κορωνοϊού, ήρθαν σήμερα στη δημοσιότητα πληροφορίες για μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ειδικά για την Pfizer ότι οι δηθεν θεωρίες συνωμοσίας ειναι αληθινές και η εκστρατεία συκοφάντησης και πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες είχαν σκοπό ακριβώς για να κρύψουν την απατη τους .

Δεδομένου ότι οι μάζες τρώνε σανό τοσο εύκολα μεσώ ίντερνετ και εγκύρων πηγών τους όσο πότε άλλοτε στα χρονικά , οχι μονο άλλο σκοπό έχουν με τα μπόλια αλλα ούτε καν ισχύουν αυτά που τους έλεγαν για αυτο τα άλλαζαν καθε μηνά, αφού προηγούμενος έκαναν πόλεμο σε όσους τα έλεγαν πριν τα πουν αυτοί !

Η ιουδο-αμερικανική εταιρεία, η οποία ήταν από τις πρώτες που πούλησε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της, υπέβαλε τις τελευταίες ημέρες σε μια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία ένας εκ των εκτελεστικών διευθυντών της, ομολόγησε πολύ σοβαρά γεγονότα σε δημοσιογράφους και βουλευτές όταν εκαναν ερωτήσεις.

Μια από τις απαντήσεις του έχει εξαπολύσει χάος στα κοινωνικά δίκτυα (τώρα ξύπνησαν?). Ήταν ερώτηση, από τον Rob Roos, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ήταν η εξής: "Δοκιμάστηκε το εμβόλιο Pfizer κατά της μετάδοσης του Covid πριν εισέλθει στην αγορά; Εάν η απάντηση είναι όχι, πείτε το ξεκάθαρα. Εάν ναι, είστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε τα δεδομένα με την επιτροπή; Θέλω μια ευθεία απάντηση, αυτό ψάχνω. Ευχαριστώ πολύ".

Η απάντηση από τον εκπρόσωπο της Pfizer άφησε τους πάντες έκπληκτους.

Ιδού η πλήρης απάντηση της γυναίκας που πήγε στην επιτροπή για λογαριασμό της φαρμακευτικής: «Σχετικά με το ερώτημα εάν γνωρίζαμε εάν το εμβόλιο μας κατά της μετάδοσης του Covid ήταν αποτελεσματικό πριν βγει στην αγορά, όχι, δεν το γνωρίζαμε. Έπρεπε να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης για να καταλάβουμε τι συνέβαινε στην αγορά των εμβολίων».

Λογικά, η υστερία και η ανικανότητα έχουν κυριεύσει πολλούς ανθρώπους, αφού οι περισσότεροι θεωρούν άδικο και κρίμα να έχουμε εμβολιαστεί με εμβόλια «για το κοινό καλό» χωρίς να έχουμε ελεγχθεί σωστά και με ασφάλεια.

Το διαβατήριο Covid ως μέτρο τύπου "εσωτερικά διαβατήρια που ειχαν στην σοβιετική ένωση" βασίζεται σε ένα ψέμα αφού οχι μονο οι μπολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν αλλα ούτε καν οι ιδιοι που έφτιαξαν το μπόλι δηθεν για τον Covid ξερουν! λογικό αφου για άλλο λόγο το έφτιαξαν , ξανα λέμε πως όλα αυτα ειναι ακριβώς τα ίδια με τα εσωτερικά διαβατήρια που ειχαν στην σοβιετική ένωση αφου ειναι οι ιδιοι πισω απο ολα αυτά , αλλα για ενα ηλίθιο και σχιζοφρενή λόγο όλοι μιλάνε για "φασιστικά μετρά" ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications