«Πνίγηκα και με έστειλαν σε μια αίθουσα αναμονής με άλλους νεκρούς, αλλά δύο ανθρωποειδή με έφεραν πίσω»

Ένας άντρας με το όνομα Phil Roiz είπε ότι αφού πνίγηκε, κατέληξε σε ένα είδος «αίθουσας αναμονής» όπου υπήρχαν άλλοι άνθρωποι που μόλις είχαν πεθάνει. Και τότε δύο μυστηριώδεις ανθρωποειδείς φιγούρες τον έφεραν πίσω στη Γη.

Ο Roiz μίλησε για την εμπειρία του σε ένα νέο βίντεο NDE από το κανάλι YouTube "The Other Side NDE".

Το 2012 έπαθε τροφική δηλητηρίαση και ήταν πολύ άρρωστος. Ενώ πλενόταν στο ντους, έκανε εμετό, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στην μπανιέρα χτυπώντας το κεφάλι του. Όμως δεν ήταν αυτή η αιτία του «θάνατου» του, αλλά το γεγονός ότι όταν έπεσε, έφραξε με το σώμα του την αποχέτευση και το νερό άρχισε να γεμίζει γρήγορα την μπανιέρα.

Ο Roiz θυμάται πώς προσπάθησε να σωθει, αλλά δεν είχε καθόλου δύναμη και το νερό κατέληξε να σκεπάζει το πρόσωπό του. Και μετά κατέληξε σε ένα περίεργο μέρος.

"Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, ειναι να βρίσκομαι σε ένα μέρος που έμοιαζε με δωμάτιο, στο μέγεθος μιας συνηθισμένης κρεβατοκάμαρας. Εκεί ήταν το πάτωμα του μπάνιου μου, αλλά υπήρχαν άλλοι άνθρωποι γύρω μου σε άλλα δωμάτια", είπε.

"Είδα ότι υπήρχαν άλλοι άνθρωποι γύρω μου, στα δεξιά μου ήταν ένας τύπος που ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, ήταν στα τέσσερα και γκρίνιαζε. Έμοιαζε σαν να ήταν επίσης δηλητηριασμένος με φαγητό".

Άκουσα επίσης μια γυναίκα να γκρινιάζει εκεί κοντά και πραγματικά ήξερα τι σκεφτόταν. Ήταν λυπημένη γιατί είχε πεθάνει και είχε μικρά παιδιά που δεν ήθελε να αφήσει.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι δεν είχα πεθάνει τελείως ακόμα, αλλά προφανώς ήμουν "στην ουρά για τον Παράδεισο" ή οπού πάμε μετά θάνατον έξω απο την ενεργειακή μορφή του γήινου σώματος ή οτιδήποτε άλλο. δεν ξέρω.

Φαινόταν σαν να φτάσαμε όλοι εδώ την ίδια στιγμή και ήταν σαν μια μεγάλη ουρά.

Έχω την εντύπωση ότι κινούμαστε κάπου, ίσως κατευθυνόμαστε στον κόσμο των πνευμάτων ή κάπου άλλου για να αλλάξουμε την ψυχή μας, σε ένα άλλο σώμα και να επιστρέψουμε μέσα απο την μετενσάρκωση ή κάτι τέτοιο."

Ο Phil Roiz ζει στο Ντάλας του Τέξας. Πιστεύει ότι δηλητηρίασε τον εαυτό του με μπαγιάτικη συσκευασμένη σαλάτα από το σούπερ μάρκετ. Κάποια στιγμή, έχοντας ήδη γυρίσει σπίτι, ένιωσε πολύ αδύναμος. Μετά άρχισε να έχει πόνους στο στομάχι του, είχε εμετό και όταν πήγε για ύπνο το βράδυ, δεν μπορούσε να κοιμηθεί για πολλή ώρα.

Και το επόμενο πρωί πήγε στο ντους πριν από τη δουλειά, και εκεί του συνέβησαν όλα. Και ήταν σχεδόν έτοιμος να πάει εκεί που πήγαιναν οι άλλοι νεκροί, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του δύο ανθρωποειδή όντα.

"Αυτά τα δύο πλάσματα ανέβηκαν στο δωμάτιο όπου ήμουν και με κοίταξαν από κάτω. Έμοιαζαν με άνδρες. Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα τα πρόσωπά τους. Δεν θυμάμαι αν είχαν μακριά μαλλιά και γένια ή ίσως έμοιαζαν με αγγέλους ή κάτι τέτοιο, αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν ανθρωποειδή (ανθρωποειδή), αλλά και πάλι δεν ήταν σαν εμάς.

Αυτός στα δεξιά μου είπε σε αυτόν στα αριστερά μου: "Τι κάνει εδώ; Δεν ανήκει εδώ. Στείλτε τον πίσω στο ντους."

Και αμέσως άφησα το «δωμάτιό» μου ή τη «φούσκα» μου, γύρισα πίσω μέσα από το τούνελ του φωτός. Δεν ήταν λευκό φως, ήταν σαν χρωματιστά φώτα. Τότε τελειώνει η ανάμνηση αυτής της σκηνής και «ξυπνάω» στο ντους μου.

Ωστόσο, δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο σώμα του, αμέσως το κατάλαβε, γιατί δεν ένιωθε πόνο. Τότε είδε κάτω ενα σώμα και ότι μόνο ένα μικρό μέρος του κεφαλιού του έβγαινε έξω από το νερό. Όλα φαίνονταν τόσο περίεργα που δεν κατάλαβε καν ότι κοίταζε το ίδιο του το σώμα.

Αλλά μετά από λίγες στιγμές επέστρεψε στο σώμα του και επιτέλους είχε τη δύναμη να σηκωθεί από το νερό. Σώθηκε και λέει ότι αυτό το περιστατικό τον άλλαξε για πάντα.

"Δεν ανησυχώ πια για τον θάνατο. Ξέρω ότι συνεχίζουμε να ζούμε και η ψυχή μας ζει για πάντα, και πηγαίνουμε σε διάφορα μέρη. Έχω χάσει τα κίνητρα για την καριέρα μου, να ανέβω τη σκάλα της καριέρας και να κερδίσω πολλά χρήματα. Πολλά πράγματα δεν έχουν πια νόημα για μένα. "

Τώρα δεν έχω καμία επιθυμία να έχω υπέροχα υλικά αγαθά. Τώρα είμαι άλλος άνθρωπος. Είμαι πολύ πιο πνευματικός, όχι τόσο θρησκευόμενος, όχι τόσο οργανωμένος θρησκευόμενος, αλλά είμαι πολύ πιο πνευματικός από πριν. Σε αυτήν την εμπειρία, δεν είδα τον Κύριο ή τον Θεό, τον πατέρα μας, αν και ξέρω ότι υπάρχουν .

Να και ένας κολλημενος χριστιανος που λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι το πνεύμα του έχει σχέση με μη ανθρωπινά πνευματικά οντά , αυτό έχει σχέση με πολλά μέχρι και με τα ερπετά που συνήθως εμφανίζονται στους χριστιανούς με την μορφή της Παναγιάς κτλ και πάμε σε αλλα που καταρρίπτουν πολλά, το πιο κλασικό που δεν χρειάζεται το περιστατικό του για το καταλάβεις αφου το εχουμε πει πολλές φόρες πριν ειναι πως ο ίδιος ο πλανήτης αυτός ειναι ενα είδος φυλακής για πολλούς πνευματικά κατώτερους που δεν φρόντισαν να ανεβαίνουν πνευματικά , ηδη απο την εποχη του Πλατων δηλαδη πριν καν τον χριστιανισμο, με το ζόρι δεν ανεβαίνει κανένας , πόσο δεν που το 90% του πληθυσμού ουδεμιά σχέση εχει με πνεύμα και για αυτο φροντίζει η σπορά του κακού για αυτο ξανα γυριζουν ξανα και ξανα , και ειναι υλιστές μεχρι αηδίας και δογματικοι απο συνηθεια .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications