Βιασμός 19χρονης στο Α.T. Ομονοίας: «Ανταποκρίθηκα από φόβο, βρισκόμουν σε σοκ»

Ένα κομμάτι της κατάθεσης της 19χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς στο Α.Τ. Ομονοίας ήρθε σήμερα στην δημοσιότητα.

Η 19χρονη στην κατάθεσή της ξεκινά να περιγράφει πώς εξελίχθηκαν οι φρικτές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης λέγοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν «πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα».

«Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε. Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι» είπε κατά την περιγραφή στην κατάθεσή της η 19χρονη και συνέχισε:

«Έπειτα μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο (…) είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε. Έπειτα έφυγε και ο (…) πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους».

Η 19χρονη κατέθεσε, τέλος, ότι «ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του ενός εκ των αστυνομικών

Νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του ενός εκ των δύο κατηγορούμενων αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι η 19χρονη πήγε μόνη της στο τμήμα, χωρίς να έχει κλείσει κάποιο ραντεβού με τους αστυνομικούς όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Διερωτήθηκε, μάλιστα, «η καταγγέλλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;». Αποκαλύπτοντας μέρος της υπερασπιστικής γραμμής του πελάτη του υποστήριξε, επίσης, ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 19χρονης επικαλούμενος μήνυμα που φέρεται να έστειλε η κοπέλα στον αστυνομικό πελάτη του στο οποίο, κατά τον ίδιο, «του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως τη κακοχαρακτηρίσει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications