Ο πρώην στρατηγός των ΗΠΑ μιλάει για το τι πραγματικά βρήκαν στον Άρη

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον υποστράτηγο Άλμπερτ Στάμπλμπιν, ο οποίος ήταν επίσης Διοικητής της Διοίκησης Πληροφοριών και Ασφάλειας του Στρατού των ΗΠΑ και ένας από τους πιο διακεκριμένους στρατιώτες της Αμερικής και επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Στρατού των ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις έγιναν και από δύο αλλους, συμπεριλαμβανομένου του Τζον Ποντέστα, ο οποίος ήταν επικεφαλής του προσωπικού του Μπιλ Κλίντον και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα.

Ή από τον Δρ. Brian O'Leary, πρώην αστροναύτη της NASA και καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ο οποίος είπε: Υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι επικοινωνούν μαζί μας, ότι οι πολιτισμοί έρχονται σε επαφή μαζί μας εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με τον Alber Stubblebine, υπάρχουν κατασκευές στην επιφάνεια του Άρη, καθώς υπάρχουν υπόγειες περιοχές. Υπάρχουν επίσης μηχανές στην επιφάνεια του Άρη.

Σε ένα σημείο της δήλωσής του λέει τα εξής:

"Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη. Θα σας πω για την ιστορία ότι υπάρχουν δομές κάτω από την επιφάνεια του Άρη που δεν μπορούν να φανούν από τις κάμερες του Voyager που πέρασε το 1976. Θα σας πω επίσης ότι υπάρχουν μηχανές στο επιφάνεια του Άρη, και υπάρχουν μηχανές κάτω από την επιφάνεια του Άρη που μπορείτε να δείτε, μπορείτε να ανακαλύψετε λεπτομερώς, μπορείτε να δείτε τι είναι και απο ποιους, πού βρίσκονται και πολλές λεπτομέρειες για αυτές."

Για να είμαστε σαφείς, στη δήλωσή του ο στρατηγός δεν αναφέρει από πού αντλεί τις πηγές του, αλλά ο συγγραφέας κάνει την υπόθεση ότι ορισμένες από αυτές τις πληροφορίες μπορεί να προέρχονται από το Πρόγραμμα Απομακρυσμένης Προβολής. Δεδομένου ότι ο στρατηγός προφανώς έπαιξε βασικό ρόλο στο έργο Stargate.

Ο στρατηγός Albert Stubblebine ήταν υπέρμαχος του «ψυχικού» πολέμου και βασικός παράγοντας στο έργο «Stargate».
Η απομακρυσμένη προβολή μπορεί να οριστεί με πολλούς τρόπους. Είναι η ικανότητα των ανθρώπων να περιγράφουν μια απομακρυσμένη γεωγραφική τοποθεσία αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική τους θέση.

Τα αποτελέσματα αυτού του έργου αποχαρακτηρίστηκαν και δημοσιεύτηκαν στο Journal of Scientific Exploration. Σε αυτό το έργο, τα άτομα περιέγραψαν με επιτυχία φυσικά αντικείμενα που δεν ήταν κοντά στη φυσική τους θέση.

Μια περίεργη σύμπτωση για τη γέννηση και τον θάνατό του από τον Albert Stubblebine:Γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1930 και έφυγε από τη ζωή στις 6 Φεβρουαρίου 2017.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications