Ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου σε ενήλικες κάτω των 50 ετών αυξάνεται κατακόρυφα παγκοσμίως

Ο καρκίνος εντοπίζεται όλο και περισσότερο ακόμη και σε μικρά παιδιά και ο αριθμός των ενηλίκων κάτω των 50 ετών που αναπτύσσουν καρκίνο έχει αυξηθεί δραματικά παγκοσμίως τις τελευταίες δεκαετίες.

"Διαπιστώσαμε ότι αυτός ο κίνδυνος αυξάνεται με κάθε γενιά. Για παράδειγμα, τα άτομα που γεννήθηκαν το 1960 είχαν υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο πριν από τα 50 τους από τα άτομα που γεννήθηκαν το 1950, και προβλέπουμε ότι αυτό το επίπεδο κινδύνου θα συνεχίσει να αυξάνεται στις επόμενες γενιές », λέει ο Shuji Ogino, παθολόγος και επιδημιολόγος από τη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Η εργασία εξέτασε δεδομένα για 14 τύπους καρκίνου: καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου, του ενδομητρίου (μήτρας), του οισοφάγου, των εξωηπατικών χοληφόρων οδών, της χοληδόχου κύστης, της κεφαλής και του λαιμού, των νεφρών, του ήπατος, του μυελού των οστών, του παγκρέατος, του προστάτη, του στομάχου και του θυρεοειδούς αδένα.

Διαπίστωσαν αρχικά ότι η συχνότητα εμφάνισης όλων αυτών των καρκίνων σε ενήλικες κάτω των 50 ετών αυξήθηκε μεταξύ 2000 και 2012. Στη συνέχεια αποφάσισαν να ελέγξουν «όλες τις διαθέσιμες έρευνες» σχετικά με τους παράγοντες πίσω από αυτούς τους καρκίνους και διαπίστωσαν ότι η τάση μιας δραματικής αύξησης των περιπτώσεων καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990.

Οι ερευνητές τόνισαν ότι αυτή η τάση δεν μπορεί να εξηγηθεί πλήρως με προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου που ανιχνεύουν τον καρκίνο σε πρώιμο στάδιο, επειδή ο αριθμός των περιπτώσεων καρκίνου αυξάνεται σε χώρες όπου δεν υπάρχουν τέτοια προγράμματα.

«Μεταξύ των 14 τύπων καρκίνου που αυξάνονται, οκτώ έχουν συνδεθεί με το πεπτικό σύστημα. Η τροφή που τρώμε τροφοδοτεί τους μικροοργανισμούς στο έντερο . Η διατροφή επηρεάζει άμεσα τη σύνθεση του μικροβιώματος και τελικά αυτές οι αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν τις ασθένειες κίνδυνος και αποτελέσματα», εξηγεί η επιδημιολόγος Tomotaka Ugai της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.

Άλλοι αναφερόμενοι παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν τα ζαχαρούχα ποτά, τον διαβήτη τύπου 2, την παχυσαρκία, την καθιστική ζωή και τη χρήση αλκοόλ, τα οποία έχουν αυξηθεί σημαντικά από τη δεκαετία του 1950. Η μελέτη με τον τίτλο, "Είναι ο πρώιμος καρκίνος η νέα παγκόσμια επιδημία; Τρέχουσες αποδείξεις και μελλοντικές επιπτώσεις" , δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Reviews Clinical Oncology.

Αφού δημοσιεύτηκε στο "περιοδικό " σημαίνει οτι πέρασε την λογοκρισία των συμμοριτών άρα ειναι ηλιθιότητες όλα αυτά που λένε ,και τους λόγους που αυξάνεται κατακόρυφα παγκοσμίως ο καρκίνος ειναι άλλος, και τον ξέρουν πολύ καλα οι συμμορίτες της γνωστής φυλής που βαζουν τα ορκ τους να λενε και ψέματα πως ο καρκίνος υπήρχε απο την αρχαιότητα, δηθεν οτι βρηκαν καρκινο ακομη και σε αρχαιες αιγυπτιακές μούμιες (!) γελανε και οι πετρες,τουλαχιστον παραδεχονται οτι μετα το 50 είδαν αύξηση, και επειδή οι μάζες ακομα και στην εποχη του ίντερνετ που βλεπεις Live τα κτήνη των συμμοριτών παρέμειναν κοιμισμένες, τη δεκαετία του 50 άρχισαν το εμβόλιο δήθεν ενάντια στην πολιομυελίτιδα ...

Και είδαμε και live στην Ελλαδα προ ετων πολυ πριν την ψευδό-πανδημία τους , με τι λυσσα μεσω των αναρχο-ork τους κυνηγούν γιατρούς που δεν λενε το αφήγημα τους σχετικά με τον καρκίνο μαλιστα σε μια περιπτωση αναρχο-ελληνοφωνος με ψευτικο προφιλ (δηλαδη ελληνονοφωνος της γνωστης φυλης) εδεινε εντολες μεσω email στον λεγόμενο " ιατρικό σύλλογο " αφου μεσώ συλλόγων ελέγχουν δεκάδες τομείς βαζοντας εναν αναρχο-ορκ ως προεδρο, να κυνηγήσουν νομικά μια Γιατρό , αλλα οι μάζες ως συνήθως τον ύπνο του δίκαιου τους πατουν και like νομίζοντας οτι τους έσωσαν απο τους "απατεώνες γιατρούς" και τωρα ξυπνησαν ορισμενοι με την ψευδό-πανδημία τους ενώ τόσα χρονια όλοι φρόντιζαν για το κάλο τους αυτο νομιζουν εκατομμύρια ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications