Το Matrix ολοζώντανο :Οργή συνταξιούχων κατά Μητσοτάκη: Η ώρα της κάλπης πλησιάζει- Αφού τους ίδιους υποστηρίζουν πάλι

Σύμφωνα με το ΕΝΔΙΣΥ, ο Πρωθυπουργός μοίρασε «ψίχουλα» στους συνταξιούχους και «για άλλη μια φορά προσπάθησε να τους κοροϊδέψει. Για άλλη μια φορά τους αντιμετώπισε περίπου ως… ιθαγενείς, προσφέροντάς τους ‘καθρεφτάκια’ ως πολύ μεγάλα δώρα!».

Μάλιστα, οι συνταξιούχοι προειδοποιούν τον κ.Μητσοτάκη ότι στις εκλογές θα λάβει την κατάλληλη απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων είχε προετοιμάσει τους συνταξιούχους ότι από αυτή την κυβέρνηση και από αυτόν τον Πρωθυπουργό δεν πρέπει να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Ας κάνουν υπομονή, ας σφίξουν τα δόντια να βγει ο χειμώνας. Η απάντησή τους θα δοθεί όταν πρέπει. Η ώρα της κάλπης πλησιάζει. Εκεί, θα διαπιστώσει η Κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι δεν μπορεί να τους κοροϊδεύει. Όλα στην ώρα τους…»

Με άπλα λογία για την τσέπη τους κοιτάνε μονο , δεν τους ενδιαφέρει καν που οι συμμορίτες άσχετα ποιον εμφανίζουν ως πρωθυπουργό έχουν καταντήσει το ίντερνετ σοβιετική ένωση , μονο απο αυτα τα γεγονότα φαίνεται τι ειναι αφήστε όλα τα άλλα που δεν φαίνονται τοσο έντονα : αφαιρούν ατομα απο ανεξάρτητες σελίδες, κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση και μηδαμινά κέρδη ώστε στο τέλος να κλείσουν όλες οι ανεξάρτητες και να μείνουν μονο οι δίκες τους ...

Το Matrix ολοζώντανο :Αυτοί και άλλοι πολλοι νομιζουν οτι η ΝΔ κανει κουμάντο και πως θα σωθούν αν υποστηρίξουν άλλο κόμμα φυσικά επίσης των συμμοριτών διότι όσα κόμματα δεν ειναι δικά τους ειναι οι κακοί!

Και εκατομμύρια που όλα αυτά γίνονται μπροστά τους και τα βλέπουν νομίζουν ότι ενώ σατανο-συμμορίτες ελέγχουν facebook google με ακρως υπουλο και μοχθηρο τροπο θελουν το καλο του οχλου και δεν ελέγχουν την ΝΔ και ολα αυτα τα δημοκρατικά κόμμα που τυχαια ειναι δικά τους και επίσης τυχαια λενε τα ίδια με αυτούς στα πάντα... Πιο ζωώδες πολιτισμός δεν πρέπει να υπήρχε στα χρονικά της Γης και αν δεν εμφανιζόταν γύρω στο 1800 το origilal ευρωπαϊκό γένος ακομα με κάρα και άλογα θα ηταν οι αλλες φυλές , αλλα που τα καταλάβουν αυτα οι πολλοι όταν δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα? ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ !!! αυτο μονο ξερουν να λενε και νομιζουν οτι με μια μασονικη φράση αναιρούν την αλήθεια ...

Οχι καμια σωτηρία δεν αξίζει ένας τέτοιος λαος και οπως έλεγαν και οι ελληνόφωνοι σατανο-συμμορίτες σε μια αναχρο-σελιδας το 2017: "Αυτή ειναι η εποχη της Αμαρτίας" σημειώστε πως ειναι μύστες και αυτοι απο την κακή πλευρά δηλαδή αυτη που η μάζες ξερουν ως σατανισμό, άρα δεν ειχαν βαλει τυχαια εκεί αυτο, ασχετα που οι μαζες δεν εχουν καμια σχεση με θεματα μυστικισμου ουτε καν απο την καλη πλευρα αλλα το παιζουν ολοι απογονοι αρχαιων μυστων , το κακό ειναι οτι μαζί με το κοπάδι την πληρώνουν και οι ελάχιστοι άνθρωποι με την σημασία της λέξης .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications