Ο Τριντό απειλεί τους Καναδούς με φθινοπωρινούς περιορισμούς εάν δεν λάβουν ενισχυτικά εμβόλια

Παρά το γεγονός αποκαλύπτεται η απατή τους (που ηταν θεωρίες συνωμοσίας για το πολλούς οι οποίοι τώρα απολογούνται στην αλλη οχθή) πολλά έθνη υποβιβάζουν τον Covid στο καθεστώς της ετήσιας γρίπης, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό απείλησε τους Καναδούς με «περιορισμούς και κανόνες» το φθινόπωρο εάν οι άνθρωποι αρνηθούν να κάνουν εμβόλια.

«Αν καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτό το 80%, 85%, 90% των Καναδών ενημερωμένοι για τους εμβολιασμούς τους, θα έχουμε έναν πολύ καλύτερο χειμώνα με πολύ λιγότερη ανάγκη για τους περιορισμούς και τους κανόνες που ήταν τόσο προβληματικό για όλους τα τελευταία χρόνια», είπε ο Τριντό στους δημοσιογράφους την περασμένη Πέμπτη.

Ο Τριντό ισχυρίστηκε ότι υπάρχει «πραγματικός κίνδυνος σοβαρού κύματος COVID» αυτό το φθινόπωρο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό τον Τριντό έχει πιέσει για ενέσεις στον καναδικό πληθυσμό και έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και αμφισβητήσιμες τακτικές για να επιτύχει υψηλά ποσοστά εμβολιασμού.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι οι δοκιμές εμβολίων για τον COVID δεν απέδειξαν ποτέ στοιχεία ότι τα εμβόλια σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση.

Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν μειώνουν ούτε τα συμπτώματα, μιλάμε δηλαδή για πλήρη εξαπάτηση και άλλος ειναι ο λόγος που οι διεθνές συμμορίτες μπολιάζουν τους πάντες

Επιπλέον, σύμφωνα με δύο πρόσφατες ιατρικές μελέτες από την Ευρώπη, είναι η βλάβη στο αίμα που ευθύνεται για τις πολλές καταστροφικές επιπτώσεις των εμβολίων.

Ο Τριντό επαίνεσε επίσης το δισθενές αναμνηστικό εμβόλιο Moderna Covid-19, το οποίο η Health Canada μόλις ενέκρινε για χρήση. «Όλοι όσοι έχουν περάσει καιρό από τον εμβολιασμό τους», είπε ο Τριντό, «θα πρέπει να αναλογιστούν το γεγονός ότι έχουμε νέα εμβόλια που θα κυκλοφορήσουν αυτόν τον μήνα που έχουν σχεδιαστεί κατά της Omicron».

Ο υπουργός Υγείας του Καναδά Jean-Yves Duclos έκανε τον μάλλον παράξενο ισχυρισμό την περασμένη εβδομάδα ότι η λήψη ενός ενισχυτή είναι σαν να επαναφορτίζεις «την μπαταρία του τηλεφώνου σου».

Οι σύμβουλοι του Health Canada συνέστησαν πρόσφατα στους Καναδούς να λαμβάνουν «ενισχυτικό» πειραματικών ακόμα ενέσεων για τον Covid, οι οποίες πλέον είναι γνωστό ότι δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού.

Και όμως όλα αυτά τα κτήνη που παίρνουν εντολες από την ίδια φυλή και λενε ψέματα εις γνώσης τους για τα πάντα ζουν ανάμεσα μας

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications