Επαναφέρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού! – Υποχρεωτική η επίδειξη τους από τους εργαζόμενους

...αλλιώς υποχρεωτική επίδειξη rapid test

Οι δημοκράτες επαναφέρουν το σοβιέτ των απαγορεύσεων και των περιορισμών στους πολίτες αναφορικά με την «πανδημία» του Covid-19 τη στιγμή που σχεδόν όλες οι χώρες πλην των δήθεν ολοκληρωτικών καθεστώτων όπως η Κίνα έχουν αποσυρθεί, εσωτερικα διαβατηρια ξανα οπως στην σοβιετικη ενωση αλλα για ενα περιεργο και σχισοφρενή λόγο όλοι ομαδικά (ομαδική παράνοια ? ) λενε για "φασιστικά" μετρά ενώ αυτα αφορούσαν μονο συγκεκριμενες φυλές που ειναι πισω απο όλα αυτά σήμερα (!), με αλλα λογία μονο που λενε τετοια παρανοϊκά οι μάζες οι συμμορίτες λενε μεταξύ τους πως αυτοι ειναι ηλίθιοι άρα μας παίρνει να τους ξανα κανουμε τα ίδια και θα γελανε σαν σαταναδες .

Σε όσες χώρες υφίστανται ακόμα οι πολιτικές των εμβολιασμών, δεν υπάρχουν απαγορεύσεις για τους πολίτες σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να το κάνουν.

Να σημειώσουμε επίσης ότι αποδεδειγμένα τα εμβόλια κατά του Covid-19 έχουν προκαλέσει «κύμα» θανάτων και νοσούντων με αυτοάνοσα, ειδικά τα εμβόλια mRNA.

Σύμφωνα με νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που τέθηκε τη Δευτέρα (12/9) σε διαβούλευση οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα συνεχίζουν μέχρι και το τέλος του έτους να επιδεικνύουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού… σε διαφορετική περίπτωση θα υποβάλλονται σε rapid test έως το τέλος του 2022.

Αυτό ορίζεται στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις».

Στην πράξη σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του έτους, να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Άρα να είναι υποχρεωτικά πλήρως εμβολιασμένοι, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications