Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης καλεί τον Γκέιτς να καταθέσει για τον θάνατο από εμβολιασμό φοιτήτριας ιατρικής

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης κάλεσε τον Μπιλ Γκέιτς, το SII της Ινδιας, το DGCI Ινδιας, την κυβέρνηση της Μαχαράστρα και την κυβέρνηση της Ινδιας για να απαντήσουν σε μια αναφορά που κατέθεσε ένας άνδρας σχετικά με τον «θάνατο από εμβολιασμό» της κόρης του. Στην αγωγή του, ο πατέρας κατηγόρησε το Covishield, το εμβόλιο της Astra που κατασκευάζεται στην Ινδία, ότι προκάλεσε το θάνατο της κόρης του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PTI, η αγωγή φτάνει και στον ιδρυτή της Microsoft, Bill Gates, το ίδρυμα του οποίου έχει συνεργαστεί με όλα τα ιδρύματα που αναφέρονται ανωθεν .

Στις 26 Αυγούστου, οι δικαστές SV Gangapurwala και Madhav Jamdar έστειλαν ειδοποίηση στον καθέναν από τους κατηγορούμενους. Η ακρόαση για την υπόθεση θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου.

Ο άνδρας είπε στη δήλωσή του ότι δεδομένου ότι η κόρη του Snehal Lunawat ήταν φοιτήτρια ιατρικής, έπρεπε αναγκάστηκα να λάβει το εμβόλιο AstraZeneca κατά του κορωνοϊού στο πανεπιστήμιό της στο Nashik στις 28 Ιανουαρίου 2021.

Λίγες μέρες αργότερα, άρχισε να νιώθει έντονους πονοκεφάλους και ναυτία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου το προσωπικό ανακάλυψε ότι έπασχε από εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκκληση έκρινε ότι η Snehal πέθανε την 1η Μαρτίου 2021 και ότι οι παρενέργειες από το εμβόλιο προκάλεσαν το θάνατό της.

Το δικαστήριο επικαλέστηκε μια έκθεση από την Επιτροπή Ανεπιθύμητων Συμβάντων Μετά τον Εμβολιασμό (AEFI) της ινδικής κυβέρνησης, η οποία αναγνώρισε ότι ο θάνατος της Snehal φέρεται να προκλήθηκε από τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολιασμού .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications