Επίθεση λυκόσκυλου σε βρέφος: Η ιδιοκτήτρια του ζώου έκανε μήνυση στον πατέρα του παιδιού!!!

Λυκόσκυλο επιτέθηκε σε βρέφος και του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς

Συγκλονίζει ο πατέρας του οκτώ μηνών βρέφους που δέχτηκε επίθεση από λυκόσκυλο στην πριν τέσσερις ημέρες περιοχή της Αμμουδάρας στην Κρήτη, ενώ σημειώνεται πως το παιδί μεταφέρθηκε ξανά χθες στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση από ιατροδικαστή.

Ο 26χρονος πατέρας περιγράφει τη στιγμή που το μωρό δέχτηκε την επίθεση, καθώς και τη θεραπεία που θα πρέπει να ακολουθήσει για την ίαση του. Αν και το σκίσιμο πάνω από το βλέφαρο του μωρού είναι μεγάλο, οι γιατροί δεν μπορούν να του κάνουν ράμματα λόγω της ηλικίας του.

Με ειδικές αλοιφές και αντιβιώσεις θα αντιμετωπιστούν τα τραύματα του, ενώ άγνωστο είναι το πότε θα επουλωθούν τα «τραύματα» της ψυχής του.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, αντί να κρυφτεί από «προσώπου γης» υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του παιδιού. «Αντί να ζητήσει συγγνώμη, υπέβαλε μήνυση εναντίον μου».

Όπως αναφέρει ο πατέρας, δεν είχε σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον της ιδιοκτήτριας του σκύλου. Όταν όμως βρισκόταν στο νοσοκομείο ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου ότι η ιδιοκτήτρια είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του για ξυλοδαρμό.

Ο 26χρονος κατέθεσε και αυτός με τη σειρά του μήνυση εναντίον της ιδιοκτήτριας του σκύλου για τη σωματική βλάβη που υπέστη το παιδί του. Ταυτόχρονα, ο πατέρας αναφέρει ότι «όλη η πολυκατοικία ήταν μπροστά και έβλεπε ένα μωρό στην αγκαλιά του πατέρα του, τα αίματα να τρέχουν και η ιδιοκτήτρια να μου κλείνει το δρόμο λέγοντας ότι “δεν είναι αυτό που νομίζεις” και “να σου εξηγήσω”».

Και συνεχίζει λέγοντας ότι «ουδέποτε τη χτύπησα. Την έσπρωξα μέσα στον πανικό μου για να μεταφέρω το παιδί μου στο νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αντί να ζητήσει ένα “συγγνώμη”, θέλει να βγει κι από πάνω;», διερωτάται ο πατέρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications