«Πώς γίνεται να επιτρέπεται στους μετανάστες να εισέρχονται στις ΗΠΑ χωρίς εμβολιασμό και όχι σε παίκτες;»

Ο δημοσιογράφος του Fox News, Peter Doocy, ζήτησε από την μαυρή εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Karine Jean-Pierre, να εξηγήσει γιατί οι μη εμβολιασμένοι μετανάστες εισέρχονται στη χώρα καθημερινά, αλλά ο σταρ του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει λάβει βίζα για να αγωνιστεί στο US Open.

Ο Doocy ρώτησε την Jean-Pierre: «Πώς γίνεται να επιτρέπεται στους μετανάστες να εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς εμβολιασμούς και όχι σε παίκτες τένις παγκόσμιας κλάσης;».

Φυσικά, η Jean-Pierre δεν είχε απάντηση, όπως συνήθως. Περιορίστηκε να δηλώσει ότι «η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν μπορεί να συζητήσει λεπτομέρειες για μεμονωμένες περιπτώσεις βίζας».

Πρόσθεσε ότι «για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, οι Ηνωμένες Πολιτείες επίσης δεν σχολιάζουν τις ιατρικές πληροφορίες μεμονωμένων ταξιδιωτών, καθώς σχετίζονται με αυτόν τον τενίστα».

Συνέχισε δηλώνοντας ότι μόνο το CDC μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση και «αυτό είναι κάτι που αποφασίζουν» ,«οι μετανάστες και οι επισκέπτες στη χώρα είναι διαφορετικά πράγματα».

Τον περασμένο μήνα, οι διοργανωτές του US Open επιβεβαίωσαν ότι ο πρωταθλητής του Γουίμπλεντον Τζόκοβιτς δεν θα επιτρεπόταν να αγωνιστεί στο τουρνουά λόγω της απαγόρευσης της κυβέρνησης Μπάιντεν για την είσοδο στη χώρα μη εμβολιασμένων ξένων υπηκόων.

Εν τω μεταξύ, η Συνοριακή Περιπολία ανοίγει κυριολεκτικά πόρτες για να εισέλθουν παράνομοι μετανάστες στη χώρα και να μεταφερθούν με λεωφορεία σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη.Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τελωνείου και της Προστασίας των Συνόρων, περισσότεροι από δύο εκατομμύρια λαθρο έχουν προσπαθήσει να περάσουν τα σύνορα το οικονομικό έτος 2022 μέχρι στιγμής.

Όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη δηλαδή και τα μπόλια δεν ειναι για λαθρο τοσο αληθινή η ψευδό-πανδημία τους ...

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Ο στόχος είναι η λευκή φυλή! Θέλουν να δημιουργήσουν την "γκρίζα φυλή" Η οποία θα είναι εύκολα χειραγωγήσιμη!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications