ΗΠΑ : Οι δημοκράτες κάνουν επιδρομή στο αγρόκτημα Amish επειδή κάνει φυσική καλλιέργεια και εκτροφή ζώων

Οι διεθνές συμμορίτες μεσώ της ψευδό-κυβέρνηση Μπάιντεν που έβγαλαν και με νοθεία έστειλαν πρόσφατα ένοπλους ομοσπονδιακούς πράκτορες στο Miller's Organic Farm και ζήτησαν να σταματήσει αμέσως η λειτουργία του αγροκτήματος. Και με πρόστιμο 300.000 δολαρίων, αρκετά για να θέσει εκτός λειτουργίας τη μικρή οικογενειακή φάρμα.

Το αγρόκτημα, που βρίσκεται στην απομακρυσμένη πόλη Amish Bird-in-Hand, στην Πενσυλβάνια, υπάρχει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Προμηθεύει βόειο κρέας και τυρί που τρέφονται με χόρτο, βιολογικό νωπό γάλα και αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα που τρέφονται με χόρτο και κάθε είδους άλλα προϊόντα σε περίπου 4.000 μέλη ιδιωτικών συλλόγων διατροφής που πληρώνουν για τροφές υψηλής ποιότητας.

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας, Άμος Μίλερ, λεει ότι "ετοιμάζει φαγητό όπως ήθελε ο Θεός", αλλά η κυβέρνηση φαίνεται να διαφωνεί, τους ενοχλεί η ελευθερία τους να προμηθεύονται την τροφή τους από έναν ανεξάρτητο αγρότη που δεν επεξεργάζεται το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα σε εγκαταστάσεις του USDA. Η διαδικασία της φάρμας του Miller δεν ακολουθεί τη διαδικασία του USDA.

Η Rebel News ανέφερε ότι ο Μίλερ έχει λάβει εξαιρέσεις, που προστατεύονται από την Πρώτη Τροποποίηση και είναι διαθέσιμες στους Amish από το νόμο, για να διατηρήσουν το παραδοσιακό βιοτικό τους επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της αποφυγής των εγκαταστάσεων τεχνητής επεξεργασίας του USDA.

Ο Μίλερ επίσης δεν χρησιμοποιεί βενζίνη ή λιπάσματα, κάτι που τον καθιστά ανεπηρέαστο από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τη Δύση στη Ρωσία.

Ο λογαριασμός στο Twitter @Stooge Report ανέφερε: «Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες κάνουν επιδρομή στο φυσικό, βιολογικό αγρόκτημα Amish! Το κλείνουν με πρόστιμο 300.000 δολαρίων. Η φάρμα τρέφει 1.000 κατοίκους. Προφανώς ταΐζουν τον κόσμο χωρίς κυβερνητική ανάμειξη, κάτι που είναι απαράδεκτο. Αλλά μπορούν να στείλουν 50 δισ. στην Ουκρανία».

Αυτή η κομμουνιστική τακτική των δημοκρατικων συγκαλύφθηκε από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Νωρίτερα αυτό το έτος, Ολλανδοί αγρότες προειδοποίησαν ότι αυτά τα τυραννικά παγκοσμιοποιητικά μέτρα θα εξαπλωθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ολλανδία επίσης κλείνει παράνομα τις δραστηριότητες των Ολλανδών αγροτών καθώς η παγκόσμια προσφορά τροφίμων συνεχίζει να μειώνεται.

Η ολλανδική αστυνομία συνέλαβε πρόσφατα περισσότερα από 100 άτομα σε σχέση με διαδηλώσεις αντίστασης στα σχέδια της «πράσινης ατζέντας» που θα δουν αυτούς τους αγρότες να χάσουν τα προς το ζην. Αυτή η «πράσινη συμφωνία» υποχρεώνει τους αγρότες να μειώσουν τις εκπομπές αζώτου τους μεταξύ 50% και 95%, ανάλογα με την τοποθεσία τους. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι κλείνοντας τις φάρμες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications