Ενοχλήθηκαν όλα τα πιόνια με τον Μητροπολίτη Δωδώνης αλλα για άλλο λόγο απο αυτο που δείχνουν

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος υποστήριξε ότι, δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση, και πως δεν υπάρχει σύλληψη από βιασμό. «Αδιανόητη και καταδικαστέα η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία και δεν συνάδει με τη στάση της Εκκλησίας που εμπράκτως στηρίζει γυναίκες θύματα κακοποίησης και βιασμού», ανέφερε η υπουργός πλυσης εγκέφαλου Νίκη Κεραμέως.

«Είναι ντροπή για όλους μας και συκοφαντική για την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και την Εκκλησία μας που πάντα στέργει τα θύματα βίας, η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού» έγραψε ο κ. Κικίλιας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, χαρακτήρισε «αδιανόητη και προκλητική» τη δήλωση του «Απαράδεκτη και καταδικαστέα, όχι μόνο για τις γυναίκες θύματα κακοποίησης, αλλά και για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία» έγραψε στο Twitter.

«Oι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης με αφορμή την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου για τις αμβλώσεις αποτελούν επιστροφή στις πιο συντηρητικές απόψεις του παρελθόντος, επιστροφή στον Μεσαίωνα. Οι αντιλήψεις ότι «δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να κάθεται να βιάζεται χωρίς να το θέλει», ότι «η άμβλωση είναι έγκλημα» και ότι « ακόμα και όταν ένα έμβρυο έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, θα πρέπει να ζητηθεί άδεια από την Εκκλησία για να γίνει άμβλωση και πως όντως θα πρέπει να αποδεικνύεται επιστημονικά και όχι «με χρηματική εξασφάλιση της αποφάσεως του γιατρού» είναι αντιλήψεις οπισθοδρομικές, σκοταδιστικές και επικίνδυνες. Κάποιοι φαίνεται να ζήλεψαν την δόξα του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α και επιδιώκουν να φέρουν στον δημόσιο διάλογο ένα θέμα λυμένο δεκαετίες τώρα στην πατρίδα μας. Έχουμε χρέος όλοι μας – κόμματα, φορείς, επιστημονική κοινότητα, γυναικείες οργανώσεις- να μην επιτρέψουμε καμία οπισθοχώρηση, κανένα άνοιγμα της πόρτας για την αμφισβήτηση δικαιωμάτων των γυναικών, που δεν χρειάζονται καμία έγκριση από κανένα για να ασκηθούν. Η ζωή προχωράει, τα δικαιώματα διευρύνονται και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τα αμφισβητεί”, τονίζει σε δήλωση της η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Όταν έλεγε υπέρ μπολιασμάτων δεν ενοχλήθηκε κανένας πάντως απο αυτους που κανουν σημιτικα υποκριτικα σχολια, καθόλου απίθανο να το εβαλαν οι ιδιοι να πει αυτη την ηλιθιότητα οπως τον ειχαν βαλει να λεει υπερ μπολιασματων ώστε να φανούν αυτοι κάλοι και να λενε το παράδειγμα του τωρα σε όσους λενε κατα στην άμβλωση, ενω δεν εχουν σκοπο να κανουν άμβλωσεις σε γυναικες που εχουν βιαστει αλλο προωθουν, και πως ειναι δυνατόν κάποιος που έλεγε τα δικά τους τωρα να λεει κατα τους και με το χειρότερο τρόπο ωστε να φανουν αυτοι οι καλοι για κτυπήσουν στο αίσθημα ? αλλα που μυαλο οι μαζες ουτε βαλτος να ηταν (που ειναι) τα κανουν αυτα οι σατανιστές να εμφανίζονται οι ιδιοι ως άγγελοι 2000 χρόνια αυτό κάνουν ...

Και επειδή οι μάζες δεν κατάλαβαν τι παίζει εδώ επειδή το παρουσιάζουν δηθεν υπέρ των γυναικών :Οι συμμορίτες προωθούν την άμβλωση ηδη απο το 2015 και οχι για γυναικες θυματα βιασμων αλλα γενικα (άλλος ένας τρόπος μείωσης πληθυσμού ) και οχι για τους πηρε ο πονος για βιασμενες γυναικές απο ορδες λαθρο που κουβάλουν και ντόπια αγρίμια που εχουν και κομμουνιστες τάσεις , και το γέλοιο ειναι οτι όταν έλεγαν κάποιοι ότι ατομα μειωμένης νοημοσύνης μοχθηρές φυλές κτλ κτλ να μην κανουν παιδιά ηταν οι κακοί, τωρα προωθούν την άμβλωση υπέρ τους οι συμμορίτες με το γνωστό ύπουλο τρόπο, λες και ολες που κανουν παιδια ειναι θυματα βιασμων , και ειναι σίγουρο οτι δεν θα κανουν άμβλωση σε καμια που βιάστηκε απο λαθρο και εμεινε εγκυος, αλλα μονο σε όσες υπάρχει υποψία οτι θα γεννήσουν ευρωπαϊκού γένους παιδιά, και η ειρωνεία ειναι πως αυτοί που έδιναν εντολες σε Μογγόλους Σταλιν να βιάζουν Γερμανικές γάτες για γεμησει η Γερμανια αναρχο-κομμουνιστες εμφανίζονται τωρα ως φωστήρες των γυναικών στα μάτια του όχλου, επισης δεν ειδαμε κανεναν απο ολους αυτους να ιδρώνει το αυτί τους για εμπορία γυναικών .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications