Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαιώνει ότι τα UFO δεν έχουν ανθρώπινη προέλευση

Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών είναι όπου γράφονται, συζητούνται και θεσπίζονται νόμοι, επομένως οι σαφείς και συνοπτικοί ορισμοί είναι υψίστης σημασίας. Καθώς ο στρατός αντιμετωπίζει ολοένα και περισσότερο μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO), οι νομοθέτες έκαναν πρόσφατα αρκετές εκπληκτικές αναθεωρήσεις στον ορισμό του "UFO". Μεταξύ αυτών, το πιο σημαντικό: Το εκρηκτικό υπονοούμενο ότι τα UFO δεν έχουν ανθρώπινη προέλευση.

Όπως ανέφερε για πρώτη φορά ο ερευνητής Ντάγκλας Τζόνσον, ένα νομοσχέδιο που εγκρίθηκε ομόφωνα από την Επίλεκτη Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας μετονομάζει τα UFO σε «μη αναγνωρισμένα θαλάσσια-αεροδιαστημικά φαινόμενα». Η επέκταση του ορισμού για να συμπεριλάβει αντικείμενα στο διάστημα και κάτω από τους ωκεανούς διευρύνει σημαντικά το πεδίο εφαρμογής ενός νέου γραφείου που ανατέθηκε από το Κογκρέσο για τη διερεύνηση των UFO. Ο αναθεωρημένος ορισμός του "UFO" περιλαμβάνει επίσης αντικείμενα "transmedia" για τα οποία οι νομοθέτες λένε ότι διέρχονται μεταξύ του διαστήματος και της ατμόσφαιρας ή μεταξύ της ατμόσφαιρας και των υδάτινων σωμάτων.

Εν ολίγοις, τα μέλη μιας βασικής επιτροπής που επικεντρώνεται στην εθνική ασφάλεια πιστεύουν ότι αντικείμενα άγνωστης προέλευσης επιδεικνύουν εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία μετακινουνται απρόσκοπτα μεταξύ διαστήματος, αέρα και νερού. Μια έκθεση που συνοδεύει τη νομοθεσία σημειώνει ότι οι απειλές μέσω των μέσων ενημέρωσης για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ επεκτείνονται εκθετικά.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι νομοθέτες θα συμπεριέλαβαν μια τέτοια εξαιρετική γλώσσα στη δημόσια νομοθεσία χωρίς επιτακτικά στοιχεία. Τα μέλη μπορεί να έχουν δει τα απόρρητα δεδομένα που οδήγησαν τον πρώην διευθυντή εθνικής νοημοσύνης του Προέδρου Τραμπ να ισχυριστεί ότι τα UFO εμφανίζουν "τεχνολογίες που δεν έχουμε και δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε" (μεταξύ πολλών άλλων αμφιλεγόμενων σχολίων). Το πιο εκπληκτικό από όλα είναι ότι ο νέος ορισμός του Κογκρέσου για το "UFO" αποκλείει τα "τεχνητά" αντικείμενα.

Επιπλέον, σε μια οδηγία του Κογκρέσου, τα αντικείμενα που προσδιορίζονται από το νέο γραφείο ανθρωπογενών UFO θα προωθηθούν στα κατάλληλα γραφεία (DoD and Intelligence Community) για περαιτέρω ανάλυση. Εν ολίγοις, το Κογκρέσο αναγκάζει την κυβέρνηση να επικεντρωθεί σε αντικείμενα που δεν είναι «τεχνητά».

Φανταστείτε ότι το νέο γραφείο UFO εντοπίζει ένα εξαιρετικά προηγμένο drone που πετά σε ευαίσθητο εναέριο χώρο. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, ανεξάρτητα από την προέλευση του drone, είτε είναι κινέζικο, ρωσικό ή άλλο, το γραφείο UFO πρέπει να σταματήσει αμέσως την έρευνα και να παραδώσει την υπόθεση σε άλλη κρατική οντότητα.

Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας πιστεύουν (ομόφωνα και δικομματικά) ότι ορισμένα UFO έχουν μη ανθρώπινη προέλευση. Σε τελική ανάλυση, γιατί το Κογκρέσο να ιδρύσει και να αναθέσει ένα ισχυρό νέο γραφείο για τη διερεύνηση των μη «τεχνητών» UFO αν δεν υπήρχαν τέτοια αντικείμενα;

Χωρίς αμφιβολία, ότι μια οργάνωση της αμερικανικής κυβέρνησης επιβεβαιώνει ότι τα UFO δεν έχουν ανθρώπινη προέλευση είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό γεγονός. Είναι επίσης μέρος μιας σημαντικής και ιστορικής αλλαγής στην επίσημη στάση απέναντι στα UFO.

Θυμηθείτε ότι σε ορισμένες συνεντεύξεις, ο διαχειριστής της NASA, Bill Nelson, πρότεινε ότι τα UFO που βρέθηκαν από τον στρατό τα τελευταία χρόνια έχουν αλλόκοτη προέλευση. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η NASA προχωρά «με πλήρη ισχύ» σε μια άνευ προηγουμένου επιστημονική μελέτη των UFO.

Ο πρώην διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν δήλωσε ότι τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να αποτελούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Σύμφωνα με τον James Woolsey , έναν άλλο πρώην διευθυντή της CIA, συμβαίνει κάτι που εκπλήσσει ακόμη και τους πιο έμπειρους πιλότους. Επιπλέον, ο πρώην Πρόεδρος Κλίντον έχει επανειλημμένα αναφερθεί στην υψηλή πιθανότητα ύπαρξης αλλόκοτης ζωής όταν ρωτήθηκε για τα UFO.

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα έκανε ανοιχτά εικασίες για επαφή με εξωγήινη ζωή όταν ρωτήθηκε για πρόσφατες στρατιωτικές συναντήσεις με UFO. Τώρα που το Κογκρέσο προτείνει ανοιχτά ότι τα UFO δεν έχουν ανθρώπινη προέλευση, αυτή η συμπεριφορά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα .

Οι ορδές μειωμένης αντίληψης που χλεύαζαν όλα αυτά θέματα επι δεκαετίες ειναι εξαφανιζόλ , χώθηκαν στις τρύπες τους αλλα τι περιμένει κανεις απο κατώτερα οντά που πανε την κοινωνια στο πατο με την ιδια την υπαρξη τους ? αντί να ζητήσουν συγνώμη και δηλώσουν δημοσια πως ειναι δίποδα που χλευάζουν με δόλο οτι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους με αποτέλεσμα οι μάζες να μην ασχολούνται με αυτο θέμα που τους άφορα άμεσα χωρίς να έχουν ιδέα πως και γιατί τους άφορα..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications